![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Pregatiti-va! Au ajuns 4 console slim, 2 gri, 2 negre SH. La prima vedere nu au defecte majore. Revin cu detalii si poze pe masura ce termin inspectia, probabil maine cu una sau doua console, restul saptamana viitoare, in limita timpului disponibil. Ii voi contacta pe cei care s-au anuntat interesati in ordinea in care am primit cererile, fie pe PM, fie aici pe forum.
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Nu va bateti Sunt aproape gata 3 din cele 4 console (din lipsa de timp a durat mai mult decat am estimat la inceput), dupa ce se dau astea voi mai aduce, asa incat daca nu sunteti foarte grabiti, sigur prindeti si voi una, daca nu runda asta, runda cealalta. Inca nu am contactat pe nimeni, asa ca va rog sa aveti un pic rabdare. Multumesc!
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Salut. Console fat mai am, inca nu sunt pregatite pentru vanzare (probabil saptamana viitoare pe la sfarsit vor fi gata). Sunt aproape gata cu testarea a cateva console slim, astazi pe seara sau maine sper sa revin cu detalii si poze, sunt insa oameni care asteapta la rand, asa incat nu stiu daca o sa ramana una disponibila. Cele fat nu sunt insa prea cautate, asa incat saptamana viitoare cand vor fi gata sigur vei gasi una disponibila. Pretul pentru consolele fat se invarte in jurul a 400 de lei, pachetul simplu format din consola, acumulator si incarcator, consolele slim vor fi in jurul a 500 de lei, acelasi pachet, plus garantie 1 luna pentru ambele variante.
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Buna seara.Vad ca majoritatea clientilor sunt foarte satisfacuti de psp-urile dumnoeavoastra asa ca imi voi achizitiona si eu unul pana in pste tot de la dumneavoastra.Dar as avea o mica intrebare si pt ea astept pm,care este cel mai bun site pt jocuri de psp,adica care sa le cuprinda pe toate?Multumesc si astept pm,si aveti un up de la mine | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
twinki, ti-am raspuns pe PM. Sunt gata 4 console, doua negre si doua gri, toate SLIM, modate, cu incarcator si acumulator, ambele originale. Sunt in stare buna (zgarieturi fine, normale dat fiind faptul ca nu sunt noi), au avut defecte minore (microcontact UMD la doua din ele, unul a avut joystickul defect, altul a avut o balama rupta), acum sunt toate reparate, testate si gata de vanzare. O sa revin cu detalii mai multe dupa ce apuc sa fac poze, daca nu se vand pana atunci. Voi contacta pe toti cei care si-au aratat intentia de a cumpara o consola pentru a stabili detaliile necesare finalizarii tranzactiei. In cateva zile voi avea si cateva console FAT, ramase din stocul vechi cu mici defecte pe care le-am remediat. Multumesc si va astept!
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Am un fat alb dar inca nu e disponibil la vanzare, trebuie verificat sa ma asigur ca e totul ok. Probabil pe vineri va fi gata.
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Contacteaza-ma cand esti hotarat si vedem ce mai am pe stoc, ok?
|
| | #76 (permalink) | ||
|
twinki, console noi nu se mai gasesc, acum din cele 4 console, dupa parerea mea toate sunt ok, adica un e niciuna crapata, zgariata cu cheia sau stiu eu, depinde cat de pretentios esti. Probabil ca daca ai lua o consola noua, in cateva luni ar fi si a ta la fel ca cele pe care le am acum, pentru ca de zgariat se zgarie si in toc, si de la sters ecranul. Daca vezi o consola care arata impecabil inseamna ca nu prea a fost folosita, crede-ma ca stiu ce spun. Eu zic sa vii sa le vezi si sa iti alegi una daca iti place cum arata, o testezi si o cumperi.
|
| | #79 (permalink) | ||
| Esti din Bucuresti? Mai bine dai o fuga sa vezi ce am de vanzare, au mai ramas numai cele 2 negre, una silver a plecat, alta este rezervata pana sambata. Uite aici niste poze facute in fuga la una din consolele negre: Picasa Web Albums - BLK - PSP Slim CFW ... Are o zgarietura fina in partea dreapta a ecranului, se vede in unele poze. In rest arata bine. Zgarietura este foarte putin observabila mai ales ca este intr-o zona in care nu se intampla nimic in jocuri, actiunea fiind concentrata in mijlocul ecranului. A doua consola este in stare asemanatoare doar ca nu are zgarietura aceea, are insa zgarieturi foarte fine de la sters ecranul (nu se vad cand este aprins ecranul). twinki pana la urma te-ai hotarat? E valabila si pentru tine invitatia, daca esti din Bucuresti poti veni sa vezi cele 2 console si sa iti alegi una din ele. Daca nu iti place nici una, ne salutam si ne vedem de drum, fara nici o suparare.
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
super omul , vi-l recomand cu placere
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |