![]() |
| | #61 | ||
| sfatul meu e sa dati report as spam la toate astea cu @hotmail si dati'le block. . nu o sa mai fiti deranjati e cel mai simplul, si in nici un caz sa nu rasp pt se poate :1 virusa pc, 2 va sparg mailul
__________________ Ride hard...Die free! | |||
|
| | #62 | ||
| Eu am primit un mail de la AccountManagement @blizzard.com" <blizzardentertainmenteurope@live.com sa dau cd key,nume,adresa si codu postal al contului. Uitati mailu http://b.imagehost.org/download/0472/untitled_18.bmp Edit: Scuze am vazut acum alt post cu acelasi mail | |||
|
| | #63 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | si eu exact acelasi mail =)) dar mah intreb cum au luat toate mailurile noastre ? | ||
|
| | #64 | ||
| si eu l`am primit ... :| ... cred ca e un copil flamand care umbla cu fofarlica prin zona
__________________ (\__/) (O.o ) ( > < ) This is Bunny. Copy Bunny and this attached message into your signature to help him on his quest for world domination. | |||
|
| | #65 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Si eu am primit un mail dar nu stiu daca e real sau fake: Quote:
| ||
|
| | #66 | ||
| e fake toata ziua
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | To verify your identity please visit the following webpage: https://www.worldofwarcraft.com/logi...t%2Findex.html (http://accountproblem.freehostia.com/) acum crezi ca este fake? este fake de la o posta
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #68 | ||
| Freehostia ![]() Din pacate sunt oameni care chiar cred.
__________________ Nu mai sunt joburi momentan. (Paul, Vladimir si Vasile pe cont.) If it tastes like chicken, looks like chicken, and feels like chicken, but Jack Bauer says its beef. Then it's fucking beef. | |||
|
| | #69 | ||
| tzeapa asta trebuie sa recunosc e mult mai ok decat alea cu "please send us ur name, picture ..." e mai buna ... dar parca au mai incercat acum ceva vreme.
__________________ Nu-l asteptam pe Mesia, asteptam sa vina pizza... Clubul celor din Casa Plus care beau aghiasma cu tamaie il saluta pe Christi | |||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | mersi pentru raspunsuri ![]() | ||
|
| | #71 | ||
| Blizzard nu va vor cere numele contului respectiv parola , niciodata , chiar niciodata. 00448009310800 -> numarul de la Blizzard Entertainment Paris Inc. apelul este gratuit , vorbiti cu un operator daca sunteti in dubii despre mailurile acestea .
__________________ Acidburnz 70 undead war -Sylvanas | |||
|
| | #72 | ||
| Numele contului il poate cere, doar parola nu.
__________________ Nu mai sunt joburi momentan. (Paul, Vladimir si Vasile pe cont.) If it tastes like chicken, looks like chicken, and feels like chicken, but Jack Bauer says its beef. Then it's fucking beef. | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | si eu am primti si le-am raspuns cum se cuvine.....cu multe injuraturi in mai multe limbi k de....asa e normal nu :P? | ||
|
| | #74 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Persoana care trimite mailurile de pe blizzardentertainmenteurope@live.com este roman. Eu am dat id-ul de messenger la cateva persoane de pe forum si dupa aceea am primit acest mail.Adresa de messenger nu era cea asociata contului de wow si nu are nimeni de unde sa isi dea seama ca eu joc wow. Deci infractorii sunt de pe forumul CG. | ||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | we know that ![]() | ||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Cica daca folosim linkul asta catre armory e untraceable http://www.mywowarmory.com/profile.php?id=19837 Nu este afisat nici numele nici realmul Dati-va si voi cu parerea....eu zic ca e ok | ||
|
| | #77 | ||
| ce ati primit voi nu e nimic, uitati-va la asta ) cine e mai panicos din fire imediat da click pe link si astea mai sunt si bolduite in mail |[5] suspicious attemps address 72.122.18.131|, in schimb daca mascau mai bine siteul poate suna mai plauzibil dar webs.viel-schneller.de ....Security warning!Friday, August 29, 2008 9:37 AM From: "Blizzard Entertainment Inc." <security@blizzard.com>Add sender to Contacts To: undisclosed-recipientsDear customer: We've recently noticed that someone has made [5] suspicious attemps to login into your Battle.net account from this address 72.122.18.131, our security commitment forces us to block your account temporarily until you verify your identity on our systems Verify your identity at this form: http://webs.viel-schneller.de/www.bl...com/index.html We apologize for the inconvinience this may cause, but security is one of our top goals in Blizzard Entertainment Inc.! You have 72 hours to verify the information on our systems, if you do not verify yourself, your CD-KEY will be suspended, and have to contact us by phone or fax in order to unlock your account. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|