![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti 4 |
Se vinde un TV CRT Toshiba 29VH37GP, tub Samsung 72cm 4:3, stereo, virtual dolby surround, scanare 100Hz, ecran plat, perfect functional, primul proprietar, functioneaza perfect din iunie 2005, de cand l-am luat; mai am la el telecomanda si manuale. Schimb numai cu LCD/plasma, de preferat minim 66cm Panasonic/Sharp (+eventuala diferenta din partea mea). Si alte variante sunt binevenite. Pretul este usor negociabil; eventualul cumparator isi asigura transportul. Last edited by saureign; 01-11-2009 at 20:14.. Reason: info | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti 4 |
Diagonala 29" (74 cm), flat screen/100Hz, PIP, Filtru digital imagine, Nicam Digital Stereo, Virtual Dolby, 24W RMS, conector casti, 3 x conectori SCART, intrare S-video, conector A/V frontal, NTSC playback, 100 canale, teletext/fastext. OSD limba romana. Functioneaza in parametrii initiali, fara defecte. Il vand deoarece ocupa prea mult spatiu, necesar altor proiecte. Daca nu m-ar incurca acum dimensiunile sale, nu l-as vinde deloc; are o imagine extraordinara (folosesc atat DTH, cat si dvd-player). Am rugamintea sa nu mai trimiteti PM, daca nu sunteti intr-adevar interesati sa-l achizitionati. Multumesc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |