![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Televizor color hibrid (lămpi+tranzistoare) în stare de funcţionare
Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare. Vreau ca cinescopul să nu fie dereglat şi/sau "dus". De asemenea doresc ca televizorul să aibă cel puţin 6 lămpi în el. Pentru cei care nu ştiu, televizorul hibrid este un televizor care are şi lămpi, şi tranzistoare în el, adică ceva de genul ăsta: http://www.marcelstvmuseum.com/photoalbum31.html http://www.marcelstvmuseum.com/photoalbum75.html
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Up!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Up
|
| | #5 (permalink) | ||
|
salut; cautam ceva pe net si am dat peste anuntul acestui tip: NUMAI PENTRU COLECTIONARI ! - Softpedia Forum vad ca il are de ceva vreme la vanzare, poti scoate un pret bun + are si ceva piese de rezerva! LE: ....scuze, acum am vazut acum ca tu cauti color si un aparat mai nou
__________________ Cine draq a pus "U" langa "I" ... vorbeam c-o fata si-n loc sa-i zic "MISTO" am zis "xUISTO" Last edited by ingerul_danutz; 07-01-2009 at 15:22.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cere 10 bulioane pe aoparat E şi pe computergames anunţul... la 1 bulion îl iau pe cel de la centrul de reparaţii de pe I.G. Duca...Nici măcar nu e primul tv românesc. Primul a fost V.S. 43-611, în carcasă de metal... piese franţuzeşti, "CSF". Naţional V.S. 43-614 a fost primul tv românec cu lămpi japoneze ("Matsushita" - "National-Panasonic" - cinescopul era "Valvo". Ne-am ales cu tv cu componente japoneze pt. că japonezii începeau să renunţe la tv-uri cu lămpi... color cu lămpi se mai produceau şi prin 1964 (am văzut eu 2 din 1963-1964 în România, dar nu-s de vânzare - sunt enorme). ACHTUNG. Mai toate televizoarele, în afară de cele ruseşti aveau alimentare în serie, deci nu aveau traf de reţea; rezulatul: te puteai trezi cu 220 V pe şasiul televizorului. V.S. 43-611 şi Naţional V.S. 43-614 sunt cu alimentare în serie! BZZZT! Inutil să spun că au murit oameni electrocutaţi la aşa ceva
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Depinde cum arată, dacă funcţionează sau nu.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Asta vara am aruncat la gunoi un tv ca in link-ul de pe softpedia...si unii cer 1000ron pe asa ceva, e mare foamea in tara asta, la munca nu le place.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Patrick , '' nu buna '' paralela ta cu aversiunea fata de munca. Aduni nave spatiale cu pirati .
__________________ Nulli Secundus ! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |