![]() |
| | #81 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | ok, deci nu ai jucat cele mai bune titluri in materie de RPG: Fallout, baldur's gate, Planescape: Torment, Arcanum. Atunci cum poti sustine ca Morrowind e zee best daca nu ai idee ce au de spus ceilalti? Din ce ai enumerat tu acolo, doar gothic 2 este un RPG reusit .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #82 | ||
| vrei sa spui gothic 2 si arx fatalis ![]() | |||
|
| | #83 | ||
| Mie mi-a placut enorm Morrowind III:The Elders Scrolls:atmosferic, imersiv, interactivitate ridicata, ce mai, superb. Nu ca n-ar avea problemele lui, de aia de-abia astept sa apara Oblivion, care sper sa nu se indeparteze prea tare de "reteta" titlului anterior, adica sa pastreze toate elementele care au facut din acesta un joc excelent si, preferabil, sa le duca la un nivel superior. Cred, oricum, ca vom avea de-a face cu un titlu de referinta al genului. | |||
|
| | #84 | ||
| Unora le place mai mult grafica atunci cand cauta un joc , altora atmosfera.De aia o sa avem pareri diferite mai tot timpul.Cand are sa iasa unul sa le aiba pe toate o sa fim toti deacord. ![]()
__________________ Revenge is a dish best served cold | |||
|
| | #85 | ||
| Mr_Who nu cred ca va mai aparea prea curand un joc "de referinta al genului". Pur si simplu nu vad cum RPG-urile prezente si cele ce vor urma sa se axeze pe story si gameplay in loc de grafica asta bolnava de care m-am saturat in toate jocurile. Deja ma uit la un joc care cere un avion de computer sa-l joci si din start il iau ca nasol. Grafica distruge esenta jocurilor in parerea mea. Epoca de aur a trecut, ideile au fost consumate si implementate cu succes cand grafica nu permitea mai mult acum nivelul grafic nu mai are limita si sufera restul, povestea, gameplay-ul etc.. Poate intr-un viitor indepartat vom mai da de o epoca de aur si copii nostrii vor juca un joc care ofera acelasi senzatii ca Baldur's gate, Fallout, Planescape si restul jocurilor memorabile.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #86 | ||
| Sunt total de acord... a trecut mult tipm de cand am mai jucat ceva cu adevarat misto ...de pe vremea lui IwD2 ... am mai jucat acum ultimele rpg-uri si lasa un gust oarecum amar.
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | toate titlurile de mai sunt au fost (sunt) joace excelente dar ptr mine diablo I a fost "la sentiment" mai ales ca mi-am luat calc din cauza lui, stiti si voi primul joc prima iubire mai ales ca a fost marca blizzard si se respecta baietii | ||
|
| | #88 | ||
| fallout2,gothic2 | |||
|
| | #89 | ||
| KOTOR II... Nu aruncati cu pietre!... ![]()
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #90 | ||
| Fable : The Lost Chapters. Jucati-l si o sa fiti extrem de incantati. Poate questurile de baza sunt cam standard, dar de asemenea exista o gramada de elemnte inovatoare fata de multe alte RPG-uri. + grafica excelenta (adik in sensul ca e facuta cu gust ) si nota 10 pentru muzica.
__________________ | |||
|
| | #91 | ||
| Dap grafica buna! nu e deprimanta! comentariile sunt funny! cool game thx alexneo | |||
|
| | #92 | ||
| Pacat ca totusi e liniar , scurt si mult prea slab dezv in privinta partii de RPG
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #93 | ||
| Final Fantasy VII - dupa parerea mea cel mai bun joc aparut vreodata. Chiar acum il joaca o prietena a 3-a oara. M-am mai jucat la viatza mea Diablo 1&2 si Morrowind dar nu se compara, nu te fac sa traiesti la maxima intensitate in lumea lor, sunt doar addictive si niste jocuri foarte bune in general. Cred ca o sa incerc si eu FallOut. Mai vreau sa incerc Albion - un RPG f vechi cred ca e chiar din 1996, dar am tanjit enorm la vremea respectiva dupa el si nu am reusit sa-l fac rost. L-a jucat cineva ?
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #94 | ||
| Fable este o mizerie care ti da totul mura in gura. Cred ca in curand RPG urile vor deveni niste shootere cu un simulacru de inventar si multe multe filmuletze intermediare sa te prinda. Pai ce naiba, sa poata sa l joace tot retardul (vorbesc in general), ce dialoguri care trebuie sa le duci, ce skiluri si arme in care sa ti prinzi urechile? Nu e bine, tre sa fie usor si frumos colorat ca sa poata sa l cumpere&inteleaga toata lumea. Cel mai tari rpguri au fost Ultima Underworld I & II + Fallout. Deci nu Ultima. Ultima Underworld. Parerea mea.
__________________ laff | |||
|
| | #95 | ||
| Pai cam asa e cu RPG-urile astea noi. Pentru tot prostul ce sa o mai dam dupa deget. Jocuri facute pentru profit nu pentru fani. Ce mai. Gata cu jocurile bune. Acum vom asista la patarea cu noroi de catre jocurile noi ale celor vechi si super bine realizate. A se vedea Heroes 3 si Heroes 4 care nu sunt RPG-uri dar ca exemplu. Acum va aparea Fallout 3, Baldur's Gate 3,Gothic 3,etc. Nu va asteptati sa le intreaca pe primele. Dar daca vreti GRAFICA atunci duceti-va si cumparati-le.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #96 | ||
| fallout 3 o sa fie o porcarie! ca si fallout tactics! si din cate am citit io prin posturile astea resiese fallout2 cel mai tare rpg! am inteles ca a aparut gothic 2 night of the raven in limba engleza are cineva? se gaseste pe dc!? io am cautat si nam gasit! daca stie cineva ceva let me know pls | |||
|
| | #97 | ||
| fallout 2 depinde si de persoana acuma ![]()
__________________ Bling Bling | |||
|
| | #98 | ||
| Quote:
2: acum ai inteles? ![]()
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #99 | ||
| am zis io ca au vreo legatura? | |||
|
| | #100 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Dupa parerea mea KOTOR 2 intra in categoria jocurilor RPG foarte bune. Vreau sa spun ca este cel mai bun RPG al anului dupa mine. Am stat vreo 5 zile sa-l termin si e super marfa. Grafica era cam veche dar restul de nota 10. Mai ales detaliile erau bine puse la punct. Cand respingeai un laser chiar se vedea cum dadeai cu sabia in spre el. Sau cand dadeai critical hit arata altfel ca power hit. Multe chesti la el erau noi. Ca compusul armelor, a itemelor etc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|