![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Cont wow tauren warrior(IvI 70) +rogueIvI39 Dupa cum si numele threadului vand cont care contine un tauren warrior IvI 70 pe realmul Magtheridon EU si un rogue IvI 39 pe realmul Sylvanas EU, toate caracterele sunt transferabile, contul mai contine 3 charuri care sunt depozite pt enchanting mats(Voids,Arcane Dust,Greater planer essences) respectiv celalalt herbs, au banca full si mai este unu cu diferite chesti printre care 18 primal life si niste bucati din decks. Sunt singurul si unicul proprietar al contului. Despre Warrior pot spune ca are gear excelent pt toate specurile.Majoritea timpului care am jucat cu el o fost pe protection are toate itemele in proportie de 90-95% pan la MH / BT, itemele se schimba pt diferite lupte la bosi, ajungand pan la 17,8k hp nebufat.Gearu e compus din 2 piese t5, Zul'Aman Items si iteme de la vendorul de pe Isle of Qel'Danas.Headul, Chestul si Main Handu au Gemuri Epice. Gearu de PvP contine 4 iteme gladiator, vengefull head, 2 iteme guardian,PvP trinketu, ca 2H weapons am Gorehowl,Jin'rohk, The Great Apocalypse si World Breaker, are aprox. 3000 honor , 1100 arena points si 237 resilience. Gearu de Fury e format in totalitate de iteme epice care sunt din ssc,Badge Vendoru din Strattah, Zul'Aman si de la vendorul de badguri de pe Isle of Qel'Danas mai are si trinketul Dragonspine Trophy. Armele sunt Mainhand = Vanir's Right Fist of Brutality si Offhand = Vanir's Left Fist of Brutality enchanturile de pe ele sunt Executioner pe mainhand si Potency pe offhand(find cea mai buna combinatie la ora actuala pt fury warrior). ca Stats are +1900 ap, 28 sau 29% critic si 200 hit rating,374 Armour Piercing Nebufat, am atins 1100 dps in Zul'Aman cu el. Profesiile sunt la skill maxim si sunt formate din Herbalism si Enchanting, Retele rare care le are la enchanting sunt:Mongoose,Soulfrost,Fortitude(Boots + Bracers), Dexterity(Boots),Enchant Bracer - Restore Mana Prime. Banca(warriorului) contine numeroase Gems care sunt BoP din instante si diferite tipuri de gear(epice). Am pe el la ora actuala 1500 gold, Precizez nu ca nu are Mount Epic.Mai are aproximativ 40-50 de badguri.Elixiruri si Flask of Fortification si Mountul Swift Whitehawk Strider. Guilda in care este la ora actuala nu face raiduri si daca ajuta cu ceva am o reputatie buna pe server. Lucrurile de pe celelalte charuri sunt estimate la +2-3k gold valoare daca nu ma insel.Contul este FROZEN la ora actuala. Pret: 250 euro NEGOCIABIL http://img292.imageshack.us/my.php?i...8234718ak5.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?i...8091425jv2.jpg http://img208.imageshack.us/my.php?i...8195902hu5.jpg Pentru mai multe informati ma puteti gasi la Emailul Redbull_biker@yahoo.com (Redbull bara jos biker@yahoo.com) care este si ID de Yahoo Messenger. Last edited by DEvo; 18-07-2008 at 16:00. | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Live World | Post fara pret = delete! In rest bafta la vanzare ![]()
__________________ Moto of the day: 1 step backwards for 2 steps forward. | ||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | pretz? anuntz fara pretz =delete pune si tu ca sa nu ti se duca dupa ce ai scris atata poveste! | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Up | ||
|
| | #5 | ||
| Up , il stiu pe tip are o reputatie excelenta pe server si charul este super muncit . | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Up. | ||
|
| | #7 | ||
|
| | #8 | ||
|
| | #9 | ||
|
| | #10 | ||
|
| | #11 | ||
|
| | #12 | ||
|
| | #13 | ||
|
| | #14 | ||
|
| | #15 | ||
|
| | #16 | ||
|
| | #17 | ||
|
| | #18 | ||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | up de la mn kal stiu siii baiat d treaba ![]() | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|