![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Afro Samurai Game PS3 - 365 Games online shop - The price you see is the price you pay spune-mi te rog cu totul cat ma costa, sunt din bucuresti.
__________________ I don't care if it was for Mahatma fu#king Ghandi, they asked for medium rare, they're gonna get medium rare. Now get the fu#k outta' my face! | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
salut man a sosit si cel de-al doilea joc. te mai astept cheers
__________________ | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| PSP Slim Movie Docking Station Charger Speakers Remote on eBay (end time 14-Aug-09 18:32:57 BST) pe asta o poti aduce???
__________________ - = M V P 4 E V E R = - (+[___]+) ![]() ![]() | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
salut, ma ajuti te rog cu asta? TheHut.com: Killzone 2 PS3
__________________ I don't care if it was for Mahatma fu#king Ghandi, they asked for medium rare, they're gonna get medium rare. Now get the fu#k outta' my face! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
iese 49 lei pt bucuresti. pt cont astept un pm sa dam drumu la comanda cheers
__________________ | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
sigur cum sa nu avem asta 150 lei - 115 deja la mine = rest de plata 35 de lei ![]() astept confirmarea sa ii dau drumu cheers
__________________ | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
cat vine in total ca sa aduci Soul Calibur IV 4 PS3 New & Boxed 100% UK Pal SEALED on eBay (end time 09-Sep-09 08:51:30 BST) ? bafta! | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
cheers
__________________ | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut, vreau sa cumpar si eu niste jocuri de ps3 numai ca nu am inteles tot procesul. Cand trimiti jocurile? O data ajunse la tine, sau nu trimiti doar jocurile pe care le trimite direct vanzatorul in romania? Inca o intrebare, poti face comenzi si de pe amazon.uk ? mersi , astept raspuns
| ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
salut procesul e f simplu: in functie de produsul pe care il doresti si la care stabilim exact, se face plata intr-un cont pe care ti-l furnizez. aceasta plata reprezinta pret produs+shipp pana la mine +comision. pe amazon prefer sa nu ma bag din mai multe considerente, unul fiind drumul+tva pe care amazon le pune la pretul produsului cheers
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |