![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2009 | WoW keys
Vand orice cd key de wow! Gamecard 60 days - 70 ron Wotlk- 90ron (stoc limitat) TBC - 35ron wow standard - 35 ron Contact: just_reeb0k@yahoo.com sau PM! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
lasa si u un numar de telefon , sau da`mi un PM | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Unamed Hero Join Date: Apr 2008 Location: Sanctuary |
ATENTIE! Posibil tepar! Am vrut sa iau un key de vanilla, am zis ca ma duc la banca sa platesc a oferit o metoda alternativa pentru asta, sa ii cumpar credit pe vodafone. Dupa ce i-am dat codul a dat sign out. Nu cred ca mai are rost sa astept, sincer. Dovada in ss facut din arhiva de mail.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Unamed Hero Join Date: Apr 2008 Location: Sanctuary |
Okay, omul a aparut in seara asta si m-a luat cu discutii cum ca el abia acuma a ajuns acasa cum ca a fost plecat 1 saptamana si nu am vorbit cu el. Daca e necesar pun screenshot si cu restul logului care sa dovedeasca faptul ca nu mi-a dat keyul si ca e un tepar.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
sa lamureasca un admin ce e cu tipu, k vreau sa cumpar vreo 9 key`s si nu vreau sa arunc cu 4 mil pe geam... pnm makr un user cu tr mare, sau un admin sa se ofere drept intermediar kre sa primeasca bani si dupa ce imi trimite key`urile si le validez trimite bani mai departe.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Imi pare rau pentru banii tai. Multumim de avertizare, banned si locked. MORALA : Nu mai dati bani/credite/orice unor necunoscuti si noi pe forum si fara trader rating.
__________________ REGULAMENT - cititi daca postati la publicitate ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |