![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| asa revenim cu poze
Pt AIWA : pozele de la mag + boxele mici si TUNER se mai adauga la vanzare : Linie ELECTRONICA formata din :"Amplificator Stereo 3220 " TUner si Deck STereo pret linie ...sa zicem ....1 mil Negociabil Video Toshiba B1(asa scrie pe el )Dual System PAL/Mesecam pret : chiar nu stiu cat mai valoreaza ![]() ns sa zicem 900 mii | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Recomand!
Pustulica... am ajuns acasa si am bagat difuzoarele tale intr-o incinta calculata pentru total alte difuzoare... pe aceeasi dimensiune. Pe difuzoarele tale scrie 300W in peak... am bagat vreo 80W in ele si apartamentul s-a pus pe vibratii ![]() Sunt foarte multumit de ele, chiar nu ma asteptam la asa un sunet clar, tinand cont de incinta si filtrele in care au fost probate. Am sa caut parametrii difuzoarelor, am sa le fac o incinta si niste filtre ca la carte, si te chem la o auditie ;-) Merci frumos pentru ele P.P.S.: Pustulica este punctual, serios. Recomand!
__________________ Pace cartierului! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
statia-2mil statia+tuner-2,5mil statia+tuner+boxe-3mil Pt cine are nevoie de o statie buna si serioasa...sa nu se uite la cei 50W ...sint de aia vechi si seriosi!Plus ca japonezul nu minte cu fiabilitatea!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Video player_ul Toshiba dateaza de prin anii '88-'90 - am ramas uimit cat de fiabil poate fi, si nu de alta, insa am unul identic care acum este folosit de tatal meu. Tin sa remarc faptul ca il am de 16 ani si nici macar o data nu a fost desfacut sau curatat, iar imaginea este la fel de clara pe cat poate imaginea unui VHS. Super aparat, pacat ca-l vinzi.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |