![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
vino si ai sa te convingi , nu mai fa comentarii gratuite ca nu ne intereseaza , sincer ! observ ca esti nou si sunt constient ca ai nev. de posturi dar nici chiar asa .... !
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
mi-e ca vin degeaba ori eu ori altu....si are dreptate omu, poate toate boxele tale sa aiba 300W. Si statia cum scoate 150W? PMPO? sau 2x75W? Daca boxa aia neagra are 300W o mananc bucatica cu bucatica. Fac flame pt ca vad ca sustii sus si tare ca au 300W. La 300W aduni geamu de pe trotuar deci zi exact ce e si da si linkuri eventual, poze mai clare de pe spatele boxelor si a statiei. Daca statia e de 2x150W reali sunt eu interesat mai ales la marimea aia. Astept.
__________________ amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs. | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Cuza26 sint nevoit sa ma citez ![]() Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
s-au dat ieri cu totu !!! thread closed !
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |