Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > MMO Trades (caractere, item-uri, resurse, conturi)

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-08-2007, 19:35   #1 (permalink)
Registered User

ithanium2's Avatar

Ha ! Teparii de pe MMO Trades

Ok este clar ca este nevoie de o asemenea lista pentru ca asta a inceput sa devina deja un obicei...

Momentan eu ma confrunt cu urmatoarea problema: Am avut un hunter cu care am facut trade cu userul vidockq pe un rogue Chihajus. Rogue-ul l-am dat userului visoiualex pe un priest Devilady care acum de numeste Sunslayer iar priestu l-am dat unui user de pe forum (nu ii stiu numele) pe un druid si ceva alts... se pare ca cineva si-a "revendicat" rogue-ul, si visoiualex si-a luat priestu inapoi, iar pe mine tipu m-a rugat sa ii dau priestu sau druidu inapoi. Normal ca o sa ii dau contu inapoi pentru ca el nu are nici o vina iar eu o sa imi iau hunterul inapoi (nu ma consider tepar)...

Asadar ii consider tepari pe urmatorii:

-user: vidockq; e-mail: vidockq18@yahoo.com
-user: visoiualex e-mail: rat_892004@yahoo.com

ar fi de preferat daca un moderator ar face un sticky...un post nou presupun...pe care sa il editeze periodic

ithanium2 is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2007, 19:48   #2 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

pentru a ne putea feri eficient de asemenea oameni ( eu pe vidockq il stiam om serios, dar din cate se pare.....) ithanium2, pune numele conturilor in cauza cu fiecare caracter in parte si daca ai si numerele lor de telefon, orice date de contact pe care le mai stii ale lor.
Si, ca sa fiu ontopic sa imi dau si eu prietenul mult iubit:
Vand servicii de power LVL de calitate ireprosabila !
Cel mai rapid POWER LVL !!!!
Care e capabil..
si se pare ca Prostu'™ s-a dat de gol aici: Vand cont si aici Ud Epic Mage Pt Trade
id-uri folosite: copil_mik03, pwrlvlman, piele_piele
nr de telefon: 0730176106; 0723086480, 0768604602

Last edited by Magicwithin; 07-08-2007 at 20:05.

Magicwithin is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2007, 23:28   #3 (permalink)
Registered User

ithanium2's Avatar

OOH!!! Multam de sticky...

Nu am numerele de telefon a celor 2 insa am impresia ca amandoi mint de rup dupa cum zice si cygnumx. Nu dau user names ca nu vreau ca blizz sa banneze conturile mai ales pana nu stiu cine e exact vinovatu...Am reusit sa dau de visoiualex ingame pe mage-ul ala pe care vrea sa il vanda (deci Atentie!!) si cica caracterul Chihajus s-a intors la primul proprietar...bineinteles ca poate sau nu sa fie adevarat

Old 08-08-2007, 17:43   #4 (permalink)
Registered User

zpan's Avatar

vidockq e un tip din Sibiu,posibil sa am si adresa lui de la un amic.Il cheama Victor Paul sau ceva de genu daca aflu ceva va zic,dar adresa fac rost sigur de ea

A fost mai demult un post pe aici ceva de genul "cum sa nu iei teapa cand cumpari un cont de wow" .Iei teapa 100% daca proprietarii il vor inapoi.E riscul vostru,vi-l asumati,mai bine cumpar wowglider si fac level decat sa cumpar un cont de pe acest forum.

zpan is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2007, 00:10   #5 (permalink)
Registered User

zpan il cheama Valcu Paul am vrut si eu sa fac un biznis cu el mai demult cu un troll rogue pe langa ca dorea sa ma intepe sa nu facem schimb de mailuri sa nu imi activeze TBC pe rogue ... mai mult roguel avea si o reputatie ff prosta pe serv fiind cump .. e un dealer asa ca feritiva

MageUD is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2007, 17:48   #6 (permalink)
Registered User

Freyrxxx's Avatar

Am si eu pe cineva foarte drag , dupa ce m-am muncit o saptamana aproape s-a gandit el ca o tzeapa ar fi buna la casa omului, bineinteles cu injuraturile si amenintarile de rigoare , asa ca iata ce detalii am putut obtine doar de la om:

YM : alxzutz
User : are ceva tot cu alex dar nu imi mai aduc aminte;
Userul la joc e "alxik", nu as posta chestiile astea aici pt ca e prostia mea ca am acceptat sa fac powerlvl doar asa ca mi s-a parut de incredere , dar ieri mi-am dat seama ce om e cand ma apelau in joc alti oameni cu care vorbise in prealabil sa ii faca lvl , asa ca atentie cei care doriti sa ii faceti powerlvl omului.

Freyrxxx is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 01:17   #7 (permalink)
Registered User

vidockq's Avatar

Incredibil , uitate domne cate conturi am vandut , nimeni nu sa plans , vrei sa ii rog pe toti oameni care au luat cont de la mine sa posteze ?

Ce naiba nu intelegi , nu mia merg intro zi contu de la tine , adika iau hunteru tau numa verzituri pe el si cacat la reputatii si iutativa acuma cum arata , ithanium este numele la char , e aproape full epic si are si profesiile facute maxim din 200 cat le avea inainte , si acuma ai tupeu sa vi sa imi manjesti numele cu tampenile tale.

Tu te crezi om , adika vi pe mesenger si incepi si ma injuri fara sa intrebi ce si cum , si apoi imi zici ca sunt pe ignore .
Asa se face domne injura si da naiba.

Zimi tu mie ce faceai tu daca dupa un timp , dupa ce faci un char din cacat in ceva frumos , iti vezi munca furata , ce naiba vroiai sa fac?
Pur si simplu miam luat charu cu care am facut schimb in primul rand , nush cati naiba au mai facut schimb si prin cate maini sa dus si nici nu ma intereseaza .

Vi acuma si vb prosti aicea , si mai pui si pe unu de 0 posturi sa comenteze inca ceva , om care niciodata nu lam cunoscut si nu am facut schimb cu el

vidockq is online now    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 01:25   #8 (permalink)
Registered User

vidockq's Avatar

Te rog sa le zici in ce stare era hunteru si cum e acuma sa vada toti , ce nesimtit is eu ca imi iau contu inapoi cand miam vazut munca mea furata de alti si apoi sa ma judeci dc miam luat contu inapoi si totul sa dus ca un set de domino.

si MageUD nush cine naiba esti , troll rogue am avut doar unul lvl 60 fully epicat si lam dat la un om care si acuma se joaca pe el , asa ca mai bine taci .
Numele charului este Ciomu acuma .

Incredibil cata nesimtire din partea unor oameni.
Uitate prima data cate am vandut pe forum si la cati oameni si vezi cati au venit vreodata inapoi cu vreo problema.
In fine eu pe ymsg ti-am zis clar , vb cu toata lumea si apoi arata cu degetul , eu ti-am explicat dar tu numai injuraturi ai putu adresa.
Conversatia asta nu mai are rost sa imi zici ce ti-am furat eu tie personal si cine a iesit pagubit .

Old 13-08-2007, 06:16   #9 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

vidockq omul zice ca a facut trade cu tine, cu rogue chihajus dar, la un mic search am gasit asta: Wtt Ud 70 Rogue Tarren Mill [pvp] asa ca ar fi bine sa va decideti care cine de la ce si cum a cumparat.

Magicwithin is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 07:29   #10 (permalink)
Registered User

ithanium2's Avatar

ok...tipul se victimizeaza rau de tot...treaba e in felul urmator:
1. Charu nu era aproape in verzi, aici chiar esti un mincinos. Don santos rifle o aveam si eu...e drept ca ai bagat ceva iteme din heroice si karaz. Aveam albastre bunicele si 2 verzi care nu erau rele. Profesiile erau amandoua de 340+.
2. Eu cand ti-am dat hunteru pe rogue-ul chihajus (pe care negi ca ai fi facut schimb cu mine) ti-am dat tot la el; cand am facut schimb cu visoiualex pentru priest ti-am zis ca dau rogue-ul
3. Daca nu a mai mers contu cu hunteru Ithanium puteai sa imi zici...desi ma indoiesc ca nu a mai mers ca nu sunt genu...in plus cand l-am recuperat era frozen din momentu in care expira plata facuta de mine.
4. Daca vrei sa vorbim de gear hai sa vorbim de chihajus care era imbracat in albastre de kko si acuma e plin de epice si are reputaii exalted garla...e drept nu eu le-am facut dar nici tu.
5. pe YM am vorbit cu toata lumea cu care am facut targu: singuru care a fost de treaba a fost Anarky care mi-a cerut frumos contu inapoi pt ca nu ii mai merge priestu (nu mergea de o saptamana), de visoiualex am dat ingame si mi-o zis ca si-o luat proprietaru rogue-ul inapoi si el si-o luat priestu.

Old 13-08-2007, 11:07   #11 (permalink)
Registered User

vidockq's Avatar

O singura data o sa zic , de astazi nu mai vand nimika la romani ca uite ce frumos iese de fiecare data.

1 -Eu am dat un singur char de la mine la gnutmi , proprietarul rogului de la bun inceput ( aicea cautasem un rogue pe forum de multa vreme , am inca in lista 4-5 persoane cu , care am vb ca vroiam sa incerc cum e rogue UD , pot sa vb cu ei sa ma sustina )

2 -Rogue , dupa ce l-am incercat si nu mi-a placut , am facut trade , swap de conturi ,cu hunterul tau.
Am bagat bani in el , l-am mutat , nu cred ca are rost sa zic ca nu avea nimika kara atuned , in fine , am muncit ptr el destul de mult , multe ore pierdute.

3 -De aicea incep schimburile care nu le cunosc in totalitate. Tu ai dat rogue pe un Preist .

4 - Nush ce sa mai intamplat daca a mai mers pe alte maini.

Acuma eu pur si simplu mam trezit mai bine de 3 saptamani , intr-o dimineata ca nu imi mai mergea passu la cont. Si hopa nici macar mailu nu-l mai aveam acelasi.
Te-am cautat dar tu nu ai mai dat pe ymsg de o bucata de vreme buna.
Si normal ca orice om am vb cu gnutmi si iam explicat ca ni sa furat contu si ca as vrea contu original inapoi ca sa nu raman cu nimika.
Omul , care e de nota 10 , ma ajutat imediat chiar si daca el muncise ptr contul lui de atuncea , un prieten la nadejdie se cunoaste, el si-a recuperat contu cu rogue inapoi si eu cu shamanu meu.

Acuma omul din pasul 3 , alex ma cautat si la fel era suparat ca muncise ptr charul lui si a cerut eplicatie , eu iam zis ce sa intampla si normal sia recuperat si el contu inapoi.

Si tu dupa 3 saptamani vi pe msg si incepi si ma injuri , si imi zici ca mam bagat sa fur eu de tine.
Pai scuzama , daca zici ca hunteru e acuma la tine inapoi puteai sa verifici povestea mea.
Eu cand mi-am vazut unterul ca juca altu cu el , nu raspundea la nici un wisper , nu mia fost tot una.

In fine , daca vroiai sa rezolvi toata problema ori erai pe msg cand a trebuit , ori amcar acuma in al noulea ceas vb civilizat si cautam impreuna o solutie.
Dar asta e , mult mai usor sa incepi sa arunci cu noroi

Old 13-08-2007, 11:37   #12 (permalink)
Banned

nu am mai postat de mult pe forumul asta asa ca simt nevoia sa o fac acum , userul vidockq NU este tzepar , omu este de incredere , am vrut mai acum ceva timp sa iau contu cu warriorul si paladinu dar din pacate nu a mers din alte motive , omu mi`a dat contu sa intru pe el, numai cunoscandu`l pe YM si vorbind pe Skype fara nici o jena , asa ca nu stiu ce "tzepar" mai iti da contu sa intri pe el asa aiurea, i`am dat si eu contu meu care acum e vandut sa intre pe el si omu nu mi`a facut nimic la cont ,asa ca nu mai vorbiti aiurea !!
am si adresa si toate datele lui Paul , dar nu simt nevoia sa le postez aici pentru ca NU este un tzepar

Maxentiu is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 14:00   #13 (permalink)
Banned

dap nu este un tepar am avut si eu o discutie cu el pe Ym cu un rogue care era interesat de el ... asa ca ithanium2 nu il mai acuza aiurea ca este un baiat de treaba si are si dreptate o data ce nu-i mai merge accountul era si normal ca cineva i-a tras o teapa si ca trebuia sa-si recupereze si el caracterul

TauruL is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 14:42   #14 (permalink)
Registered User

ce gluma proasta e asta, un tepar recomanda ca e de incredere persoana x? VAnd vaca warrior
Ma mir cum n`a fost banat pana acum.

micus is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 14:51   #15 (permalink)
Registered User

Deci,o sa va zic un mic istoric...io am fost omul de schimb,,,:
acum o luna shi ceva i inca jucam cu Shadow priestu meu(numele actual Sunslayer,cel vechi Devilady)intr'o zi am dat de Muresan Cristian(ithnaium)care a zis k are un rogue shi bla bla bla sa facem trade...io am fost de acord...iam dat toate datele contului inclusiv,apoi toate bune shi frumoase timp de o luna ,timp in care sa nu mai vb de ce iteme avea rogue pe el shi ce iteme iam pus io...era full albastru +verzi shi acum este super echipat ,reamintesc ..numele rogului este Chihajus.Dupa care peste o luna de zile brusc ma trezesc k nu mai imi mergea contu...incerc sa dau de acest Muresan
Cristian dar fara nici o rezolvare...Insa am dat de Gnutmi primul proprietar al rogului care el shi Vidockq sunt super de treaba shi au inteles ce mi sa intamplat shi mia dat rogue inapoi cu toate k nu erau obligati...shi io ce mam gandit dupa cele intamplate...:daca omu (muresan cristian ) nu a fost de incredere la inceputul tradeului acum aprox o luna jumate sa iau shi io priestu inapoi chiar daca era la altcineva chiar daca facuse trade....miam recuperat priestu shi io in timpu asta jucam pe caracteru unu tov care sa lasat de wow...pe un mag el intra in joc isi face un caracter pe realm cu mine shi imi zice k dc sunt nesimtit shi iam dat treapa shi io iam zis mai omule io team dat tzeapa sau tu nu stii cu cine faci trade shi ma trezesc fara nici un cont personal shi cu buzele umflate...shi a inceput cu niste amenintari shi alte chestii de care nu vrea sa vb...Asadar...nu mai ziceti voi de vidockq k este bulangiu shi ca vrea sa va dea tzepe k omul a fost f de treaba shi el shi primul proprietar al contului shi cred k cel care nu a fost atent shi nu a stiut cu cine are deaface este ithnaium shi sper k va invata din greseli...atat am avut de spus shi sper sa va ajute la solutionare acestui caz shi inca o data sper sa incetat cu acuzele aduse unor oameni care nu merita

Shi in primu rand tu ma consideri pe mine tzepar k miam recuperat contul dupa ce o sapt nu am mai avut nimic?inseamna k ai nevoie de imgrijiri medicale daca asta crezi...

shi reputatii pe chihajus shi iteme epice io leam facut shi miam pierdut nopile daca intereseaza pe cineva dar sincer nu prea imi pare rau..adica chiar f rau...

shi inca ceva din toate astea 3 caracter:
http://armory.wow-europe.com/charact...her&n=Ithanium
http://armory.wow-europe.com/charact...don&n=Chihajus
http://armory.wow-europe.com/charact...ss&n=Sunslayer
deci oricum cel mai in dezavanta am ramas io...dupa ce fiecare shi luat caracterul inapoi...reamintesc io am jucat cu chihajus iam pu stoate epicele shi acum joc cu Sunslayer...nu mai zic nimic...

visoiualex is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2007, 15:17   #16 (permalink)
Registered User

ithanium2's Avatar

Asta am spus si io...da acuma vidockq incearca sa ma scoata pe mine tepar...in primul rand habar nu am cine e userul gutumi...
Intr-adevar nu am avut internet in perioada 17.07-04.08, dar anuntu pe care l-a postat magic din iunie.
In al doi-lea rand din cate stiu vidockq tu parca vindeai hunteru ce ti l-am dat, iar visoiualex rogu.

Oricum doar eu stiam detaliile la contu cu hunteru si eu nu l-am luat inapoi pentru ca am vrut sa ma scap de hunter iar de vandut nu vand. Probabil lumea va tine cu tine pt ca ai rating, insa diferenta e ca tu te ocupi cu vanzari/cumparari de conturi iar eu doar am incercat sa imi dau hunteru pe o alta clasa.
si da AM GRESIT ca l-am numit pe visoiualex tepar, insa pe tine nu.

Old 13-08-2007, 15:25   #17 (permalink)
Registered User

Man gutmi este Aron sau giussepe visciglia este un baiat super de treaba...el este primu owner al rogueului la fel shi vidockq dar problema este alta cine a luat hunterul inapoi..
k vidockq dai zice shi el..
k cineva ia luat hunterul shi nici el nu are nici o vina...shi nu este tzepar...daca ai stii tu la cati oameni a vandut vidockq conturi shi nu sa plans nimeni de el nu ai mai vb asa despre el...
Dar parerea mea este sa va rezovati amandoi problemele in mod civilizat...

visoiualex is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 07:46   #18 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Parerea mea este ca astia inregistrati in 2007+ o sugeti aiurea incepand cu ala care-l pusese pe Kungen la trade.
Folositi Trader Rating ca nu a fost pus la dispozitie degeaba.

Last edited by rakware; 15-08-2007 at 08:37.

rakware is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 09:21   #19 (permalink)
Registered User

First's Avatar

Quote:
Originally Posted by Maxentiu View Post
nu am mai postat de mult pe forumul asta asa ca simt nevoia sa o fac acum , userul vidockq NU este tzepar , omu este de incredere , am vrut mai acum ceva timp sa iau contu cu warriorul si paladinu dar din pacate nu a mers din alte motive , omu mi`a dat contu sa intru pe el, numai cunoscandu`l pe YM si vorbind pe Skype fara nici o jena , asa ca nu stiu ce "tzepar" mai iti da contu sa intri pe el asa aiurea, i`am dat si eu contu meu care acum e vandut sa intre pe el si omu nu mi`a facut nimic la cont ,asa ca nu mai vorbiti aiurea !!
am si adresa si toate datele lui Paul , dar nu simt nevoia sa le postez aici pentru ca NU este un tzepar
Maxentiu cum ai tupeu sa mai scri in rubrica asta cand tu esti unul din tzepari ? Ti-am dat 2500g si nu mai vrei sa imi dai banii pe ei. Acest user are un warrior pe Sylvanas numit Bestie va rog evitatil din toate punctele de vedere

First is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2007, 00:50   #20 (permalink)
Registered User

Arvias The Sen's Avatar

Daca tot m-a provocat atunci hai sa zic si eu ceva.

Acus cateva luni am avut un coleg pe nume X care m-a rugat sa-i caut un om care face powerlvl. Trebuia tras un priest de la lvl 63 pana la 70.

Am gasit userul Termita si lam pus in legatura pe X cu el. Ei s-au intzeles la un pretz anume si la cel mult 4 sau 5 zile. X i-a trimis avansul a doua zi prin predare personala. Dupa care X a plecat din tara si a lasat sarcina pe un alt coleg.

Acest priest era defapt un cadou pentru fiul unui patron care nu mai avea rabdare sa traga charu asa ca X s-a propus ca il rezolva in 4-5 zile.

Charu a fost urcat la lvl 64 dupa care 3 zile nici macar nu s-a logat Termita pe priest. Mai erau 2 zile cand a fost sunat de catre omul nostru. Termita a zis ca nul poate face deoarece nu mai are timp si alte abureli (desi avea avansul iar charul era 64 dupa zile intregi).

Atunci omul lui X , disperat fiind ia oferit 1.5 millioane in plus doar s-al faca.

Normal imediat s-a schimbat placa si in cca 3 zile a fost gata adus la lvl 70 priestu. (bun , nu mentionez ca cei 800 de gold au disparut de pe priest si a fost lasat cu 3 gold. Termita sustine ca trebuia pentru gear dar LOL ca avea gear de shadow care pica in instante dar oricum nu avea ce costa 800 de g.)

X venit din occident cand a auzit de manevra lui Termita s-a enervat de culme fapt ce mie mi se pare normal.

Fain nu? Si acum Termita este inca tot revoltat.

S-ai fie rusine!!

Arvias The Sen is offline    Reply With Quote
Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > MMO Trades (caractere, item-uri, resurse, conturi)

Thread Tools

Posting Rules