![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro Titan Quest Review @ ComputerGames.ro Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #303 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
|
Jeez!Ma mir ca o groaza dintre voi ati terminat deja jocul!Parerea mea e ca "Is a fuckin sweet game",dar ceva trebuia sa il strice...whatever.Am o problema,in Atena,la Catacombe in level 5,bat acel boss si dupa infrangerea acestuia main questul e sa "speak to the old man" care practic nici cum nu schimba o vorba cu mine bastard! Any hints?Merci mult! apropo:Niste cheaturi nu m`ar ajuta sa sar peste questul acesta?deja ma dispera,nu stiu ce sa mai incerc.
__________________ "I found no people for killing time...so I found time for killing people" | |||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 Location: Buzau |
o fi bugul acela cum ca nu auzi la un moment dat ce vb. el....da click pe el pana cand iti apare chestie cu quest finished...si dupa o iei inainte sa ajungi la dockuri...sau incearca daca nu merge cu salvare...nivele din catacombe sunt mici...
| ||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "I found no people for killing time...so I found time for killing people" | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
eu abia am trecut de mosu ala. a mers ok. dar m-a lovit un crash ceva mai departe apropo, eu am hunting mastery si spirit. spiritul mi se pare cam de kko. ce ma sfatuiti sa fac la el? la hunting am vazut toate skillurile
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #311 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
eu am patchu 1.08 si crackul no-cd pt 1.08... inainte de patch nu puteam sa intru in catacombele din atena si imi dadea un crash cam la 5 minute.nu mi-a mai iesit din joc niciodata dupa patch si mi-a mers totul perfect. btw,spirit e cam cel mai tare mastery daca stii ce skilluri sa bagi in functie de celalalt mastery.pt bone-charmerul tau Kickazz poti baga la spirit lich kingul... rupe tot,chiar si la lagendary e bun.+deathchill aura / lifedrainul pt heal.
| ||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
cum mai "stati" cu evolutia? eu sunt tot pe normal...in Egipt...Valea Regilor...l-am kilarit pe Telkryne ala...e fain. Am 2 obiecte din setul Ramses. E din ce in ce mai palpitant...Stiu ca nu se compara , cand voi ajunge pe Elite...atunci joc (Ca si Diablo 2-cand jucai pe Hell - ce vremuri). Eu sunt de lvl 25,insa e cam greutz...adica mor dracii destu de greu. Eu sunt cu onslaught-pe click dreapta, iar in rest nimic. Care-mi poate sugera o combinatie...utila? Multam si succes la joc.
__________________ Nu am voie cu semnatura mai mare de patru randuri. La a doua abatere voi fi banat. | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
Uhmmm,deci am reinceput jocul pt ca ma blocam la mosul acela in catacombe.Am ajuns iar acolo si de data asta am putut vb cu el! Huuh,ce usurare!"oare ce buguri ma mai asteapta?"
|
| | #318 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Dupa ce am jucat pana la legendary cu un Conqueror (Warfare + Defense) am incercat cu un Ranger (Nature + Hunting) care nu mi-a placut deloc si l-am abandonat la lvl 26 in Egipt. In prezent joc cu un Corsair (Rogue + Defense) si e build-ul care-mi place cel mai mult. Am ajuns in Orient cu el.
| ||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
L-am terminat cu un asasin lvl 34 (warfare + rogue). E nasol de tot daca n-ai armura(eroul are 326 armura si dmg: average 231, dps: 300) si protectie macar un 20% ptr ice si lightning , m-a omorat titanul in draci de am dat cu mouse-ul de pamant.Acum pe epic e tragedie: am plecat cu toate protectiile(fire, ice, lightning, poison, piercing) pe -40% si dau intr-o cioara de 3-4 ori, oricum caut itemuri mai bune
__________________ section moved | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|