![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
|
Dai o fuga pana la mine si rezolvam, azi, maine in Pantelimon, de luni incolo la Universitate la munca...
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Buna seara BLK! Cat costa capacul acela peste baterie si o reparatie la "usita" de la umd (cand e inchisa sta putin scoata afara intr-un colt; doar plasticul)...nu stiu cum sa zic mai bine... ![]() Este vorba despre modelul 1004. O sa pun niste poze. http://s585.photobucket.com/albums/s...albumview=grid
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Salut Adrian, trebuie sa aduc capac de baterie, in acest moment nu mai am. Usa de la UMD o am si o pot inlocui (asta e problema, are una din balamale rupta). Costa 40 de lei usa cu tot cu manopera, capacul este 15 lei (cand va fi).
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
Ai spus ca nu ai acum pe stoc capacul pt baterie...Cam cat dureaza pana o sa aduci? Acesta ar fi bun? Ca intr-o sapt. imi vine o comanda din Anglia si daca este bun as dori sa il comand. SONY PSP REPLACEMENT BATTERY COVER BLACK or WHITE: Amazon.co.uk: Electronics & Photo
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Cred ca dureaza aproximativ 10-14 zile. Capacul ala e bun, doar ca mi se pare scump la 5 lire, dar e alegerea ta
|
| | #207 (permalink) | ||
| Quote:
Ramane sa ne auzim atunci.
|
| | #208 (permalink) | ||
|
In regula, am notat, te anunt cand ajunge pachetul.
|
| | #210 (permalink) | ||
|
Multumesc
|
| | #211 (permalink) | ||
|
^^^
|
| | #212 (permalink) | ||
| În stoc: Ecran PSP 100x - 120 lei - nou şi original Sharp - compatibil cu toată seria de PSP Fat 1000-1007 - manopera nu este inclusă în preţ Ecran PSP 200x - 180 lei !!! STOC LIMITAT (stoc nou săptămâna viitoare) - nou şi original Sharp - compatibil cu toată seria de PSP Slim&Lite 2000-2007 - manopera nu este inclusă în preţ Ecran PSP 300x - 150 lei - nou şi original Sharp - compatibil cu toată seria de PSP 3000-3007 - manopera nu este inclusă în preţ Card Memory Stick Pro Duo (Mark2) 8GB - 100 lei - compatibil cu orice model de PSP - viteză mare de scriere/citire (4MB/s testat de mine) - nu are suport MagicGate însă PSPul oricum nu are nevoie Faceplate PSP 200x - 60 lei - produs nou şi original - potrivit pentru orice PSP din seria Slim&Lite 2000-2007 - manopera nu este inclusă în preţ Faceplate PSP 200x - 40 lei - produs nou, compatibil - potrivit pentru orice PSP din seria Slim&Lite 2000-2007 - manopera nu este inclusă în preţ Faceplate PSP 100x - 60 lei - produs nou şi original - potrivit pentru orice PSP din seria Slim&Lite 1000-1007 - manopera nu este inclusă în preţ Incarcator PSP original - 60 lei !!! STOC 0 - original - compatibil cu orice consolă PSP Incarcator PSP compatibil - 40 lei - neoriginal - compatibil cu orice consolă PSP
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Nu am in stoc carcase complete (pot aduce dar numai neoriginale, undeva la 90 de lei, pe la 120-130 cu tot cu montaj). Am insa o faţă originala, neagra, si una neoriginala... vrei si spatele schimbat, e asa zgariat?
|
| | #216 (permalink) | ||
|
^^^
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
sal. din nou apelez la tine ![]() ![]() imi trebuie butoanele alea de la psp, pentru ca nu stiu ce se intampla cu ele. uneori cand ma joc mi se duce masina sau imaginea, spre stanga. nu sta la locul ei. cele din partea dreapta merg, dar joystickul si sagetutele nu stiu.... trebuie sa fac ceva la ele? | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Quote:
Salut, ecranele au intrat in stoc, te astept maine cu un telefon si rezolvam rapid.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |