![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
up. 350 RON pentru cine le ia pe amandoua. Separat preturile raman aceleasi.
__________________ >: 4 8 15 16 23 42 execute "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului". As opposed to general belief, God's second name is not DAMN... | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
citeste te rog, reply-ul, inainte sa dai din gura. Am dat intai "up", nevazand post-ul tau; 1 minut mai tarziu, l-am editat, dupa ce ti-am vazut intrebarea.
__________________ >: 4 8 15 16 23 42 execute "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului". As opposed to general belief, God's second name is not DAMN... | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
inainte "sa dau din gura" [frumoasa si pitoreasca exprimare pt. unul care vrea sa mai si vanda cate ceva...] trebuia sa ma fi prins ca dupa atatea sute de up-uri, tu ai ajuns sa dai 'up' in mod automat, insa nu prea am inteles de unde ai ajuns sa te versi pe mine, poate doar pt. ca sunt singurul care te-am bagat in seama... sau poate pt ca ti-am urat de bine la 'beringhere', ca puteam sa-ti zic de 'shtifturi'... ...dar n-am facut-o /unsubscribe | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
iar dai din gura...in fine - e atat de stupida o cearta pentru ceva atat de minor...si sunt satul de oameni impetuosi, care nu stiu sa acorde prezumtia de nevinovatie inainte de a arunca piatra. Presupun ca nici macar o clipa nu ti-a trecut prin minte, faptul ca m-am obisnuit sa "latru" pe aici de unul singur "up" o data pe zi, incat o fac din inertie, fiind sigur ca nu a raspuns nimeni ... UP pt. "shtifturi", cum zice expertul de mai sus.
|
| | #78 (permalink) | ||
|
ok. Dar cum am zis intr-unul din primele posturi - daca il vrei, ordinea in care se dau este : prima interfata de sunet, si pe urma mixer-ul.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |