![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Dungeon Siege Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege: Legends of Aranna Review @ ComputerGames.ro Dungeon Siege 2 Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
|
Deci grafica este dementiala. Arata de paralizezi. E primul joc care ma face sa ma bucur ca am dat o gramada de bani pe radeon 8500. Fara radeon sau un GF 3 e chiar pacat sa fie jucat. Interfata iara e foarte buna si muzica e la inaltime. Plus ca are o gramada de lucruri noi. Una peste lata jocul rulz greu de tot. E foarte misto. Dar repet grafica e ceva extraordinar. Zici ca te joci in 3dmark. Am fugit ca am quest-uri de facut. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Hmmmm si pe Voodoo5ul meu se vede absolut superb ... pacat ca nu depasesc 50 de frameuri(p3-733) dar las' ca ma fac eu mare
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Mah, nu cred ca sunt pixel shadere, ca la mine pe Radeon 1 se vede la fel ca la Babulu pe Radeon 8500. De mult nu am mai jucat ceva atat de distractiv. L-am luat aseara pe la 8 si azi dimineata pe la 5 am reusit sa opresc calculatorul si sa ma culc. In conditiile in care la 7 trebuia sa plec..... | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: IASI |
In Iasi a aparut de doua zile si de atunci il joc in disperare. Spuneti si voi pe unde ati ajuns si daca ati facut questurile cu Torg si Fortress Kroth pt ca eu nu am reusit sa le termin.Oricum, am ajuns la Chapter 4, la intrarea in Dark Forest: my hero(level 19): strength=28;dex=16;int=12;melee=28;combat magic =2(pt transmute);armor=203;damage=78-94; Ulora: s=14; d=21; i=12; ranged=20 Gyorn: s=12; d=12; i=5; nature magic=8; Lorun: s=12; d=13; i=21; combat magic=15; Kroduk: s=19; d=13; i=11; melee=13; Merik : s=12; d=13; i=24; nature magic=14 Flare: Toate la maxim ![]() scuze pt eventualele greseli, da' e primul meu post Last edited by MGM; 02-04-2002 at 15:42.. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Yhaaaa abia astept sa ma joc online......oare pot sa imi import personajul de single-player?
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Marduk : da poti sa iti importi caracterul din sp.. ![]() Jocul asta e superb!!! Nu este el super complex la partea de skilluri (chiar mai simplu ca la d2..) dar in schimb este super-distractiv..si are si faze mai tactice catodata.Pacat ca povestea este asa banala..Dar in rest exceleaza in orice categorie: Grafica (eu am geforce 2 si se vede si merge super cu tot la max) Sunet (eax este folosit la maxim...) Gameplay (interfata,mod de joc,etc.) Muzica (superba,se potriveste perfect),Feelingul,etc...pana si meniurile din joc sunt cele mai faine care le-am vazut pana acuma intr-un joc.. Iar multiplayeru e total diferit de sp (adica locatia). | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Ma joc ca disperatu' pe Hard (am inceput asa deoarece am vrut sa ma bucur la maxim de el). Dupa 6 ore de joc, am un party de 5 pesonaje si am ajuns in tower, avansez greu prin el, deoarece inamicii sunt mai puternici si caracterele mele mai "dispuse" la damage. Nu stiu cum e pe GeForce (am Savage 4) - merg prin el cu 9-10 fps, dar se misca bine - sau cum se aude pe EAX, insa jocu' e absolut superb. La inceput parca e monoton, monotonie care se mai instaureaza din cand in cand, insa jocu' te prinde puternic de tot (Diablo 3D). Imi place la nebunie faza cu avansarea caracterelor dupa libera ta dorinta. Interfata e facila, comportamentu' caracterelor e inspirat din TA (lucru absolut normal, nu? ). Ma cam enerveaza, trecand pe niste buguri grafice minore, pozitia camerei si faptu' ca de multe ori dau pe atac si ei inteleg move![]() D-abia astept sa vad cum e mai departe Intrebare: n-am cumparat magaru' in satu' din episodu' I. Gasesc altu' mai incolo? ![]() Farm P.S. Silviu, un server de DS se poate?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 03-04-2002 at 00:39.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Jajajajja Marfaaaaa, dar e omor pe comp Acum sunt eu la rand cat ma tzine Acum ma duc sa termin minele Fac razie ca de lenesha am inceput pe easy. Ma uit la cineva langa mine cu se da de ceasu mortzii si face concurentza cu birjarii de cate ori da save and load . Deh i-a trebuit Hard, hard sa aibe Gata baietzi eu ma duc la scorpionii din mine. - Poa' sa puna cineva nishte imagini din joc, sa vedem si noi diferentele vizuale in functie de tipul placii grafice? - GF2, GF3, Radeon Tnx- Sub ce format de fisiere se fac salvarile, deoarece vreau sa le mut de la un comp la altu'? - Cand fac o captura de imagine, imi afiseaza ca a salvat ca *.bmp, insa nu am gasit imaginile respective prin directoru' jocului.
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |