![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Dungeon Siege Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege: Legends of Aranna Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege 2 Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
|
dragutz jocu..numa ca la un moment dat ma saturasem de atata hacuit la monstri Si cum la inceput pusesem un blood patch si Dragon minigun patch, in cave-ul cu roboti apare unu rau cu un minigun cu damage de vreo 700. cum nu puteam nici macar sa ma apropii de el am pus putin chatu de god, l-am kilarit si i-am luat minigunu Si uite asa am terminat eu jocu
__________________ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_\__________ ->>Cei care lupta numai la lumina zilei nu castiga nici un razboi. (Sun Tzu)<<- | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
and your point is? eu acum m-am reapucat de el din lipsa de altceva. si din nou am constatat k e vai de capul lui jocul asta. tu nu-ti mai poti mesteca cerealele de dimineata din cauza post-ului meu care vine la 10 luni dupa ultimu' sau care-i treaba?
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
am tot auzit ca ar aparea in iunie , dar nu sunt sigur dak stiti ... zicetzi`mi si mie .... ca abia il astept .... ms anticipat :P
__________________ http://www.battle.net/war3/ladder/W3...ayerName=3-utz | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
... Din cate stiu eu Legends of Aranna a aparut anul trecut si este Stand Alone pe 3CD-uri dar nu stiu daca este expansion asa cum spui ca pe multe forumuri era numit la aceea vreme Dungeon Siege II - The Legend of Aranna.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: bucuresti |
Dungeon Siege II Multiplayer BEta - Public: http://www.fileplanet.com/betacenter...siege2/signup/ | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Am nevoie de ajutor pt. Dungeon Siege 2!
In urma cu un an si ceva, am instalat un joc Dungeon Siege 2, care mai contine si Dungeon Siege Legends of Aranna, o imbunatatire a primei variante, dar care are mai putine capitole (episoade). O sa incerc sa descriu problema si va rog sa ma directionati spre un alt thread, daca pe acesta l-am incadrat gresit! Dupa ce intri in febra jocului si parcurgi 7 capitole, in acelasi loc din joc, jocul se opreste si se blocheaza intreg calculatorul, ramanand pe ultimul cadru al imaginii redate pe display. Jocul are si posibilitatea de a depista daca exista fisiere corupte, si ti se recomanda sa le inlocuiesti de pe CD-urile din kittul de instalare. Problema este ca procedand asa cum zic ei in fisierul Readme.rtf, se depisteaza ca fisierul EXE poate fi corupt (aici ma gandesc ca este vorba despre fisierul executabil ce lanseaza jocul, pentru ca nu spune explicit!), dar nu ai cu ce sa il inlocuiesti, pentru ca pe CD nu exista nici un fisier EXE! Daca exista cineva care a patit ceva de genul asta, va rog sa dati un raspuns, fiindca as vrea sa vad continuarea! | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() si ma rog cine "a scos" jocul tau? DEViANCE? Razor? HOODLUM? PARADIGM?
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Am spus ca apare anul asta.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |