Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Dungeon Siege Review @ ComputerGames.ro

Dungeon Siege: Legends of Aranna Review @ ComputerGames.ro

Dungeon Siege 2 Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2002, 08:40   #61 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Pe cuvantul meu daca inteleg ce va agitati atata cu jocul asta. Intradevar, este bine realizat dar nu prea e nimic nou in el iar daca mai pun la socoteala si ca autorul este Chris Taylor atunci chiar ca sunt dezamagit. Pe multiplayer mai misca ceva dar neexistand server centralizat (gen D2 Battle.net) atunci oricine poate sa-si dupeze tot ce doreste ...

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 13:21   #62 (permalink)
Registered User

Phantasma's Avatar

Bai oameni buni am si eu o problema:am un un tb la 1ghz cu placa de baza msi, 512 ram ,gforce3 hercules,sb live platinum si mi se misca jocul naspa cam 15 fps . e normal?

Phantasma is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 13:30   #63 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Nu, nu e normal.
Pe Duron 700, Radeon 32SDR, 384 ram framerateul variaza intre 20-27 frameuri in 1024.
Cu FSAA 4x activat jocul arata de plangi si inca e jucabil (cam 14, 15 frameuri).

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 13:50   #64 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Viracocha, pe Radeon se vede prea frumos, bagami-as toate picioarele. La mine, pe Duron 800, 256 Mb SDR si GeForce 2 GTS am intre 15-20 fps in 1024/16 biti cu umbrele simple. Daca are cineva idei de optimizare sa le plaseze aici.
aLeXb, aveam o parere mai buna despre tine :P. Momentan nu exista RPG care sa se compare cu el, atit grafic, cit si dpdv al gameplay-ului. Povestea are neajunsurile ei, dar acest lucru ii poate fi iertat. Iar daca luam in considerare ce valuri a stirnit in comunitatea mod-erilor....
Reiterez intrebarea lui Marduk: What's with the Fury's eye?

Jinx is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 14:12   #65 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Jinx, eu am umbrele scoase complet. Daca le bag, scade ceva framerate-ul. In plus, in options/game am gasit o chestie numita "raise app priority" care nu stiu ce face, dar mi-a mai bagat vreo 2, 3 frameuri pe tzeava.

Old 05-04-2002, 15:05   #66 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Thumbs up

Dar astea cum vi se par ? Thunder 1,2 ; hdd 30 7200 ; Geforce 2 MX 200 - 32 ; 256 Ram ...

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 15:06   #67 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Thunder 1,2 ; hdd 30 7200 ; Geforce 2 MX 200 - 32 ; 256 Ram

Old 05-04-2002, 15:09   #68 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

La fel ..

Old 05-04-2002, 15:11   #69 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Idem

Old 05-04-2002, 15:14   #70 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Deci multiplayer jocul de e de 1000 de ori mai marfa..si in plus au dat astia drumul la servare...Cred ca diablo poate sa se ascunda de pe piata.

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 05-04-2002, 15:25   #71 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Viracocha
In plus, in options/game am gasit o chestie numita "raise app priority" care nu stiu ce face, dar mi-a mai bagat vreo 2, 3 frameuri pe tzeava.
Chestia aia acorda prioritate jocului in fata de alte aplicatii.
Pe bune, la 7-10 fps mi se misca bine, n-am probleme
Totusi, nu mi-am dat seama de diferentele dintre GeForce si Radeon

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 16:08   #72 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Alex, sunt de-acord cu tine ca nu prea e nimic nou ca idee in joc, si asta ar fi cam singurul lucru care il am de reprosat (poate si faptul ca nu e suficient de complex la sistemul de skill-uri cum mi-ar place mie, dar si asta-i un lucru cu 2 fatzete, poate sa iasa si rau daca e prea complicat sau artificial).

Pe de-alta parte insa implemetarea e foarte buna, rezultatul final, "entertaiment-ul" fiind la locul lui, si cind multe jocuri cam au lipsuri la categoria asta, incepi sa le apreciezi pe putinele care il au.

In ceea ce priveste Radeon xxxx vs Geforce x, nu-mi dau seama de ce va agitati atit ca pe ambele placi se vede le fel avind in vedere ca in DS nu exista pixel shadere ci cel mult vertex shadere care arata cam la fel pe orice placa... cel putin atit mi-am dat eu seama, poate exista vre-o optiune ascunsa de activat pixel shadere... Ar fi interesanta o comparatie de FSAA insa
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 16:19   #73 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Ah si mai e o chestie... initial nu prea imi placea nici faptul ca esti pina la urma constrins sa mergi pe un drum prestabilit. E adevarat ca pina la urma nu-ti mai dai seama de asta si ca nu prea mai conteaza dar totusi la inceput nu poti sa nu observi asta.
Insa nu stiu daca ati observat ca, desi drumul e "drept", exista o serie de intrari secrete, dungeoane, etc. pe linga care poti sa treci fara sa-ti dai seama jocul putind fi terminat fara probleme si asa. Asta mai adauga ceva la rejucabilitate (care era destul de mica avind in vedere caracterul liniar si putinele optiuni de dezvoltare a personajului -3,4-).

De exemplu, eu am aflat de curind ca exista un dungeon secret in padure, inainte de a intra in The Crypts (parca asa le spune) a carui intrare se deschide daca atingi una din statuile insirate pe-acolo printre copaci.
Cica ar mai fi ceva si in subsolul turnului inalt dinaintea(?) primului oras.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 17:02   #74 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Da si eu stiam ca nu exista pixel shadere ...dar in fine ...asa ca poti sa ai si geforce 4 ca tot la fel se vede ca pe un Radeon sau geforce2 doar ca merge mai bine..Precum am mai zis,jocul mi se pare prea simplist la poveste si la partea de dezvoltare a personajelor si chiar si la tactica (nu stiu,dar parca Icewind Dale era mult mai tactic in batalii decat DS) dar in rest exceleaza!Mie imi place dar nu atat de mult pe cat as fi dorit...dar asta e dor parerea mea ,a unui om maniac cu jocurile AD&D

PS: Mai ce face Fury's eye?????????

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 17:24   #75 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Cris
De exemplu, eu am aflat de curind ca exista un dungeon secret in padure, inainte de a intra in The Crypts (parca asa le spune) a carui intrare se deschide daca atingi una din statuile insirate pe-acolo printre copaci.
Cica ar mai fi ceva si in subsolul turnului inalt dinaintea(?) primului oras.
Hmm, deci am pierdut pana acu' cel putin doua chestii Mi-am jurat ca acu' o sa dau click cu mouse-u' pe unde apuc, mai rau ca in Diablo II Deci, cate questuri ati facut voi pana la urma?

Bezmetic™

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 17:29   #76 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Nu ati pierdut nimic, doar mai multi monstri de omorat.
Pe departe cea mai mare teapa am luat-o in Ice Caves, sau cum le-o zice, (imediat dupa Glacern) unde sunt 3 intrari ascunse ce duc la niste statui care, odata apasate, ridica niste pietroaie spre a patra statuie unde se afla un cufar. Am alergat cam o ora (dupa ceasul jocului) sa ridic pietroaiele alea si in cufar erau niste manusi simple cu defense 5 si 2 life potion-uri.
Prin paduri am gasit vreo 5 pesteri ascunse, dar nimic sa merite efortul. Jucati (mai ales in paduri) cu harta si le veti gasi super repede.
Concluzia ? Nu merita.

Old 05-04-2002, 18:05   #77 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Wink He He !

V-am facut lejer Mi-am luat mai multi magari

Old 05-04-2002, 18:10   #78 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Eu tocmai am reusit sa-l termin. Concluzia mea este ca a fost destul de simplu chiar pe medium. Si in afara de asta mult prea scurt. Cam 20 ore. In orice caz a picat bine.

babulu is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 18:24   #79 (permalink)
Evil Entity

XenociD's Avatar

ha..asha repede ? Eu sunt in actul 4...caut staff-ul vrajitorului pe care l-am eliberat in ice caves... si acum am ajuns in swamps unde cred ca o iau razna...cate acte are jocul ?

XenociD is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2002, 18:31   #80 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Are 9 acte. Swamp-ul e cel mai nasol ca locatie. Arata urit.

babulu is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules