![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand amplificator boxe ...
1. Vand amplificator Studio-Standard by Fisher CA-77 50W 8 ohmi pozele 1 si 2 pret 3 mil 2. vand Magnetofon (nu stiu cum se numste..scrie in rusa cred ) cel din poza 3 si 4 defect(pe un canal nu se aude deloc iar pe al doilea se aude fasait) nu l-am dus la electrician pt ca nu cunosc unu bun... pret 1 mil 3. vand boxe RFT 2 cai 8 ohm (pozele 5,6,7) Pret 2 mil 4. vand 2 difuzoare bass ATTO 300w, 8 ohmi model HL-W1017 poza 8 pret 600.000 bucata 5. vand 2 tweetere ATTO 40W, 8 ohmi model CDH-014 poza 9 pret 300.000 perechea 6 vand 2 boxe de magnetofon 8 W 4 ohmi pozele 10 11 Preturile sunt NEGOCIABILE id mess : liviugli | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
1. Vand amplificator Studio-Standard by Fisher CA-77 50W 8 ohmi pozele 1 si 2 pret 3 mil Ma intereseaza si o poza interna! Poti face? Care e ultimul pret la el! 2. vand Magnetofon (nu stiu cum se numste..scrie in rusa cred ) cel din poza 3 si 4 defect(pe un canal nu se aude deloc iar pe al doilea se aude fasait) nu l-am dus la electrician pt ca nu cunosc unu bun... pret 1 mil Se numeste SOIUZ 110 e o copie dupa celebrul Rostov! Cand bagi banda si dai play...acele merg? Daca merg si nu se aude deloc sunet e posibil sa fie doar finalul! Gasim nu e bai si nici nu costa mult! Fa o poza si la partea de transport banda! 3. vand boxe RFT 2 cai 8 ohm (pozele 5,6,7) Pret 2 mil Corect ar fi asa : Vand 2 boxe RFT cu difuzoarele schimbate (modificate) Am modelul de 50VA si am avut si 30VA (modelul tau) si cunosc ce difuri erau acolo! ............................ 6 vand 2 boxe de magnetofon 8 W 4 ohmi pozele 10 11 Nu cumva au chiar 10W si nu sint de la un magnetofon? Da te rog plasa din fatza jos si fa o poza la ele! Daca sint ca ale mele ma intereseaza si la astea care e ultimul pret! PS - Astept PM cu raspunsul tau - Vezi aici e cineva ce doreste un magnetofon ca al tau...i-am dat si eu link dar ar fi bine sa discuti tu direct cu el! http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=160614
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Te rog poze la TUNER! Ma intereseaza mai ales daca are RDS
__________________ Viata noastra valoreaza atît cît valoreaza comportamentele noastre, dar se masoara dupa ceasul care marcheaza ritmul si trecerea zilelor noastre! Profitati de fiecare secunda din viata voastra, ca si cum ar fi ultima: iubind, fiind solidari si împartasind sentimentele si emotiile voastre, construind înauntrul si în afara voastra. Dar nu uitati ca nu este un asasin cel ce omoara timpul ci este un sinucigas. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Baga poze si la tuner
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |