![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
Salut. Sunt mai nou in tranzactile astea si as avea si eu cateva intrebari .1.Cum iti platesc? 2.Pe Ebay din cate am vazut,sunt lucruri la mana a doua.Cum se face ca slim white PSP in excellent condition on eBay (end time 02-Nov-09 14:31:52 GMT) asta e atat de ieftin? ![]() 3.Care ar fi costul final pentru psp`u ala? 4.Eu nu prea ma pricep.Ai putea sa imi alegi un psp de pe ebay la un pret ok?(450 lei max!) | ||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
salut plata se face in banca pt a comanda. nu este ieftin acel psp pt ca este o licitatie si se va vinde la cat se va termina. de aceea nu ma bag la licitatii, ci numai la ce este "buyit now". in plus de asta trebuie sa si trimita in RO, altfel nu pot lua. eu nu caut produse pt voi. din mai multe considerente. furnizezi link si discutam. este trecut si in primul post cheers
__________________ | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Salut mrenigma, Ma intereseaza consola aceasta (daca se trimite in romania si cat ajunge pretul final) ShopTo.Net - Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle 250gb - Microsoft Xbox 360 PS este posibil sa intrebi daca este model jasper? si daca functioneaza la 220v. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Overboard Waterproof Psp Case asa ceva poti sa comanzi? cat ar fi in total? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |