Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Dark Messiah of Might and Magic E3 2006 Demo Trailer @ ComputerGames.ro

Dark Messiah of Might and Magic Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-08-2006, 09:05   #61 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

Cica e combatul repetitiv... intotdeauna tb sa se gaseasca niste Gigi Contra Pai ba, Diablo 2, care vorba aia, a impus niste standarde in genu` lui de combat era mai putin repetitiv in bataie? LOL

later edit: e prea misto jocul asta.
are grafica, are art, are muzica misto, sunete calumea, gameplay super tare - bataile sunt chiar prea calumea.
AIul e cam mucis deocamdata -dar cred ca se rezolva, trageam cu arcu intr`un orc si nu stia de unde vin alea: "a human? here?" LOL

oricum are MARE potential jocul

Last edited by El_Cid; 13-08-2006 at 12:23..

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 14:05   #62 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

Demo ul a fost o bataie de joc nu mia venit sa cred ca am stat o zi sa copii un demo de peste un giga si sa tina numai 10 minute.. WTF nici nu am putut sa imi fac o parere despre joc, dar totusi, demo ul mergea ca un kkt ( am un 9800 pro 1 giga ram si un amd A 3000+ ) si din cat am jucat pot sa zic ca jocul asta va fi o alta dezamagire... numai gura e de producatorii astea, dau si ei niste filmulete spectaculoase si se lauda cu cateva cool efects si gata toti pica in limba...........

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 14:21   #63 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

normal ca daca demo iti mergea ca un kkt nu ai putut sa iti faci o impresie despre joc de unde si aberatiile tale din postul de mai sus

pmk is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 17:21   #64 (permalink)
Registered User

Zyrael's Avatar

Quote:
Originally Posted by Red_Dragon
Demo ul a fost o bataie de joc nu mia venit sa cred ca am stat o zi sa copii un demo de peste un giga si sa tina numai 10 minute.. WTF nici nu am putut sa imi fac o parere despre joc, dar totusi, demo ul mergea ca un kkt ( am un 9800 pro 1 giga ram si un amd A 3000+ ) si din cat am jucat pot sa zic ca jocul asta va fi o alta dezamagire... numai gura e de producatorii astea, dau si ei niste filmulete spectaculoase si se lauda cu cateva cool efects si gata toti pica in limba...........
Las-o balta, Red_Dragon. Esti pe langa.

Zyrael is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 17:55   #65 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

Adica HL 2 imi merge super cu toate la maxim si panarama asta de demo care nu are nimic inbunatatit fata de motorul grafic respectiv merge ca naiba si voi ziceti ca pc ul meu e devina?!!! creca glumiti ... iar dupa 10 min de joc in care omori cativa adversari si te plimbi oleaca ( toate in 1,4 giga upiiii ce fericire ) voi vati dat seama ca asta e un super joc!!!!!!! creca voi suteti pe dinafara nu eu, oricum asteptam jocul final si creca o sa va lamuriti si voi.

ps: jocul asta nici nu merita sa fie incadrat la genul RPG :P astep NWN 2 si Gotic 3 ca asta nu merita. Bfta si nu mai fiti asa de virulenti pana la proba contrarie sau veniti cu argumente.

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 21:28   #66 (permalink)

El_Cid's Avatar

eu cred ca tu esti pe din-afara.
du-te la NWN2 si Gothic3 si lasa-ne.
Mie mi s-a miscat perfect cu toate pe high, pe A3000+, 1 gb ram si ATENTIE ATI 9600 pro - deci LOL. Ia mai gandeste-te cine are calc cu probleme...

Old 13-08-2006, 21:36   #67 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Eu zic ca are ceva probleme cu optimizarea deocamdata sau buguri cu leak de memorie caci mi-a mers bine pana la un punct cu toate pe max , pe un barton 2600+ , 768ram si 9550GU-C3P

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 13-08-2006, 21:39   #68 (permalink)

El_Cid's Avatar

stii unde mi-a incetinit? La caveul ala mare, cand il vedeam pe tot. Atat. In rest a fost bine.
Si daca al nu si-a dat seama cum va fii jocul din ce a juat inseamna ca l-a terminat cat a putut de repede si nu a incercat toate smekeriile din joc. Daggers are the best E super fun sa joci cu ele.
Oricum m-a impresionat placut, fata de alte joace cu atata tam-tam si sunt prastie.

Old 13-08-2006, 21:43   #69 (permalink)
Registered User

abia azi am reusit sa il iau. slab joc. grafica misto. level design iarasi dragut.
total neoptimizat, parca aveam 2 mb ram nu 1 gb. asa mai harjaia la hdd. destul de prost optimizat bag seama. luptele ciudate cu sabia adica pe langa faptul ca niciodata nu mi-au placut in general astea au si animatiile putin intepenite. AI-ul cam inexistent.

partea de RPG slabut realizata, nu ca as fi avut pretentii cine stie ce. mai mult ca sigur nu voi juca varianta finala ca e pierdere de vreme. chiar nu m-a lipit deloc de monitor.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2006, 21:57   #70 (permalink)

El_Cid's Avatar

nush ce carpe de calculatoare aveti... inseamna ca eu sunt norocos.
partea de RPG intr-adevar e slab realizata. dar era de asteptat, dupa genul in care l-au incadrat etc. te asteptai la BG3? SUnt sigur ca si partea de quest dialog va fi slaba sau va lipsi cu desavarsire.
DAR nu e genul ala de joc, asta e altceva, e un FPS mai rpgish... si imi place.
abia astept si savage2

Old 14-08-2006, 00:37   #71 (permalink)
Registered User

mihaicatalin's Avatar

e clar ca asta ca rpg e jalnic, dar ca action e destl de tare...
iar partea cu optimizarea e de kkat inca, sau are ceva cu 9800pro-urile...pt ca si mie cu barton 2800+, Radeon 9800+ de la GeCube si cu 512MB RAM mi se misca din cand in cand greoi...oricum in esenta mi s-a parut muult prea scurt demo-ul pt cat de mare e. Mi se pare ridicol sa te bati doar cu 10orci si 2 goblini si aia e... Stupid...
Ciao!

mihaicatalin is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 00:45   #72 (permalink)
Registered User

dilibau666's Avatar

buey fratilor

ziceti-mi si mie ca m-am imbolnavit da nervii ce dreak fac dupa ce il omor pa ciclopu ala mare si gras?ca nu reusesc sa gasesc nici o cale de iesire...e un lant agatat de de o funie da nu mere nici cu arcu nici cu nimic,vagonetu ala nu se misca ...vreo idee?(asta in cazu ca aveti acel save care iti permite sa te lupti cu ciclopu)

dilibau666 is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 01:25   #73 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

avand in vedere faptul ca in mod normal nici nu trebuia sa te bati cu ciclopul, te-ai gandit ca poate NU EXISTA CALE DE IESIRE ? fiindca nici macar nu trebuia sa ajungi acolo ?

pmk is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 06:23   #74 (permalink)

El_Cid's Avatar

) El s-a gandit ca daca rezolva labirintul are jocul full pe gratis, cadou special.

Old 14-08-2006, 20:58   #75 (permalink)
Registered User

dilibau666's Avatar

Hei Lasati Mistou!

am pus o intrebare cat se poate de normala avand in vedere ca daca e sa o luam pe asa nici ciclopu n-ar fi trebuit sa il omori si totusi poate fi omorat si inca in moduri extrem de interesante... si oricum intentionez sa mi-l cumpar original,n-am nevoie de gratuitati!!!

dilibau666 is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 22:11   #76 (permalink)
Registered User

emenem's Avatar

Quote:
Originally Posted by Red_Dragon
Adica HL 2 imi merge super cu toate la maxim si panarama asta de demo care nu are nimic inbunatatit fata de motorul grafic respectiv merge ca naiba si voi ziceti ca pc ul meu e devina?!!! creca glumiti ... iar dupa 10 min de joc in care omori cativa adversari si te plimbi oleaca ( toate in 1,4 giga upiiii ce fericire ) voi vati dat seama ca asta e un super joc!!!!!!! creca voi suteti pe dinafara nu eu, oricum asteptam jocul final si creca o sa va lamuriti si voi.

ps: jocul asta nici nu merita sa fie incadrat la genul RPG :P astep NWN 2 si Gotic 3 ca asta nu merita. Bfta si nu mai fiti asa de virulenti pana la proba contrarie sau veniti cu argumente.
mdea si tu esti cam batut in cap... habar nu ai nimic de ce se intampla in joc de ce resurese foloseste..etc etc.. si comentezi... pai uite ca ai un pc de kkt sau un windows virusat de iti merge de kkt ...si grafica..hmm mi se pare superioara fatza de hl2 desi e acelasi engine...

emenem is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 22:25   #77 (permalink)
Registered User

unknownhumanoid's Avatar

soto ca e superioara, ce driq!
poate sa ceara resurse din cauza numarului de poligoane mai mare si al AI-ului, desi nu sunt sigur, dar cere ceva mai multe resurse.

Eu il joc OK pe 6800GT cu 2500+ si 1.5Gb memorie.

bue, si nu va mai certati atata ca e doar un demo de kkt, ce driq?

...si ce tampenii se debiteaza p-aci! pai normal ca nu e RPG!! E un first person action fantasy cu elemente de RPG! WTF??? Conteaza ce e pana la urma? E doar un joc de kkt, dar mi se pare bun, e distractiv si complex ca actiune si posibilitati de rezolvare a unor situatii. Cei care vor RPG-uri, sfatul meu e sa astepte dupa alea ca asta nu e ce vor ei. punct.

Eu ii dau nota 9, deocamdata. Merita.

unknownhumanoid is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2006, 22:39   #78 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Am impresia ca multi au inceput cu ideea fixata in cap ca Dark Messiah e RPG pur-sange . Au si metionat cei care se ocupa de joc ca vor sa scoata action game cu ceva RPG prin el. Si din ce am vazut in demo...modul in care poti duce bataliile ...pare sa fie unul din elementele care le-as fi vrut in Oblivion

E distractiv jocul. Abia astept sa apara full.

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 15-08-2006, 14:25   #79 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Da demo din punct de vedere al performantei e muci, dar dupa ce am umblat prin meniu a mers okie. Imi place foarte mult combatul melee, e fun si satisfacator, vom vedea in versiunea finala. Si e action-rpg, cea ce nu ma deranjeaza din cauza combatului.

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2006, 16:14   #80 (permalink)

El_Cid's Avatar

exact, daca declarau ca e rpg clasic- at am fi avut o problema. Insa imi place combinatia de FPS, RPG, visele de cand eram mic au devenit realitate. Mai tb unit cu RTS astaptam savage2 :P

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules