![]() |
| | #465 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
O groaza de elucubratii in threadul asta.Come on,Fable best rpg. ) Baldur's Gate,Planescape Torment,Fallout,Betrayal at Krondor,Eye of beholder s.a.m.d.Seria Gothic e liniara in draci,in seria TES doar primele 2(eventual Morrowind & addons) ar merita mentionate.
| ||
|
| | #467 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Bucharest |
Baldur's gate, Ice wind dale, planescape si morrowind+add-ons. KOTOR, Gothic, Mass Effect etc nu prea au nimic in comun cu rpg-urile. Daca poti sa fii baiatul bun sau tipul rau si iti pui acolo 2 pct in niste skills nu inseamna ca jocul este un rpg, cu atat mai putin unul reusit. | ||
|
| | #468 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #469 (permalink) | ||
Gothic este atat de liniar in poveste si dialoguri ca ma ameteste. Poveste este mult zis pentru ca abia daca afli ceva despre lumea aia. Personajul nu are nici o tangenta cu ce se intampla pe acolo, si pe parcursul jocului nu afli mai nimic. Doar ca acei orci sunt plictisiti rau si tot ataca in draci lumea. Gameplay-ul este dragut si faptul ca poti sa fugi ca nebunu pe acolo te atrage. Combatul este iar interesant dar cu buguri serioase. Dialogul este chiar de RPG . Ai multe alegeri cand vorbesti cu lumea pe acolo.Una peste alta este un joc dragut dar care este departe de ceea ce ar tebui sa fie un rpg , parerea mea ( dupa ce am jucat cam toate jocurile ce au fost mentionate in acest thread ). De aceea sunt mai multe tipuri de rpg-uri , dar nu poti sa pui in aceeasi barca BG 2 , planescape, fallout cu gothic. | ||
|
| | #470 (permalink) | ||
|
Dak asta e parerea ta...desi k-am lasa de dorit ![]() Sunt de acord cu BD 2 si planescape .. dar falluot ?? ce rpg e ala?? mai mult e FPS cu elemente de RPG ca si mass effect ![]() dar fiecare e cu parerea lui.. k sa stii Gothic e unul din cele mai bune RPG-uri din toate timpurile si nu e zis doar de mine | |||
|
| | #471 (permalink) | ||
Daca te aude lumea ca faci Fallout FPS cu "elemente" de rpg o sa fii linsat de fanatici . Oricum nu am zis ca gothic nu este rpg sau ca nu este un joc reusit , doar ca nu este reusit dpdv al unui rpg, si ceea ce inseamna acele 3 litere. | ||
|
| | #474 (permalink) | ||
| Poate se referea la Fallout 3 ![]() Cele mai tari RPG ale mele sunt: Diablo 1 si 2 Fallout 1 si 2 Baldur's Gate 1 si 2 IceWind Dale 1 si 2 KOTOR 1 si 2 Nu stiu ce sa zic de Neverwinter sau de Bloodlines, k doar acuma m-am apucat de ele si deocamdata imi place. De Gothic nu zic nimic, am inceput un pic 2-ul dar nu m-a impresionat. Dungeon Siege de asemenea si Oblivion nu am apucat sa-l termin. | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
| Quote:
Iar aia cu bugurile din Gothic m-a dat pe spate..altul care n-a inteles ca in Gothic nu e button mashing. Acum nu stiu cum ai reusit sa joci un BG sau un planescape daca n-ai fost in stare sa intelegi povestea din seria Gothic. Un pont: incepe dupa intro sau in unele cazuri dupa primul capitol.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #476 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Nu vreau sa spun ca Morrowind e chiar un joc slab. Are si partile sale bune. Dar a-l compara cu Gothic e o blasfemie. M-a plictisit in asa hal incat nu am reusit sa joc prea mult. E drept ca abia ce terminasem al doilea oras, Balmora parca se chema, si aveam toate caracteristicile la maxim. Nu am inteles care mai putea fi placerea jocului in asemenea conditii. M-am mai distrat putin casapind orase intregi si l-am lasat balta. 95 % dintre personaje au fix aceleasi linii de dialog, ceea ce m-a plictisit teribil. Din pacate cred ca si Gothic 3 a pierdut mult din feeligul care il facea unic. Nu mai simti diferenta la fel cand imbraci o armura mai buna. Nu mai simti la fel ascensiunea pe scara sociala, trecerea de la dispretul absolut la respect si teama.
__________________ "Oamenii nu resping Biblia fiindca gasesc greseli in ea, ci fiindca ea gaseste greseli la ei" (John Blanchard) | ||
|
| | #477 (permalink) | ||
@weezer daca te-ai fi deranjat sa citesti cartile alea prin magazinele de carti din morrowind( ca inceput) ai fi descoperit un univers MULT mai amplu decat poate sa viseze gothic vreodata. Incepe iar jocul si fii mai atent la detalii mai mult decat la dat in cap la creaturi, caci asta este ideea de RPG. Daca te incanta combatul mai mult atunci hack&slash este genul tau :P. Combatul este ceea ce este in ambele jocuri ( cu un plus pe melee la gothic si la magic in morrowind). @evilgheorge nush cum ai ajuns tu la 100 cu toate atributele si skills din balmora, sincer este o fapta de legende. Dar daca te distrezi omorand lume in loc sa parcurgi universul atunci da, gothic este mai mult pe gustul tau. Sa nu uitam ca aici vb de rpg si nu de action rpg sau hack&slash rpg. Ai vb de armuri ( in morowind poti sa ii dezbraci pe aia pana la chiloti sa sa le furi si papucii, in gothic nici macar armura nu poti sa o iei, rupta sparta busita cum o fi ) :P | ||
|
| | #478 (permalink) | ||
| Quote:
![]() tho, am fost atras de fable
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #480 (permalink) | ||
Nu am nimic cu gothic , chiar le-am jucat si terminat de cateva ori, inafara de 3 care m-a iritat. Dar aici vb despre rpg-uri ( cele mai bune chiar) si nu cred ca gothic este un astfel de joc. Este un joc f bun dar nu un rpg care sa stea langa clasicele genului.
| ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|