![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro Titan Quest Review @ ComputerGames.ro Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
mi-am pus si ceva puncte in strenght asa ca am armura acceptabila...sunt pe melee+shield and i'm havin lots of fun ...depind putin de healthpotions dar la lvl 15 am 450.000 gold deci am bani de potiuni ...vad eu ce fac la epic,probabil hit and RUN...but this makes it more fun...poate conjureru` e glass-cannon daca te axezi pe ternion si pets... poate cum joc eu e mai putin destructiv dar e mai fun...cel putin pentru mine Last edited by chu; 12-07-2006 at 10:56.. | ||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
M-am apucat si eu de el, dupa 5 ore de wow e foarte relaxing. Seamana foarte mult cu diablo chestie care nu ma deranjeaza absolut de loc. Stilul de joc imi place si dupa cum spuneam mai sus mi se pare foarte relaxant. Probleme cu fonturile care nu se vad bine, tin se pare de detalii grafice, in momentul in care totul este pe medium nu am astfel de probleme. All in all pare interesant, am inceput cu nature si cred ca o sa aleg ca si continuare spirit, in urma la ce am citit pe forum pana acum, pacat ca nu au inca o comunitate foarte mare sa citesti mai multe tips despre cum sa-ti dezvolti caracterul.
__________________ -- | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Quote:
La inceput bagi pe lupi , maxim 12 puncte (daca gasesti un shrine de mastery poti sumona 3 lupi) , ca atack principal tenrion (de la spirit) si aici maxim 3-4 puncte , si scoti si nimfa si pui 1 punct in cele 3 skiluri ale nimfei(mai mult nu se merita la inceput) .In rest aura de viata si vraja de vindecat cat crezi tu ca e necesar . Pana la sf normalului rulezi , apoi pe la ultimu act e cam naspa incep sa moara sumonii (mai ales in olimp) Dar cand ajungi pe Epic sumonii au un boost incredibil , mor fff greu (mai ales daca ii mai vindeci vindeci). Tot la epic bagi un punct in lich (la normal nu se merita e prea slaba , moare rapid si nu face damage) , a si tot la epic sa bagi cateva puncte in aura de rezist damage contra undead(altfel e de naspa). La epic bosii cad SUPER usor , conquerul meu de cam acelasi nivel ~35 facea super greu bosii. Oricum punctele se pot redistribui deci poti sa experimentezi (dar dupa mult experimentat eu la concluzia de mai sus am ajuns) , desigur sunt inca lvl mic (35) deci buildul e departe de a fi complet | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
| ||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
RASPUNS: 6 din 49 :P Eu momentan am un Soothsayer de lvl 15, spirit + earth, am bagat cate 5 puncte in deathchill si in lich king ala sau cum ii zice, am pus mai multe la spirit mastery, si cateva la lupi (i like having minions) , nu prea am probleme deocamdata, nici nu prea am jucat, sunt d-abia in atena, da' pana aici mi-a placut ciclopu' ala imens de te bati cu el la un moment dat.
| |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
Repet, eu am raspuns din probele personale. Este foarte posibil ca unele aure sa stacheze, altele nu... asadar, my bad ![]() In acest caz o sa incerc inca o data Deathchill cu Earth Enhancement sa videm ce iese.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
si eu sunt conjurer dar nu o sa joc asa ...oricum,could get boring...daca vrei adrenalina joaca cu ceva pe melee (recomand rogue+spirit sau rogue+warfare) @Umbra ... citez mai multi useri de pe forumul oficial cand spun "EVERYTHING STACKS" ... numai ca iti dai seama ca nu puteau sa bage efectele vizuale la atatea aure deodata...ar fi fost o nebunie in juru` tau | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Am observat un bug ciudat si suparator. Iau un item verde de jos, si cand ma uit in stash sa vad despre ce e vorba, ia-l de unde nu-i. De doua ori am patit-o. Alta chestie, nu stiu daca e bug, sau asa e jocul: te bati cu un boss, ii lasi 50%, tu nu mai ai potiuni, deschizi un portal pana in oras , te intorci, si .. bossu are iar viata 100%, cu toate ca nu isi da healing sau are regeneration. strange & annoing | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
AM OBSERVAT O CHESTIE ENERVANTA! Itemurile sunt randomizate, si intotdeauna apar itemuri slabe si unele prea scumpe pe care nu le poti cupara, ori unele pt. level mai mare de cat ai tu. In momentul in care ai levelul sau banii respectivi dispar !!! Si apar unele mai scumpe pe langa cele slabe. Practic nu am ce face cu banii!!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |