![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Amplificatorul DENON PMA-360 a venit la mine +boxele JVC ...sunet cristal ![]() super scule la john
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
eeeee ![]() nu am testat si AKAI-ul, dar sunt ferm convins k se aude superb !
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
Salut ciumflex , mai sincer sa fiu nu cred ca Alex este manelist cel putin parerea asta mi-a lasat-o, in rest daca aveti timp sa veniti la o proba eu va astept dar sa vad cu timpul cum am sa stau in saptamanile viitoare. Aaaa, era sa uit :s-a vandut si ampliful Kenwood KA-44. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| rectificare
John,glumeam in legatura cu Alex .noi suntem prieteni,ne mai tachinam![]() scuze de off. free up.
__________________ ASUS M2N4-SLI,Athlon64 3200+Orleans,Scythe Kama Cross,1Gb A-Data PC6400radiator,Seagate:40gb +750 gb 7200.10,Leadtek 7900GS,Samsung 203B ,Sirtec HPC-430-P12S,case NZXT NEMESIS | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
AKAI-ul PM-55 a ajuns la mine. Suna foarte foarte bine si arata impecabil. Nici nu se compara cu sunetul redat de PC cu Creative - sunet metalic si gol. Iti multumesc John pentru auditie, sper sa ne auzim si pentru niste boxe. Cumparati cu incredere !!! PS: Ii multumesc si lui AIWA si pentru indrumare - AKAI sune la fel cum imi inchipuiam - un sunet cald si plin
__________________ NISmo Power baby !!! ![]() My country is the world and my relegion is to do good ! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
se mai adauga la lista: BOXE OMNI AUDIO SA 12.3 , putere 120 wati reali, 8 ohmi, 3 cai, bass 30cm, dimensiuni :78/38/27 , au reglaje pe medii si inalte, prezinta si plase de protectie boxele arata si functioneaza impecabil ,aduse recent in tara pretul lor este de 630 lei perechea. Am adaugat si cateva poze reale cu ele pentru o mai buna prezentare. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Se mai adauga la vanzare: boxe JAMO GF-25, putere 125 wati, impedanta 4 ohmi, dimensiuni:68/43/32, dif. de bas are 30cm,tweeterul 37/12,5cm. Boxele arata impecabil, sunet specific jamo cu putina tenta de PA, nu au fost reparate ele fiind folosite doar pe volum mic din cauza spatiului din camera si a varstei , cativa dintre useri va pot confirma cum suna.Boxele sunt f. mari ca dimensiuni dar sunt destinate pt. auditii intr-un spatiu relativ mic de pana la 40-50 metri patrati. pretul este de 850 lei | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
super scule are baiatul !! am luat si eu un denon pma 360 + boxele hi-fi jvc + ultima achizitie acuma, un creative x-fi xtreme music si niste cabluri jack-rca de la profigold. zgomot de fond..zero...si sa numai zic ca se aude superb...super smechere boxele jvc. chiar daca la volumul 14 din 40 cat are statia (dupa 14 la volumu se dezintegreaza boxele) se aude tare si cu o claritatea deosebita. bafta la vanzare john !!
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html Last edited by Alex2007; 15-04-2009 at 04:26.. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Acum ai cu ce! (stii cantecul cred!nu?) john2008 am primit PM si dupa cum vezi am facut si ceva curat! Incearca sa bagi o lista cu ce mai ai pe stoc in prezent cu preturile aferente la fiecare intrare pe thread! E cam greu sa urmaresti care e ultima lista si apoi sa vezi ce s-a vandut! doar e clar ca daca in lista din ultimul post nu e scula x atunci a fost vinduta! bafta la vanzare! te-am mai intrebat...poti aduce pe comanda un anumit model de videorecorder? Eventual doar o parte din el?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Salut Aiwa, sa stii ca nu te-am uitat cu display-ul ala dar nu a aparut nici unul pana acum, este piesa rara ce-ti doresti tu dar sper sa-l gasesc pana la urma si sa te fac fericit .Multam fain pentru treaba facuta si sa stii ca ai o bere buna de la mine cand ne vom gasi. ![]() ![]() | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Uite un posibil cumparator cumpar amplituner
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |