![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | up | ||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | s-ar putea sa ma interesezi si pe mine, lasa-mi un pm cu o adresa de mess, ca aici nu stiu cat de des intru. sa-mi poti sa-mi dai add direct. mersi | ||
|
| | #43 | ||
| Tranzactie incheiata, multumit pe deplin. Tip de incredere, iam dat banii, mi-a dat keyurile iar eu le-am activat acasa ca situ blizardului nu mergea cand m-am intalnit cu el. Eu am riscat si totul a fost OK. Cumparati cu incredere. | |||
|
| | #44 | ||
|
| | #45 | ||
|
| | #46 | ||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | User de nota 10. Apelati cu incredere. | ||
|
| | #48 | ||
|
| | #49 | ||
|
| | #50 | ||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | am cumparat un card de la el, a fost super ok baiatul. mi-a dat si cardul in avans si a doua zi eu am trecut si m-am intalnit cu el sa-i dau banii. nu era o varianta foarte buna pt el ca altcineva putea sa-i zica mersi frumos si sa-l lase cu ochii in soare, dar a avut incredere in mine si a fost totul ok. multumesc frumos inca o data. | ||
|
| | #52 | ||
| sper sa raspunda la telefon...free up! | |||
|
| | #53 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | mai ai 2? 120 lei ambele? | ||
|
| | #54 | ||
| salut as vrea si eu un gamecard daca mai ai pe stoc astept PM cu detalii
__________________ CONTACT : ~ 0767020313 ~ | |||
|
| | #55 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | |||
|
| | #56 | ||
|
| | #57 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | salut ...sunt un newbie in wow ...shi vrea sa shtiu shi eu la ce te ajuta gc astea....explicati-mi shi mi-e va rog La multi ani copiilor de 1 iunie | ||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | WoW e un joc care se plateste lunar, 13 euro pe luna daca nu ma insel. iar un gamecard are 60 de zile, prepaid. cum sunt cartelele la telefoane mobile, asa e si game cardul la wow, pt cei ce nu pot plati cu credit cardul direct pe site. | ||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | dar merge shi bc la el ? sau doar wow-u? | ||
|
| | #60 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|