Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2008, 14:54   #461 (permalink)
Registered User

Cateva JOcuri care mi-au placut

Fable:The lost chapters
Enclave
Sudeki

JOcurile astea au si grafica si mai ales story.
Merita jucate

phanny is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 23:57   #462 (permalink)
Registered User

alalalt's Avatar

Pe langa Final Fantasy X, Lost Odyssey - cele mai bune jrpg-uri pe care le-am jucat. must play pentru orice fan al genului.

Ar mai fii Eternal Sonata, care desi dragut, nu se ridica la nivelul celorlalte 2

alalalt is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 13:48   #463 (permalink)
Registered User

Poate ca cel mai bun RPG inca nu a aparut, si sper sa fie asa.
Oricum, cel mai bun din ce am jucat e Gothic II.
Cred ca e singurul joc care e opera de arta !

Sancelis is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 21:44   #464 (permalink)
The Witcher

HiddenShadow's Avatar

Hmmm..pe mine m-au impresionat mult urmatoarele RPG-uri:TheWitcher,Fable-Lost Chapters(astept cu nerabdare Fable 2),Gothic 2 si 3,Mass Effect,Dungeon Siege si The Elder Scrolls 4blivion

HiddenShadow is offline    Send Message via Xfire to HiddenShadow Reply With Quote
Old 26-07-2008, 19:21   #465 (permalink)
Registered User

O groaza de elucubratii in threadul asta.Come on,Fable best rpg. ) Baldur's Gate,Planescape Torment,Fallout,Betrayal at Krondor,Eye of beholder s.a.m.d.Seria Gothic e liniara in draci,in seria TES doar primele 2(eventual Morrowind & addons) ar merita mentionate.

Ittia is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2008, 16:35   #466 (permalink)
Registered User

zpan's Avatar

How about Might & Magic 8? Super joc.
KOTOR 1,2
Jade Empire
Icewind Dale
Fallout
Neverwinter Nights 1

zpan is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 08:49   #467 (permalink)
Registered User

Baldur's gate, Ice wind dale, planescape si morrowind+add-ons.

KOTOR, Gothic, Mass Effect etc nu prea au nimic in comun cu rpg-urile. Daca poti sa fii baiatul bun sau tipul rau si iti pui acolo 2 pct in niste skills nu inseamna ca jocul este un rpg, cu atat mai putin unul reusit.

warpath is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 12:23   #468 (permalink)
Registered User

Racon's Avatar

Quote:
Originally Posted by warpath View Post
Baldur's gate, Ice wind dale, planescape si morrowind+add-ons.

KOTOR, Gothic, Mass Effect etc nu prea au nimic in comun cu rpg-urile. Daca poti sa fii baiatul bun sau tipul rau si iti pui acolo 2 pct in niste skills nu inseamna ca jocul este un rpg, cu atat mai putin unul reusit.
No offence dar dak Gothic nu are legatura cu RPG insemana k nu stii ce e aia

Racon is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 11:16   #469 (permalink)
Registered User

Gothic este atat de liniar in poveste si dialoguri ca ma ameteste. Poveste este mult zis pentru ca abia daca afli ceva despre lumea aia. Personajul nu are nici o tangenta cu ce se intampla pe acolo, si pe parcursul jocului nu afli mai nimic. Doar ca acei orci sunt plictisiti rau si tot ataca in draci lumea. Gameplay-ul este dragut si faptul ca poti sa fugi ca nebunu pe acolo te atrage. Combatul este iar interesant dar cu buguri serioase. Dialogul este chiar de RPG. Ai multe alegeri cand vorbesti cu lumea pe acolo.

Una peste alta este un joc dragut dar care este departe de ceea ce ar tebui sa fie un rpg , parerea mea ( dupa ce am jucat cam toate jocurile ce au fost mentionate in acest thread ). De aceea sunt mai multe tipuri de rpg-uri , dar nu poti sa pui in aceeasi barca BG 2 , planescape, fallout cu gothic.

Old 04-08-2008, 11:23   #470 (permalink)
Registered User

Racon's Avatar

Dak asta e parerea ta...desi k-am lasa de dorit

Sunt de acord cu BD 2 si planescape .. dar falluot ?? ce rpg e ala?? mai mult e FPS cu elemente de RPG ca si mass effect

dar fiecare e cu parerea lui.. k sa stii Gothic e unul din cele mai bune RPG-uri din toate timpurile si nu e zis doar de mine

Old 04-08-2008, 11:26   #471 (permalink)
Registered User

Daca te aude lumea ca faci Fallout FPS cu "elemente" de rpg o sa fii linsat de fanatici .

Oricum nu am zis ca gothic nu este rpg sau ca nu este un joc reusit , doar ca nu este reusit dpdv al unui rpg, si ceea ce inseamna acele 3 litere.

Old 04-08-2008, 11:36   #472 (permalink)
Registered User

Racon's Avatar

Ok sa lasam asa k oricum fiecare isi mentine parerea nu are rost sa mai dicutam pe tema asta ..

Cat despre Fallout..ce sa zic.. am jucat doar 2 dar nu prea ma incantat ca "RPG"

Apropo dak te aud germanii ca comentezi de Gothic il cheama pe Hitler

Old 04-08-2008, 11:51   #473 (permalink)
Registered User

TimmY's Avatar

ahaha Fallout 2 ii mai RPG cum nu o sa fie niciodata vreun Gothic.

Racon macar stii ce inseamna RPG?
Fallout fps cu elemente de RPG? De pe ce planeta esti bre? )

TimmY is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 14:54   #474 (permalink)
Registered User

cosma_sebastian's Avatar

Quote:
Originally Posted by TimmY View Post
Fallout fps cu elemente de RPG? De pe ce planeta esti bre? )
Poate se referea la Fallout 3

Cele mai tari RPG ale mele sunt:
Diablo 1 si 2
Fallout 1 si 2
Baldur's Gate 1 si 2
IceWind Dale 1 si 2
KOTOR 1 si 2

Nu stiu ce sa zic de Neverwinter sau de Bloodlines, k doar acuma m-am apucat de ele si deocamdata imi place. De Gothic nu zic nimic, am inceput un pic 2-ul dar nu m-a impresionat. Dungeon Siege de asemenea si Oblivion nu am apucat sa-l termin.

cosma_sebastian is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 02:37   #475 (permalink)
Registered User

Weezer's Avatar

Quote:
Originally Posted by warpath View Post
Gothic este atat de liniar in poveste si dialoguri ca ma ameteste. Poveste este mult zis pentru ca abia daca afli ceva despre lumea aia. Personajul nu are nici o tangenta cu ce se intampla pe acolo, si pe parcursul jocului nu afli mai nimic. Doar ca acei orci sunt plictisiti rau si tot ataca in draci lumea. Gameplay-ul este dragut si faptul ca poti sa fugi ca nebunu pe acolo te atrage. Combatul este iar interesant dar cu buguri serioase. Dialogul este chiar de RPG. Ai multe alegeri cand vorbesti cu lumea pe acolo.

Una peste alta este un joc dragut dar care este departe de ceea ce ar tebui sa fie un rpg , parerea mea ( dupa ce am jucat cam toate jocurile ce au fost mentionate in acest thread ). De aceea sunt mai multe tipuri de rpg-uri , dar nu poti sa pui in aceeasi barca BG 2 , planescape, fallout cu gothic.
Mda, si Morrowind ce imparte cu genul RPG ? Sistemul de combat din 2 butoane ?
Iar aia cu bugurile din Gothic m-a dat pe spate..altul care n-a inteles ca in Gothic nu e button mashing. Acum nu stiu cum ai reusit sa joci un BG sau un planescape daca n-ai fost in stare sa intelegi povestea din seria Gothic. Un pont: incepe dupa intro sau in unele cazuri dupa primul capitol.

Weezer is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 03:36   #476 (permalink)
Registered User

Nu vreau sa spun ca Morrowind e chiar un joc slab. Are si partile sale bune. Dar a-l compara cu Gothic e o blasfemie. M-a plictisit in asa hal incat nu am reusit sa joc prea mult. E drept ca abia ce terminasem al doilea oras, Balmora parca se chema, si aveam toate caracteristicile la maxim. Nu am inteles care mai putea fi placerea jocului in asemenea conditii. M-am mai distrat putin casapind orase intregi si l-am lasat balta. 95 % dintre personaje au fix aceleasi linii de dialog, ceea ce m-a plictisit teribil. Din pacate cred ca si Gothic 3 a pierdut mult din feeligul care il facea unic. Nu mai simti diferenta la fel cand imbraci o armura mai buna. Nu mai simti la fel ascensiunea pe scara sociala, trecerea de la dispretul absolut la respect si teama.

evilgheorghe is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 09:10   #477 (permalink)
Registered User

@weezer daca te-ai fi deranjat sa citesti cartile alea prin magazinele de carti din morrowind( ca inceput) ai fi descoperit un univers MULT mai amplu decat poate sa viseze gothic vreodata. Incepe iar jocul si fii mai atent la detalii mai mult decat la dat in cap la creaturi, caci asta este ideea de RPG. Daca te incanta combatul mai mult atunci hack&slash este genul tau :P. Combatul este ceea ce este in ambele jocuri ( cu un plus pe melee la gothic si la magic in morrowind).

@evilgheorge nush cum ai ajuns tu la 100 cu toate atributele si skills din balmora, sincer este o fapta de legende. Dar daca te distrezi omorand lume in loc sa parcurgi universul atunci da, gothic este mai mult pe gustul tau. Sa nu uitam ca aici vb de rpg si nu de action rpg sau hack&slash rpg. Ai vb de armuri ( in morowind poti sa ii dezbraci pe aia pana la chiloti sa sa le furi si papucii, in gothic nici macar armura nu poti sa o iei, rupta sparta busita cum o fi ) :P

Old 06-08-2008, 10:22   #478 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ittia View Post
O groaza de elucubratii in threadul asta.Come on,Fable best rpg. ) Baldur's Gate,Planescape Torment,Fallout,Betrayal at Krondor,Eye of beholder s.a.m.d.Seria Gothic e liniara in draci,in seria TES doar primele 2(eventual Morrowind & addons) ar merita mentionate.
din pacate tinerii din ziua de azi joaca RPG-uri pe Xbox si PS3
tho, am fost atras de fable

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 10:36   #479 (permalink)
Registered User

Racon's Avatar

@warpath : Serios akuma..fiecare are parerea lui ! nu mai incerca sa manjesti Gothicul

Are mult mai multi fani decat Morrowind ( trebuie sa recunosc ca e un joc reusit ) si Oblivion la un loc

Old 06-08-2008, 12:05   #480 (permalink)
Registered User

Nu am nimic cu gothic , chiar le-am jucat si terminat de cateva ori, inafara de 3 care m-a iritat. Dar aici vb despre rpg-uri ( cele mai bune chiar) si nu cred ca gothic este un astfel de joc. Este un joc f bun dar nu un rpg care sa stea langa clasicele genului.

Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules