![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Dark Messiah of Might and Magic E3 2006 Demo Trailer @ ComputerGames.ro Dark Messiah of Might and Magic Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Au fost destule jocuri cu un combat mai spectaculos. Aici tot ce e misto e engine-ul pe care il tot folosesc, arunca-i in tepi, da-le un picior sa pice in prapastie, da-le cu butoiul in cap. Interesant pentru cateva minute, repetitiv si plictisitor dupa. La marimea demo-ului ma asteptam sa vad filmulete peste filmulete. De unde... Nici macar o introducere in poveste, nimic. Cine esti si ce dracu faci acolo? Tot am auzit prin preview-uri de marele AI. Eu nu l-am vazut. M-am ferit de un arcas in spatele unei coloane si el a uitat unde sunt. S-a intors cu spatele si ma cauta in directia cealalta "Where are you stranger?". Partea de rpg e minima, dar asta se stia. Putin action cu si mai putin rpg, un joc dragut si nimic mai mult. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Daca il compari cu RPG-uri da are un combat excelent. Dar aici nu e vorba de un RPG, e un joc care se bazeaza aproape exclusiv pe combat, si atunci trebuie comparat cu alte action-uri, ca POP si altele. Iar la astfel de comparatii pierde. Si chiar comparat cu Oblivion, este doar cu f putin peste combat-ul de acolo. Iar ala era un RPG in toata regula... | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
In rest, jocul e dragut, merita jucat, imi plac vrajile si posibilitatile multiple in care poti sa omori inamicii, dar e posibil ca in timp sa devina repetitiv. Ce nu imi mai place este ca animatiile sunt cam choppy in majoritatea cazurilor. Adica nu are animatia fluida, spre ex cand ii dai un sut unuia sau se sparg in bucati anumite chestii sau mai stiu eu ce, exista un delay enervant in animatie care scade din realism...Asta am observat si din filmulete de dinainte de demo, dar speram sa repare... Last edited by Dead Ghost; 09-08-2006 at 12:26.. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Mda magarul nu ma lasa sa-l instalez de cat pe C ... si acolo mai am doar 500 de mega ... sper ca versiunea finala sa nu faca la fel.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Daca dadeam un refresh la thread cu 5 secunde mai devreme aveai o apa plata cu lamaie de la mine dar oricum zi si mie cum ca sa stiu pe viitor.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Crusher, daca fereastra in care ar trebui sa alegi folderul de instalare isi pierde focusul si nu reusesti sa selectezi sau sa scrii destinatia, da-i un cancel, back, si incearca din nou. Te asigur ca in mod normal, poti sa selectezi partitia si folderul fara probleme (cu conditia sa alegi instalare custom, evident).
__________________ Let the Darkness come to you. Thus you will learn to appreciate the Light... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Mai nene la mine nu a mers si nu am icnercat numai o data ok ? Ce sa-i fac ... o sa mai downloadez o data demoul poate merge pana la urma.Vezi ca tirul e la vama plateste taxele si e al tau.Si mai usor cu masturbatul ca ramai fara ochi.
|
| | #60 (permalink) | ||
|
A mers instalat pe D doar ca vroia el in folderu Dark Messiah\Dark messiah si nu am reusit sa i-l scot din cap ... ciudat.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |