![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Nicky_Santoro dupa cum vezi si la fanii inraiti de RPG Diablo nu poate fi numit RPG cu adevarat ci un hack & slash, oricum nu intru iar in detaliile astea. Planescape Torment este RPG 100%. Daca iei in considerare faptul ca iei parte la o aventura in cadrul jocului nu poti spune ca e Adventure, ca asa si la BG si IWD si NWN iei parte la o aventura dar ele nu sunt Adventure nicidecum. Oricum a fost o afirmatie negandita din partea lui toro_ ro asa ca o las balta. PS: Povestea in PT nu e deloc liniara!!! Iar faza cu experienta mai mare dupa quest-uri decat cea din kill-uri apare si in D&D asa ca nu vad legatura cu Adventure.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #43 (permalink) | ||||||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
k'tav wrote: Quote:
da frate, eu ma dau inteligent cand zic urmatoarele: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ideea este urmatoare, bogy shi k'tav nu vor sa accepte ca cineva sa zica ca PST este de un RPG/adventure, shi probabil ca nu are de-a face cu persoana mea sau cu facultatzile mele mentale...de ce? nu stiu... | ||||||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
mah, noi suntem printre putinii care se obosesc sa discute cu adevarat despre rpguri, ca altfel nici nu ma deranjam sa discut cu unu care zice ca PST e adventure... vad ca acuma ai mai nuantat'o zicand ca e RPG/adventure. oricum fiecare are dreptu la parerile lui, noi avem o experienta destul de mare in materie de RPG, ai putea invata cate ceva de la noi... te asteptam pe www.roleplay.ro sa vedem cati rpgisti mai sunt de acord cu parerea ta. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Deci Diablo I a fost primul RPG ... dupa aceea a aparut baldur's gate la care stateam 1 ora ca sa aleg un caracter si dupa 3 luni observam ca am dezvoltat vrajile slabe si alte lucruri. Nu il critic ci doar spun ca a fost prea complex. La Diablo II cel putin a fost totul super ok ca si complexitate, nu puteai sa te dezvolti pe mai multe parti, nu puteai sa ai arme proaste. Deja skill-ul, abilitatile unui jucator se vedeau intre 2 de acelasi nivel/rasa pe cand la Baldur's gate din 20 de jucatori, nici unul nu se aseamana. Poate unii chiar aici gasesc frumusetea. Nu prea sunt de acord ca Diablo I si II au fost hack & slash ... de ce ? pt ca erai non stop in priza si omorai la greu .... gaseai arme si castigai experienta .... am ajuns cu Barbarul la lvl83 si incepusem cu Paladinul, nu l-am dezvoltat bine la lvl45 deja era varza cu spell-urile, le dezvoltasem cam slabut si cu sorceress lvl68. In schimb ca RPG care s-ar fi apropiat de gusturile mele, este Dungeon Siege ... pacat ca aceste jocuri iti mananca foarte mult din timp, o combinatie intre quest/read/explore si hack&slash ca sa citez de mai sus. Diablo a fost mai sarac in elemente explore si quest si poate de aceea mi-a placut. PS: putem sa includem si GTA San Andreas in lista de rpg-uri ... ca are si asta elemente de rpg in el, de ce nu?
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
k'tav wrote: Quote:
Quote:
o sa vin shi eu pe site-ul ala, dar numai vreau sa discut despre tema asta... | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
k'tav nu prea pot sa fac multe pe site-ul tau [cred!?] www.roleplay.ro tot imi da erori legate de XML, adika de tag-uri...folosesc IE 6.0, sa fie asta problema ori e in development? | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
:| mah esti singuru care are problemele astea... incearca pe forum http://www.roleplay.ro/forum/ in opera si firefox merge f bine... da imi inarca pagina si in ie6, singura diferenta e ca logoul nu e centrat Last edited by k'tav; 18-08-2005 at 11:12. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Santoro, diablo NU este primul rpg, ca nu shtii tu e alta poveste. Apoi, astea 2 se bat cap in cap: "Nu prea sunt de acord ca Diablo I si II au fost hack & slash ... de ce ? pt ca erai non stop in priza si omorai la greu" Cam asta e definitia hack&slash-ului :P. Ok, am prins ideea, iti place diablo/diablo2 foarte mult, dar asta nu iti da voie sa faci afirmatii aberante .Plus ca ... cei mail multi "fani" RPG asta cauta si apreciaza, complexitatea.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | http://www.armchairarcade.com/aamain...php?article.60 geeezas, cine putea sa joace asha ceva??????? (intreaba un individ care a prins era HC'85 - rofl)
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Howdy! E o onoare sa pot participa la o discutie cu profesionisti ai Rpg-ului , pt. ca oricine zice ca Fallout (1 si 2) e cel mai tare RPG inseamna ca stie despre ce vb. si ca a trecut prin multe de genul asta ( Fallout nu e o forta in gameplay, da , si cu siguranta nu in grafica, dar merge spre limite cu feelingul). Sigur, mai sunt si altele Diablo 1 ( cel mai bun sistem de nivele si ceva poveste) , NWN ( cea mai tare grafica 3d ) , dar sunt foarte multumit cand vad ca cei mai multi recunosc meritele Fallout-ului. Eu unul astept Fallout-ul 3 . Restul , citez : hack and slash!
__________________ Revenge is a dish best served cold | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|