![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #64 (permalink) | ||
|
salut din pacate asta e si motivul pt care nu am pus amazon la linkuri. ca nu trimit orice incoace decat ca amazon seller, dar iese mult ca se pune 8 lire drumul pana in ro. incearca sa le cauti pe ebay ca ai multi selleri si le poti gasi mult mai jos la pret. bafta
__________________ | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| CRASH BANDICOOT BLACK LABEL VERSION,PS1 RARE!!UK GAME on eBay (end time 01-Sep-09 13:09:26 BST) http://cgi.ebay.co.uk/Disneys-Action...d=p3286.c0.m14 salut..vreau si eu jocurile de mai sus...si te rog sa-mi dai contul pe pm si sa-mi spui exact in lei cat sa pun! am incercat sa te adaug pe mess da nu am reusit! daca reusim tranzactia si este ok,o sa am multe de cumparat! ms anticipat si sper sa reusim comanda Last edited by fuhrer007; 02-08-2009 at 18:18.. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Informativ (deocamdata) cat ma ajung taxele la ceva de pe PlayAsia? Sa presupunem ca are 5 kg coletul.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Buy Game Cube Console - Jet Black - Play-Asia.com Asta de exemplu. Deocamdata informativ. Pe ebay uk am vazut ca este specificat acolo pretul transportului la cei care trimit in ROU. Vreau sa vad daca se merita sa cumpar de aici sau de acolo, avand in vedere ca as vrea mai multe din acelasi loc. De pe ebay sa iau de la acelasi user, banuiesc ca scad costurile de transport un pic. Cum imi revin financiar discutam cu banu pe masa, deocamdata numai informativ. Multumesc anticipat.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Sunt interesat de mai multe. Ai dreptate, iese putin transportul pe ebay. Intra pe YM sa vedem cum facem cu plata. YM: pfamocanucristian
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |