![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro Titan Quest Review @ ComputerGames.ro Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Quote:
NWN este "in mare" un joc DnD, ale carui puncte tari sunt clasele specifice (all hail Wizards of the Coast), numarul foarte mare de questuri interesante, non-lineare, pline de puzzles, traps si inamici corespunzatori si unici. Poate cel mai important, un erou ale carui actiuni si "alignment" pot schimba intr-o foarte mare masura experienta de joc, si care ofera in final o personalitate palpabila in lumea jocului, un caracter puternic, construit chiar de jucator. Satisfactiile unui astfel de joc stau, intr-o oarecare masura, in itemizare (oricine gaseste satisfactie in arme sau echipament mai bun), dar mai ales in poveste, in questuri, in puzzles si in mod special in dezvoltarea non-lineara si unica a personajului central. Gasesc asadar ca fiecare din aceste doua genre-uri isi au punctele lor tari si sunt rejucabile din cu totul alte perspective.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Cum pot sa scap si eu de scrisul asta ca numai asa imi apare? ![]() | ||
|
| | #43 | ||
| Dacă la gameplay nu se poate spune că reinventează roata, la grafică dă clasă oricărui alt Action RPG apărut până acum... şi nu prin Shader Model 3.0, HDR sau Bump Mapping, ci prin stilul grafic şi atenţia bolnavă pentru detalii. Screenshot-urile îmi sunt martore ![]()
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #44 | ||
| Din cat am jucat mi-am dat seama ca jocul e o copie a ideilor Blizzard + Mitologie + grafica = acu pararile se impart cand se trage linie, mie mi se pare Bug-urile sunt extraordinar de stresante!
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #45 | ||
| Şi mă rog ce bug-uri stresante ai întâlnit pe parcursul jocului? Iar cei de la Iron Lore oricum au declarat că jocul este o clonă de Diablo cu câteva retuşuri, lucru care pe mine unul chiar nu mă deranjează.
|
| | #46 | ||
| cum se pot combina charm-urile si relics-urile in jocu asta...adica din 3-5-100 de un anumit fel sa faci unu dar bun ?
__________________ "Prostia e omeneasca...treaba e ca unii au mai multa decat altii "...Worfi | |||
|
| | #47 | ||
| bossman pe cand un review la Titan Quest? Orice Action RPG ai face s-ar chema clona Diabo , clar mai sunt unele buguri , dar deja am inceput sa joc pe hamachi cu colegi si e super tare si addictive , eu zic ca are sanse sa devina un mare suces cu o comunitate mare de fani , daca blizzrad n-au timp de diablo macar alta companie sa profite de cererea de Hack&Slashuri cat despre raziel , nu-ti place asta e , tre sa mai astepti 2-3 ani pentru urmatorul H&S | |||
|
| | #48 | ||
| Nu ma plang, eu nu astept h&s-uri .Quote:
Quote:
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #49 | ||
| Raziel, ca intotdeauna bogatia ta de argumente si explicatii spune totul. Personal nu pot decat sa ma bucur ca jocul nu iti place, poate asa macar acest thread va fi iertat de intelepciunea posturilor tale. @worfi - din cate am observat pana acum, shardurile cu acelasi nume pot fi combinate (pur si simplu rightclick pe un shard si click pe celalalt shard), iar 3 piese de acelasi fel suprapuse formeaza un "relic" ce ofera proprietati in plus. Inca nu am incercat sa combin relics, dar nu cred ca se poate. @Bossman - Am vazut ca ai lvl 26. Din motive de munca&stuff nu am apucat inca sa joc atat de mult, dar am o curiozitate: cum se prezinta story-ul si questurile la nivelul tau? Nu ma intereseaza povestea in sine, evident vreau sa fie "surpriza", dar ar fi interesant de stiut daca aceasta merita, daca e interesanta si bine structurata, daca exista varietate in sistemul de questing, macar asa, in doua cuvinte. Cat despre bugurile "extraordinare", pot spune ca in multiplele ore de joc de pana acum, in 1280x1024, full AA&AN, soft shadows & restul, tot ce am experimentat au fost mici framerate glitches ici si colo. [hint]sa fie oare sistemele individuale de vina?...[/hint]
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #50 | ||
| Raziel, lasa-ne...Ai ciumat destul threadul cu Oblivion si probabil si altele, lasa-l macar pe asta in pace. Umbra: Eu sunt lvl 23 acum si nu s-a schimbat nimica in poveste sau tipul de questuri. Oricum, nu te astepta la prea multe din acest punct de vedere. Si mie imi plac jocurile care au o poveste buna, dar pot sa spun ca la acest titlu chiar nu ma deranjeaza lipsa unei povesti bune si al unor questuri a la BG&co. Il joc si imi place din alte motive. | |||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti | si totusi: in afara de problemele cu textul (de care eu am fost scutit), mai sunt si blocarea caracterului (mai rar) si crash-urile aleatoare (mult prea des). plus ca pe un sistem cu barton 2500+, 1 GB RAM si NVidia 6600GT, in unele locuri (chiar intr-o pestera, unde nu e prea multa vegetatie de calculat) se misca cam rau, chiar si cu totul dat la minim. altfel, in afara de faptul ca sunt inca in Grecia si mi se pare mult prea monoton si ca mi se pare si inventarul prea mic si fara acele cufere din orase (ca in D2 si DS2), nu prea mai am multe sa-i reprosez.
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. | ||
|
| | #52 | ||
| @Death Ghost eu nu m-am luat de nimeni, daca tu nu esti in stare sa-ti exprimi parerea fara sa te ataci la ce spun alti, exclude-te. @tzobor Ar mai fi de adaugat ideea proasta cu portalele, dc deschizi un portal pt siguranta si mori nu te poti teleporta la el ca in Diablo. La toate personajele care le-am intalnit in joc mi se pare putin cam exagerat faptul ca erou principal (adica eu ) face cam tot ce-au facut eroii din legende (Perseu, Heracle...). Si am si o ciudata curiozitate, dc au introdus si Troia in acest joc si dc da cam cum se prezinta legendara cetate.Ar mai fi de aduagat ca Gorgonele se aflau intr-un templu langa mare .
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. Last edited by Raziel01; 28-06-2006 at 12:50. | |||
|
| | #53 | ||
| Raziel, în afară de blocarea personajului, bug pe care eu nu l-am întâlnit, tot ce ai scris în rest ţine mai mult de driverii plăcii video şi nu de joc în sine. Umbra, de poveste ce să zic, e ok, însă doar atât, nu e extraordinară... chiar pot să zic că au avut nişte ocazii excelente s-o dezvolte, dar s-au limitat doar la chestii basic, la fel ca şi în cazul side-quest-urilor, pe care btw, e chiar recomandat să le terminaţi... pe lângă un număr destul de măricel de XP-uri, unele SQ-uri mai dau şi extra skillpoints / character points sau item-uri şmechere ![]() Referitor la framerate, jocul s-a mişcat impecabil în 1280x1024, totul la Max, VSync On şi fără AA. A mai avut ce-i drept nişte frame drops când erau foarte mulţi monştrii în zonă şi zburau shard-uri de ice şi fireball-uri în stânga şi-n dreapta, dar per total e super ok. Singurul lucru la care mai pot lucra într-adevăr băieţii este modul în care jocul face preload la zone... dacă sunteţi atenţi, şi aveţi şi harta deschisă, o să vedeţi că majoritatea frame drops-urilor apar când se face preload la o nouă zonă... e drept că loading screen-uri n-avem decât atunci când folosim portal stones-urile, dar nici la fel de smooth ca Dungeon Siege 2 nu e. tzobor, inventarul o să se mărească considerabil mai târziu un pic în joc, have faith ![]() Daem0nEyes, if all goes well, review-ul o să fie pus pe site mâine seară, dacă nu, cel târziu vineri. P.S: I have arrived in China ![]()
|
| | #54 | ||
| @Bossman nici nu mai mentionam asta dc nu pateau mai multi tovarasi de-ai mei(unii cu sisteme superioare) si nu citeam cantitatea mare de plangeri pe mai multe forumuri.
|
| | #55 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti | @Bossman: multumesc, stiu despre ce vorbesti , ma plangeam de lipsa cuferelor din orase, in care se pot pastra obiectele pe care nu vrei sa le vinzi.
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. | ||
|
| | #56 | ||
| Raziel, tu singur ai zis că: Quote:
Referitor la Troia, cetatea nu este în joc, probabil din cauza faptului că au călcat-o deja grecii în picioare ![]() Quote:
|
| | #57 | ||
| Reinstallul driverelor a rezolvat doar o problema. Din cate imi aduc eu aminte Nesus, Gorgonele si altii mureau inainte sa fie calcata Troia in picioare , mare pacat ca nu apare, mi-ar fi facut placere sa vad cum au redat-o si chiar de partea cui as fi putut sa lupt (mereu am tinut cu troienii ), dc era jocul avea un mare plus din partea mea.Mi se pare cam aiurea faptul ca pica itemuri relativ bune in mai toate cuferele gasite in joc, in Diablo un item galben pica destul de greu, nu mai zic de seturi sau cele unice, aici m-am facut cu o piesa dintr-un set chiar pe la lvl 7. In Diablo pana la vs1.09 se muncea mult pt un item dc nu jucai pe bnet, iar pana la vs1.09 a fost un drum destul de lung.
|
| | #58 | ||
| Multumesc pentru raspunsuri. Nu ma asteptam la evolutii spectaculoase de poveste (desi de exemplu, intermission-urile cinematice din Diablo faceau mult din deliciul jocului), dar eram curios in legatura cu dinamica de questing, daca te pune sa faci mai mult decat sa mergi in diverse locuri unde sa omori diversi inamici. Quote:
Apopos de texturi si probleme, eu am 7800GT si, in afara de acele framerates glitches minore de care vorbeam (ca si la Bossman, in zone ultra-aglomerate), jocul se misca flawless. Bugul cu caracterul stuck nu l-am intalnit. @Bossman: am senzatia din SS-uri ca nu ai Soft Shadows enabled, sau e o problema de AA?
|
| | #59 | ||
| cu ce specializari jucati. principala si secondary? eu nu am jucat mai mult de 10 min. vreau sa incep cu ceva interesant. astept pareri. sper sa incep si eu maine. pana atunci am muulta munca la office...
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #60 | ||
| Subscriu.
__________________ laff | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|