![]() |
| | #1 | ||
| Cel mai tare RPG al tuturor timpurilor... Ce rpg-uri ati jucat de nu ati mai vrut sa va dezlipiti ochii din fata monitorului pc-ului,la care ati avut feeling-ul 100% si sa intrati in pielea personajului asa cum nu ati mai intalnit la nici un alt joc? Dupa parerea mea cel mai tare si cu adevarat foarte bun joc sau serie a fost seria Gothic-urilor prima oara jucand-ul pe 2 deoarece nu avusem ocazia sa-l joc pe vremea aia primu gothic era din 99 cand aparuse prima data iar eu am aflat de gothic 2 prin 2002.Am jucat fel si fel de rpg-uri dar nici unul dintre ele nu mi-a lasat impresia ca a jocului precizat.Chiar a fost o adevarata revolutie in lumea jocurilor rpg si mai ales cu foarte multe vanzari in germania si in state. Astept cu neradare sa joc si Gothic 3 care o sa apara in trim 3 al acestui an si am mai aflat ca se mai poate juca si la multiplayer (sau on-line). astept parerile voastre! | |||
|
| | #2 | ||
| Fara indoiala Baldur's Gate. Pentru questurile inteligente, nu gen "omoara 10 boari". Pentru glumele bune, si pentru sistemul tactic perfect de lupta. | |||
|
| | #3 | ||
| Baldur's Gate 2 adica. | |||
|
| | #4 | ||
| Cel mai bun RPG al tuturor timpurilor au fost de fapt doua (pentru mine) Baldur`s Gate 2 si Fallout 2. De ce? nu se poate descrie in cuvinte, trebuie sa le joci ca sa te convingi.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #5 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Fallout (ambele) si Planescape: Torment.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #6 | ||
| Arcanum, Gothic 1 si 2 | |||
|
| | #7 | ||
| fallout 1-2. divine divinity..
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #8 | ||
| Gothic fara nici o indoiala. Fallout mi-a placut iarasi foarte mult, un univers extraordinar. Si NWN, dar nu stiu sigur daca intra in aceleasi categorii.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #9 | ||
| Fallout fara indoiala , cel mai tare. Gothic 1 si 2 au fost doua porcarii pline de buguri .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #10 | ||
| cu adevarat fallout 1 si 2 sint cele mai tari rpg-uri din toate timpurile, au ocupat primul loc in toate topurile 4 ani la rind. un realm inedit, multa multa libertate, nonlinearitate, rejucabilitate foarte mare. va ve-ti indragosti de sistemul de combat turn based...trebuie jucat ca sa intelegeti. | |||
|
| | #11 | ||
| Fallout 1-2, Baldur's Gate ( merge si Icewind Dale) NVN- acceptabil, nu chiar addictive SW Kotor - marfa Gothic 1-2 very addictive Nu prea intra la RPG, dar merge si JA2 Best story : Planscape Torment Older RPGs: Daggerfall, MM#, LoL (mai mult quest), EoB#
__________________ .. | |||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Buc. | Seria BG (in special al doilea joc), seria Fallout, Planescape Torment. | ||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: arrakis | Fallout si Fallout2 restul nu ma intereseaza | ||
|
| | #14 | ||
| cel mai bun? din toate timpurile? pai kotor2 ![]() | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | eye of the beholder 1 si 2 nwn baldurs gate
__________________ =cyuba= | ||
|
| | #16 | ||
| Fallout
__________________ »»» live fast »»» | |||
|
| | #17 | ||
| Elder Scrolls . Si vad ca sunt primul care o spune. | |||
|
| | #18 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | si ultimul ![]()
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #19 | ||
| NWN!!! i'm addicted ![]()
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #20 | ||
| NU e el ultimul...ca sa raspund direct la subiectul topic-ului, Morrowind m-a tinut cel mai mult in fata monitorului. Mie imi place si genul fps foarte mult si probabil de aceea o combinatie ca morrowind mi-a ajuns asa la suflet. Nu spun ca celelalte rpg-uri cu adevarat bune au trecut pe langa mine si nu le-am jucat. Spun ca Morrowind, desi nu are reguli AD&D este in opinia mea best on the market.
__________________ MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software is Only for Fools and Teenagers | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|