Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro
Titan Quest Review @ ComputerGames.ro

Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-05-2006, 00:58   #21 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Nu esti singurul cu problema asta: http://www.titanquest.net/bugs/240-t...se-sticky.html

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 02:01   #22 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by Umbra
Dealtfel, ca si alte cateva mici detalii ale jocului, aceasta este inspirata din WOW, cel putin ca functionalitate (edit: se pare ca scriam in acelasi timp cu Raziel ultimele cuvinte).
e si asta o schema, oricum interfata din WoW este cea mai bine gandita si la indemana ca sa te poti folosi de tot ce se poate intr-un timp cat mai scrut si se mai poate si edita (desteapta ideea celor de la blizzard), deci faptul ca e inspirata din WoW e un lucrur bun si tot din WoW sunt inspirate si tipurile de itemuri, in sensul de calsificare in functie da valoare.

Din tot demo-ul,ce mi-a placut in mod special este fizica.

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 09:51   #23 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Raziel, ţinând cont că pe tine nu te-a deranjat interfaţa consolistică din Oblivion, nu prea văd de ce eşti aşa de revoltat în privinţa celei din Titan Quest. E o interfaţă standard pentru un action-RPG: quickbar-ul e jos, HP şi mana stânga sus, locaţia şi minimap-ul dreapta sus şi bara de experienţă sub quickbar. Dacă nu mă înşel, şi cea din Diablo 2 era aproape identică.

Şi vizavi de schema de culori... ok, asta care e acum, care se potriveşte foarte bine cu lumea jocului, zici că nu e bună, ia spune-ne cam ce culori crezi că ar fi trebuit să folosească?

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 12:48   #24 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bossman
Raziel, ţinând cont că pe tine nu te-a deranjat interfaţa consolistică din Oblivion, nu prea văd de ce eşti aşa de revoltat în privinţa celei din Titan Quest. E o interfaţă standard pentru un action-RPG: quickbar-ul e jos, HP şi mana stânga sus, locaţia şi minimap-ul dreapta sus şi bara de experienţă sub quickbar. Dacă nu mă înşel, şi cea din Diablo 2 era aproape identică.

Şi vizavi de schema de culori... ok, asta care e acum, care se potriveşte foarte bine cu lumea jocului, zici că nu e bună, ia spune-ne cam ce culori crezi că ar fi trebuit să folosească?
M-a deranajat am si spus-o odata, poate de mai multe ori, preferam una identica cu cea din Morrowind(dar si interfata din Gothic ma enerva si totusi am jucat destul ). Cea din diablo e mult mai diferita, Blizzard a gandit tastele de la 1-4 pt potiuni si click-urile pt lovituri. Si la Titan Quest eu nu ma refer ca e proasta ca utilizare, din contra e cea mai potrivita intr-un asemenea joc si culorile sunt bune, doar jocul are loc in Grecia Antica, dar parca sunt auncatea pre aiurea, fara gust .

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Old 13-05-2006, 13:59   #25 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raziel01
Cea din diablo e mult mai diferita, Blizzard a gandit tastele de la 1-4 pt potiuni si click-urile pt lovituri. Si la Titan Quest eu nu ma refer ca e proasta ca utilizare, din contra e cea mai potrivita intr-un asemenea joc si culorile sunt bune, doar jocul are loc in Grecia Antica, dar parca sunt auncatea pre aiurea, fara gust .
Si ce, aici nu poti sa iti pui potiunile pe tasta 1 si 2? Poti. Si la clicuri la fel, poti sa iti pui ce vrei tu, de la potiuni, la skilluri si vraji.

In alta ordine de idei, am jucat demoul de vreo 4-5 ori pana acum, si imi place din ce in ce mai mult. Abia astept vers finala.
Daca ar fi sa ii acord un minus, ar fi ca vrajile, cel putin la cele care sunt in demo, nu sunt prea spectaculoase.

Last edited by Dead Ghost; 13-05-2006 at 14:11..

Old 13-05-2006, 14:35   #26 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost
Si ce, aici nu poti sa iti pui potiunile pe tasta 1 si 2? Poti. Si la clicuri la fel, poti sa iti pui ce vrei tu, de la potiuni, la skilluri si vraji.
N-am zis asta, doar precizam cum este interfata in D2, normal ca poti pune spelluri/abilitati/potiuni.

2.

Old 13-05-2006, 14:38   #27 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raziel01
Si la Titan Quest eu nu ma refer ca e proasta ca utilizare, din contra e cea mai potrivita intr-un asemenea joc si culorile sunt bune, doar jocul are loc in Grecia Antica, dar parca sunt auncatea pre aiurea, fara gust .
E bine ca, in sfarsit, culorile au inceput "sa fie bune" iar interfata "cea mai potrivita". Hai ca incet-incet, poate dupa ce te mai si joci un pic (asa, nonlinear si fara story, ca un RPG-ist adevarat) o sa ajungi sa observi ca de fapt e prea bine interfata...
Quote:
doar precizam cum este interfata in D2, normal ca poti pune spelluri/abilitati/potiuni.
E bine ca ne-ai precizat, eu cel putin aproape uitasem cu desavarsire cum arata interfata din D2.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 16:07   #28 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by Umbra
E bine ca, in sfarsit, culorile au inceput "sa fie bune" iar interfata "cea mai potrivita". Hai ca incet-incet, poate dupa ce te mai si joci un pic (asa, nonlinear si fara story, ca un RPG-ist adevarat) o sa ajungi sa observi ca de fapt e prea bine interfata...
De la inceput m-am referit la design si nu la utilitate, asa ca nu mai tre sa explic. In rest, de story nu m-am pronuntat, nus unde ai putea tu sa vezi asa mult din story in demo, in rest, tot ce-am comentat e ca as dori o evolutie a genului h&s, nu sa ramana la varianta initiala Diablo (DS e un exemplu destul de bun, nu ca n-ar fi linear ,dar oricum e un progres). Si culorile se potrivesc cu desfasurarea acitunii, dar sunt f prost plasate, cum am mai spus, iti trebuie putin gust sa-ti dai seama si bineinteles sa nu fii subiecitv .

2.

Old 26-06-2006, 13:12   #29 (permalink)
Registered User

Umbra's Avatar

Dupa vreo 10 ore de joc pot sa spun ca se prezinta acceptabil.
Pana acum, partile rele:
- sistemul de questing e prea simplu si cam lipsit de challenge. Questurile si sidequesturile sunt putine, fata de ariile relativ mari pe care trebuie sa le explorezi, iar rewardingul este la fel de banal ca si "povestea" misiunilor (adica niscaiva experienta si, foarte rar, niste bani). Exista un main-quest care, cel putin pana acum, a fost extrem de liniar si fara nici un "boss encounter".
- pe harta exista o serie de mobi "unici", foarte puternici, care insa nu sunt legati de nici un quest.
- sistemul de skills este interesant, dar cam uniform pana la nivele mai mici de 16-20, in sensul ca, indiferent de specializarea aleasa, intr-un fel sau altul ti se boosteaza atacurile primare. Asta face ca gameplay-ul sa fie usor plictisitor la inceput, desi probabil nu e valabil pentru toate clasele.
- itemizarea de pana acum e cam slaba, nu neaparat in sensul lipsei de variatie, cat legat de statsurile necesare pentru a purta un anume item, iar regula este valabila in general la armuri. Exista obiecte "rare" sau "unice" care boosteaza, de pilda, Dexterity si Life Leech (un fel de life steal), si Attack Speed/Movement Speed dar cer ori Intelligence (?), ori Strength foarte mare (ca Ranger am gasit o multime de astfel de items, dar nici o armura care sa ofere bonusuri asemanatoare si sa ceara Dexterity). De asemenea, exista o abundenta de melee weapon si scuturi in drops, dar foarte rar arme ranged bunicele.
- desi exista posibilitatea de a folosi un sistem de tip "rune" ca in Diablo 2, se pare ca acestea nu pot fi folosite pe items de calitate superioara (chiar daca nu este nevoie de sockets, ca in amintitul predecesor).

Partile bune:
- Combatul, desi usor rutinat la inceput, promite satisfactii deosebite la nivele ceva mai mari. Dpdv al fizicii modelelor, efectele sunt deosebite, lupta arata bine si realist (de pilda, nu poti trage prin alte obiecte, dar poti trage peste garduri mai mici), cadavrele cad "la vale" daca bataia s-a petrecut pe o panta, iar sagetile sau loviturile de arma produc rezultatele asteptate asupra inamicilor (mici efecte grafice si fizice, pe langa sunetele de rigoare).
- optiunile de specializare sunt multe si variate; se poate alege o a doua si ultima specializare incepand cu lvl8, desi va trebui sa va calcati pe inima ca sa incepeti sa investiti in alta in timp ce va straduiti sa ajungeti la un anume skill, mai sus pe tree-ul deja ales.
- exista posibilitatea de a "dezvata" punctele investite intr-un tree sau altul, la niste NPCs specializati, contra costului de 250gc. Atentie: se pot dezvata doar punctele investite in skills pe tree-ul respectiv, nu si punctele investite in tree-ul propriu-zis (veti vedea cand veti juca jocul despre ce e vorba).
- inamicii intalniti sunt interesanti si relativ variati, atat ca infatisare cat si ca abilitati. Exista inamici singuratici, puternici, care lovesc tare si au multa viata, exista grupuri "specializate", care dau de la departare sau vin peste tine condusi de un mini-boss care le boosteaza actiunile (vezi Warcraft3), exista packs de "fast-hunters" care te inconjoara cu atacuri rapide, sau mini-armate in care poti intalni reprezentanti din toate categoriile de mai sus, impreuna cu ranged si caster-support. In general, zonele de aggro sunt destul de mici, astfel incat se poate fugi de un inamic foarte puternic fara a fi nevoit sa strabati jumatate de harta (acest lucru permite si o serie de tactici interesante, de asemenea).
- nu in ultimul rand, grafica este excelenta. Si pot pune aici atat interfata, sistemul de semnalizare al lucrurilor importante de pe harta (sistem usor copiat din WoW, dar asta nu poate fi decat o veste buna), cat si restul efectelor grafice, de la vegetatie, care se misca la trecerea personajului sau a inamicilor, apa, care arata impresionant, stancile, cladirile sau pesterile, pana la personaje si efectele produse de combat-skillsurile acestora. Sunetele sunt si ele pe masura, realiste si bine "potrivite" in cadru.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 19:00   #30 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Nu va mai erijati in moderatori pls.
Poate omul are jocul original si vrea crack ca sa il ruleze fara dvd-ul original in unitate ca sa si-l protejeze . Pina la proba contrara functioneaza prezumtia de nevinovatie.

Mai bine mai ziceti ceva despre joc... Diablo2 e oricum etalonul asa ca hai sa nu il comparam cu el... E peste Sacred ?
Itemizarea cum e ? Exista seturi ? Itemuri soketed ? Meserii sunt ?
E cu skill tree tip Blizzard ?

Clase cate exista ? Am inteles ca exista mele warior si ceva ranged. Mai sunt si altele ?

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 20:43   #31 (permalink)
Registered User

Shocatele's Avatar

sa speram ca este peste sacred

Shocatele is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 21:06   #32 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Avand in vedere ca este creat din fost angajati blazzard care lucrasera la diablo , influentele lui se simt pretutindeni si nu e un lucru rau.

Are partile bune dar si parti proaste , dar pana nu joc toate dificultatile nu pot sa ma pronunt asupra gameplayului. Se plangea cineva ca e usor cu wariorul , pai in diablo la normal rulai cu toate caracterele , cu vrajitoarea pana si nightmareul era degeaba , la hell incepea fata adevarata a jocului cu iteme din ce in ce mai misto , si mobi pe masura .
In diablo 2 v 1.10 era un singur loc unde sincer nu am putut trece cu un singur personaj (ancients pe hell) , de fiecare data am facut un lan cu un prieten , sper si aici ca elementul dificultate sa fie prezent la hell
Ce m-a dezamagit(in comparatie cu diablo desigur) lipsa filmelor care sa dezvolte firul epic , in diablo erau cireasa pe tort , in titan quest sincer povestea m-a lasat rece , niste titani care au facut ceva rau , si zeii care chipurile ar fi buni ; sa fi fost niste filmulete cu o mica batalie inte zeus si titani nu m-as fi suparat(dar poate o fi nu am terminat inca jocul)
Dar cand un action rpg apare odata la 5 ani , nu ma plang

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 21:34   #33 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Nu e facut de fosti angajati Blizzard, ci de fosti angajati care au lucrat la seria Age Of Empires. Oricum, producatorii au recunoscut clar ca au vrut sa faca o clona buna de D2, pt ca astfel de jocuri aproape ca lipsesc.
Si da, este peste Sacred. Cu mult peste.
Ai si skill tree-uri ai si mastery-uri (meserii, 6 sau 8 la numar, nu mai tin minte). Primul mastery ti-l da cand faci lvl 1, iar al doilea mastery cand faci lvl 8. Itemuri sunt normale, magice, epice (echivalentul celor de set sau rare din D2) si legendare (echivalentul celor unice din D2, dar cad numai pe a doua si ultima dificultate cica). Exista rune-uri pe care le poti pune in arme\armuri\etc. Exista arme, desi nu asa variat ca in D2 (spre ex nu exista arme de doua maini in afara de arcuri si staff-uri).... E acelasi tip de gameplay ca la D2. Si are si coop... Dar n-are echivalentul bnet sau pvp...Si nu are nivele random, dar in schimb sunt mai variate. Cam astea ar fi deosebirile si asemanarile cu D2. Ah, si e ff lung jocul; am citit ca undeva intre 30 si 40 de ore. Eu sunt abia la inceput, in Grecia, lvl 10 parca...
Ce sa mai zic...Mie imi place f f f mult, aproape ca nu mai pot iesi din joc. Dar deh, eu am fost maniac cu D2, a prins f mult la mine, asa ca nu e de mirare ca mi-a creat dependenta si asta...Pt mine e imediat pe locul 2 dupa D2, si asta nu pt ca nu sunt jocuri de acest gen si ne multumim cu ce avem, ci pt ca chiar este un joc bun.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled11.JPG
Views:	257
Size:	182.4 KB
ID:	117558   Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	292
Size:	207.2 KB
ID:	117560  

Last edited by Dead Ghost; 26-06-2006 at 21:48..

Old 27-06-2006, 00:05   #34 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Demo-ul se prezenta mult mai bine si era mult mai bine optimizat... In rest nu comentez... Astept Sacred 2.

2.

Old 27-06-2006, 01:06   #35 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Raziel...de unde scoti tu asemenea afirmatii numai tu stii. Exact pe dos, ca de obicei...

ps: pune mana pe vers originala si mai vorbim atunci de performante si stabilitate...Eventual joaca si jocu mai mult de 15 min...Pana atunci, ciocu mic.

@Penibil.

Last edited by Dead Ghost; 27-06-2006 at 01:29..

Old 27-06-2006, 10:07   #36 (permalink)
Registered User

As fi vrut ca o serie de skilluri sa fie explicate mai bine. Am 2 mastery: attack si defense si sunt niste skilluri p-acolo care nu stiu exact cum se comporta. De ex. resilience (defense) sau onslaught (attack).

Slasher is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 11:34   #37 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

intra pe www.gamebanshee.com nu nevoie de login decat daca vrei sa iti faci cont e site de rpg-uri. scroleaza la Titan Quest si afli acolo tot. Pentru orice fel de RPG aveti acolo harti si rezolvarea 100% yap including oblivion, DS2 etc.

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 11:50   #38 (permalink)
Registered User

10x pt link dar din pacate scrie cam ce e si pe site-ul oficial. De exemplu:

Resilience
Increases how often an Adrenaline rush can be triggered.

Adrenaline
Each enemy hit has a chance of triggering an adrenaline rush that boosts life regeneration.

Bun, Adrenaline are la orice level 5% chance to activate cand sunt lovit de inamici. Resilience mareste probabilitatea sau doar micsoreaza intervalul in care se activeaza 2 Adrenaline consecutiv (dar pastrandu-se acel 5% chance)?

Slasher is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 12:59   #39 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Cred ca mareste sansa aia...

Old 27-06-2006, 13:00   #40 (permalink)
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

Raziel intradevar demo era optimizat mai mult ca asta pentru ca nu rula in comp cu 98 daca intelegi ce vreau sa zic. Ce tre sa faca producatorii intr-un patch e shadows on/off si day/night cycle on/off.
Ce are de baza jocu e rejucabilitatea. Hartile sunt la fel de fiecare data dar
1 sunt imense.
2 are editorul care e simplu si in acelasi timp foarte bun. M-am uitat intr-un guide de 3 pagini cum sa faci o lume sa pui niste monstrii si sa creezi un quest si pare simplu. Editorul a fost creat inainte de joc cu el a fost facuta lumea.
Ca si clase jocu bate tot .
Ce e misto ca poti sa joci cu o clasa de 3 ori fara sa folosesti acelasi build: Ex storm:gheata, lightning sau imbue cu gheata la atacuri.
In functie de ce e a 2-a clasa.

Au cateva chestii minore de facut si au anuntat un addon.
Ganditi-va la diferenta dintre d2 si d2:lod.
Si pentru cei care zic ca e clona de diablo ... ce are daca e. Il prefer vs dungeon siege, nwn, si alte jocuri 3-d pentru ca in aceastea nu exista rejucabilitatea.
Jucati voi de 3 ori pe hell la ds sa gasiti unele seturi in acelasi loc de 3 ori si dupa aia probabil o sa va schimbati parerea.
Si ce mai e de baza poti sa faci boss-runs in titanquest.

AZ_DRAGON is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules