![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Dungeon Siege Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege: Legends of Aranna Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege 2 Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #321 (permalink) | ||
|
La mine a mers din prima ... si tot asa jocul si addonul erau in directoare diferite. Vezi sa mai ai salvarile de la DS II in folderul din My Documents. Si ultima versiune e 2.3 nu 2.2
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #322 (permalink) | ||
|
La mine a mers din prima ... si tot asa jocul si addonul erau in directoare diferite. Vezi sa mai ai salvarile de la DS II in folderul din My Documents. Si ultima versiune e 2.3 nu 2.2
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Pai le am si nu merge, in momentul cand ii dau convert hero, nu-mi apare nici un hero ca sa-l pot converti pt DS2-BW. Iar daca intru in DS2, pot sa joc, nu-i nici o problema, in schimb cand intru in BW nu mai merge.Eu DS2-BW am versiunea si crack-ul reloaded, exista alt crack? Sau exista un patch si pt BW? Eventual spuneti-mi si mie toti pasii incepand de la instalarea DS2.
Last edited by Matasica; 12-09-2006 at 17:41.. | ||
|
| | #328 (permalink) | ||
|
Probabil ai folosit vs cu crack corupt la ds2, deci poti sa-ti iei adio de la caractere, nu le poti folosi decat cu crack-ul ala pe vs normala .PS: Merita sa joci originale
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #329 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | ajutor cu dungeon siege LoA
zicetimi shi mie care joaca dungeon siege legends of aranna p net.. sa intre p id meu Unique_rappy sa jucam, shi inca ceva... shi daca aveti sa imi dati shi mie un patch ceva.. ca sa pot salva cand joc in multiplayer.. ca nu pot sa salvez... plzz raspuns..
| ||
|
| | #330 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Mah sa-mi spuna si mie cineva cum fac scutu ala nen r cit . ca nu am nici o idee cum unesc piesele.-------------------- Editare ulterioară -------------------- in joc mai gasesti niste personaje care au pe masa, langa ei, etc, cate o carte sau relicve,etc. Spuneti-mi si mie ce tre' sa le dau alora sa imi dea lucrurile alea?!?!? ( P.S. k m..e nu vor) pls Last edited by alex38; 23-10-2007 at 19:25.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #331 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #333 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Dungeon Siege II
Salutare. am incercat pt. prima data DS 2 (broken world). il joaca cineva momentan? am jucat multe rpg-uri si cred ca s-ar putea sa-mi placa si asta, dar momentan o intrebare simpla...in manual nu am gasit deocamdata, nici pe google la prima privire, nu mai am timp sa caut si ma intriga: am vrut sa schimb arma mea cu arma colegului din party (chiar la inceputul jocului), totul a fost ok, insa dupa ce salvez si reintru in joc ii da arma inapoi(si scutul)...e normal?...as fi vrut sa-l profilez pe el pe range attack si pe mine pe melee (default fiind invrers), deci i-am dar arcul meu pt ''ciocanul'' ![]() lui , insa m-am trzit cu ambele ca la inceput, desi pana sa salvez si sa ies mergea cu arcul.....si alta chestie...mi s-a parut ca si-a dat singur assign la un skill...daca e asa si nu se poate face nimic e cam naspa...mentionez ca am 15 min de gameplay si nu am timp sa caut, de aia intreb., poate ma scuteste careva. merci. Online joca careva jocul asta? | ||
|
| | #335 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Jocul e super tare. Am ajuns in act 3 dupa 5 zile, si e mult mai greu ca celelalte(sau cel putin asa mi se pare). Am citit cateva pagini de aici si cam toti puneti fighteri la inaintare. Sunt singurul care joaca fara personaje cu melee? Il am pe al meu(combat magic), deru(ranger), taar(nature magic) si un ice elemental. L-am terminat pe priuml fara melee-isti si am zis ca fac la fel si la DS2. Deci: mai joaca careva fara "scuturi" in fata?
| ||
|
| | #338 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | dungeon
am o mare nelamurire cu privire la joc...mai demult cand am luat prima oara jocul..asta acum 1 an jumate, am putu intra pe zonematch..si acum nu mai pot..m-am cam saturat de singleplayer..si as vrea sa jco iar la multiplayer.,..so..can you help me?
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |