![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Imi cer scuze k postez aici dar nu credeam k vreodata o sa am probleme cu vreun cont luat de la cineva de pe acest forum! Tuxador cand vezi postu` deschideti telefonu sa putem discuta pentru ca, contul care mi lai dat la trade pt mage acum nu mai merge de nici un fel .... am sunat la blizzard sa schimbat emailu si nu am nici un drept sa recuperez contu ... nu spun k miai tras teapa dar nici sa raman sa ma uit ca bou`u la poarta noua nu prea mi se pare corect! asa k astept un raspuns de la tine pe yahoo , mobil sau un post aici! multumesc anticipat | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | din cate stiu eu tuxador e scamaer | ||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Asta e principalul pericol cu trade-urile...esti foarte expus...si eu am facut trade acum cateva luni dar din fericire omul a fost de incredere....aveam amand2 parola la ambele conturi...ne-am imprientenit si acum jucam pe acelasi server.....asta a fost norocul meu ![]() | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cumva ti-a dat un prot paladin? ![]() | ||
|
| | #5 | ||
| Tu esti cel cu magul da?Eu tiam dat contul ala cu shaman,druid si hunter.Scuzama dar telefonul meu a fost descarcat.Eu tiam zis de la inceput ca nu stiu numele contului deci eu nam facut nimic.Poate ca cel cu care am facut schimbul de la inceput a avut un ,,plan'' si nu mia dat numele ca sa poata da retrieve.Imi pare rau ca sa intamplat asa si inca o data jur ca eu nam facut nimic.O sa intru si pe mess sa mai vorbim. Te cunosc?Ma cunosti?Din cate stiu eu nam dat niciun scamm.Dar zimi cu ce team tepuit. | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | ma tuxa super baietii tzeparule hahahah joking! | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | nush da nici asa k fraeru nam de gand sa raman inca astept sa vbim si sa ajungem la o intelegere k de 2 zile ma uit la altii cum se joaca ... | ||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | inca nici un semn ... astept! | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Mai bine iti dai retrive la propriul cont ...si daca vrei mage poti face trade cu mine ... | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | mage iam dat lui ... retrieve pot face dar nu cred k e cazul sa las pe altcineva fara cont cum am ramas eu(in caz k a vandut magu mai departe)...inca mai cred k ne putem intelege! | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | ok mam lamurit! m-am ars! | ||
|
| | #12 | ||
| Eu sunt in Bulgaria acum.No semnal,no net(doar un net cafe de pe care postez acum).Scuze ca nu am putu sa mai raspund.Zimiu ce ai vrea sa mai stii si cum sa ne intelegem?Inca o data imi pare rau pt ce sa intamplt si jur ca nam acut nimic.VB sambata sau duminica cand ma intorc. | |||
|
| | #13 | ||
| LOL ggbg. Retreive acc pingu si asta e. We win some .. u lose some.
__________________ | |||
|
| | #14 | ||
| Omu. Dai retrieve la cont. Nu vezi ca Tux nu stie altceva decat sa se tot scuze. Tzeparii ar merita Oscar, pentru ce performata pot sa scoata din ei.
__________________ Nu mai sunt joburi momentan. (Paul, Vladimir si Vasile pe cont.) If it tastes like chicken, looks like chicken, and feels like chicken, but Jack Bauer says its beef. Then it's fucking beef. | |||
|
| | #15 | ||
| Poate sa verifice cineva, doar de dragul popcornului, daca IPul lui Tuxador e din Bulgaria ? ![]()
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | de bulgaria stiam ceva cand am facut trade de conturi si am vb de un pw lvl! nu va minte in chestia asta (cred) cat despre retrieve inca astept cum am spus nu are rost sa las un posibil om care la cumparat de la el fara cont ... inca il astept sa revina sambata sau duminica sa ne intelegem ca romanii !in consecinta tuxador cand revii in bucuresti 0763 651 954 sau sorin_amy88@yahoo.com | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Problema semi rezolvata! imi pare rau pt cine a luat contul cu magul de pe Balnazzar de la Tux dar contul va fi oprit si se va astepta returnarea acestuia catre mine. in acest moment am trimis toate datele necesare catre blizzard! in caz k accountul a ajuns chiar la cineva de pe acest forum imi cer scuze ca a trebuit sa se ajunga pana aici!! P.S se pare(teoretic) ca nu Tuxador a dat retrieve la account ci cu totul alta persoana posibil primu sau al2lea owner! | ||
|
| | #18 | ||
| Nu stiu daca esti acelasi cu Pinguboss cu 2 de "s" dar tocmai m-a ars cu cont pe care l-am cumparat aici pe forum ... Retreive, tel inchis, nu e pe mess , gg .
__________________ Raduy : deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|