![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Facilitez achizitionarea produselor de pe eBay/Shopto/Videogamesplus/Playasia: EBAY: eBay - The UK's Online Marketplace Procedeul este simplu si multi sunt obisnuiti cu el. Nu aleg eu produsele, ci mi se furnizeaza linkul catre produs. pretul produsului + pret livrare pana la mine + 10 roni comision pe produs. (sumele vor fi fixe prin rotunjirea zecimalelor) mentionez ca pentru a usura tranzactiile se va lua in considerare numai un produs care poate fi cumparat pe loc (BUYIT NOW), nu prin licitatie. este bine cand cautati ceva anume sa aveti selectata Romania ca tara de destinatie pentru a vedea daca respectivii selleri trimit sau nu in Romania. se face alegerea de la postage. de preferat este ebay.co.uk pentru ca livrarea se face cel mai rapid. dar se poate aduce de pe oricare site ebay. Pot aduce ORICE PRODUS care poate fi trimis in Romania. Comisionul NU SE VA SCHIMBA! Daca se doreste in plus vin si cu urmatoarele shopuri pentru voi in aceleasi conditii: PLAYASIA: Buy Video Games for Consoles and PC - From Japan, Korea and other Regions - Play-Asia.com VIDEOGAMESPLUS: Welcome to Video Games Plus Online SHOPTO: ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day THEHUT: TheHut.com: online shop | Cheap DVDs, Blu-ray, Games | Free UK delivery SENDIT: Sendit.com > DVDs, CDs, Games > Free delivery to UK & Ireland - Sendit.com ZAVVI: zavvi.com - DVDs, Blu-ray Movies, Games, Music & more - Free UK delivery DVDCRAVE: Dvdcrave - DVD, Blu-ray, PS3, PS2, PSP, XBOX 360, Nintendo, Gamecube, DS, Wii, PAL ALLROMEDIA: ALLROMEDIA.COM, Video Games -PC, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo WII , Electronics, Movies - Free Delivery NEW! In aceleasi conditii pt XBOX 360 live points si subscription: GOLD 1 luna: 45 lei GOLD 3 luni: 70 lei GOLD 12 luni: 145 lei GOLD 12+1 : 160 lei MS POINTS UK: 2100 - 100 lei 4200 - 185 lei MS POINTS USA: 2000 - 85 lei 4000 - 170 lei NOU: ALIMENTARE CONT PSN PSN US: alimentarea se face pe web avand email/pass al userului. multiplu de 5$ * curs + 10 lei PSN UK: 20GBP=105 lei si 50GBP=245 lei se furnizeaza cod instant Curs Valutar: 1 GBP = 5 ron 1 CAD = 3 ron 1 USD = 3.2 ron 1 EURO = 4.5 ron LIVRARE: in Bucuresti predare personala. pentru celelalte orase prin posta romana 10 roni. (sau curier la cerere) PLATA: plata se face anticipat in banca COMISION: 10 ron / produs care nu este discutabil cei care au achizitionat prin mine pot confirma seriozitatea. astept intrebari si linkuri aici sau pe YM: bodopsx.
__________________ Last edited by mrENigma; 22-11-2009 at 01:12.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
Salut asa ceva poti aduce ? iHome iP41 Rotating Alarm Clock for iPhone or iPod - Apple Store (U.S.) din pacate nu l-am gasit nici pe apple.uk nici la noi in magazin. sau ar mai fi si aici: iHOME iP41 Desktop Clock Radio new - eBay (item 380130504847 end time Jul-10-09 21:32:38 PDT) spune-mi si mie in ambele variante cat ar costa cu totul, pana la bucuresti. Merci
__________________ E6300@2800Mhz - 2x2gb Muskin 1000mhz - P35Neo2-fr - 7950GT - 2x640Gb WD - Antec P182 - Thermaltake 500W - Samsung P932B - Philips 32" tv | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
prima varianta nu merge in RO a doua varianta iese 461 lei pt bucuresti. cum a spus si DeathWings drumul e cat produsul (cam asta e treaba din SUA cu drumul) cheers
__________________ | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
Scuze ... nu ma uitasem la transport. ) acum am vazut cum sta treaba. Totusi astept ca poate apare si prin europa.MErci oricum si bafta la comenzi
__________________ E6300@2800Mhz - 2x2gb Muskin 1000mhz - P35Neo2-fr - 7950GT - 2x640Gb WD - Antec P182 - Thermaltake 500W - Samsung P932B - Philips 32" tv | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |