Credeam ca scot un Might&Magic![]()
![]()
Yes! YES! Yeeeeeessssss........
Arx Fatalis a fost supertare asa ca am mari sperante de la DMoMM. Dar sunt putin contrariat, parca Arkane faceau Arx Fatalis 2 pe Source... au schimbat doar licenta si merg pe aceeasi baza, sau l-au lasat pe ala balta? Oricum ar fi, sper sa iasa bine de tot.
din pacate DMoMM se pare ca nu va fi RPG si un action adventure ...![]()
o sa fie RPG cu 3 clase...
Nush de ce dar am inceput sa am o repulsie la cuvintele Might and Magic dupa esecurile repetate (mie personal dupa Might and Magic 8 toate mi s-au parut jalnice)
Am vazut un articol despre joc, vorbea Gabe Newell de la Valve despre el, cred ca o sa pwneze grav ...
Originally Posted by BlkHrt
Pe net se radeau de jocu asta , ii ziceau DARK MESIAH OF ARX FATALIS.![]()
Cica nu a mai ramas nimica din universul M & M in el ci pute a Arx Fatalis la greu.
** Sa fim iubitzi !!! **
Last edited by Bossman; 01-09-2005 at 21:57. Reason: Fixed link.
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Faza nashpa e ca o sa fie FPS(first person....Slasher??) shi nu mai e in lumea M&M,ci se intampla pe alt continet(
cand apare??
Nu-mi vine sa cred ce-am vazut in trailerul de la E3 ! Nu stiu cat de RPG o sa fie, dar la partea de cafteala e spectacular.
Dark Messiah of Might & Magic E3 2006 Demo Trailer
http://www.computergames.ro/site/p/d...ls/dowid/6402/
Dark Messiah of Might and Magic E3 2006 Trailer
http://www.computergames.ro/site/p/d...ls/dowid/6382/
pacat ca apare asa tarziu... abia in Septembrie.
Pacat ca isi bat joc de o serie cu renume.![]()
"To know everything like me... You must endure everything like me..."
Renume deja distrus de jocuri precedente marca 3DO...
Arx Fatalis o fost un joc bun, aproape de Gothic, deci al compara cu Arx Fatalis e un lucru bun...
Apare tarziu? Eu zic ca e bine ca apare... prefer o intarziere shi un joc complet decat un bug-fest.
First person view este la fel de imersiv ca shi third-person view-ul... poate chiar mai mult.
toro_ro ce a fost distrus ?
Inafar de ultimul din serie (MM9) toate au fost excelente (bine, eu am jucat MM6,7,8). Sa zicem ca MM8 n-a fost pe placul unora deoarece a pastrat engine-u din 7 dar jocul nu a fost cu nimic sub serie.
Cred ca toti fanii ar juca cu toata placerea din lume un MM10 cu acelasi engine de 7 din moment ce nu grafica facea jocul.
Si in orice caz AF a fost un joc bun asa ca sunt mari sanse ca dark messiah sa iasa foarte bun.
Whyismyspacebarnotworking?!
Pai Heroes IV shi MM 9 au cam stricat renumele series, de aia o crapat shi 3DO.
Totushi asta nu este MM 10, de aia nu cred ca ar trebui sa ne agitam. E doar un joc in universul MM. Shi cred ca o sa fie un joc bun.
Arx Fatalis a fost un RPG superb, la vremea lui continea atatea idei revolutionare, dar care, din pacate, n-au mai fost aplicate si in alte RPG-uri care au urmatOriginally Posted by toro_ro
.
Jocul e FPS cam asta e ideea, iar universul M&M nu cred ca a fost gandit pt asa ceva. O_oOriginally Posted by toro_ro
"To know everything like me... You must endure everything like me..."
Exact. Clar nu este un MM10. Este cam complet action si poate fi comparat mai mult cu un Blade of darkness sau, din cauza lumii Might and Magic, cu Crusader of MM.
Dar sincer inca mai sper sa apara candva, undeva un MM10..
Whyismyspacebarnotworking?!
Bookmarks