Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro
Titan Quest Review @ ComputerGames.ro

Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro

Reply

Thread Tools
Old 28-06-2006, 14:51   #61
Tech support

Bossman's Avatar

Din ce am jucat până acum, Elementalistul rulează fin As in, Earth & Storm Mastery, cu Ice Shard şi Flame Surge upgradate la maxim + skill-urile pentru cooldown băgate şi ele la -100%. Oh, şi Earth Elemental-ul e foarte drăguţ as well

@ Umbra: există opţiune de Soft Shadows în jocu' ăsta? Şi nu, nu am AA-ul băgat.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 15:23   #62

Dead Ghost's Avatar

Pt cei care au crash-uri constante, sa stiti ca asta nu e bug de joc, ci din cauza ca protectia (securom7 parca) nu a fost sparta bine. Deci e de la crack-ul jocului. Mai multe detalii nu dau ca sa nu fiu acuzat de warez, dar am vrut sa spun asta ca sa se stie clar. La fel, in functie de ce metoda de crack folosesti, pot aparea probleme de performanta (sacadari si probleme cu sunetul).

Eu joc cu warfare (skillurile de onslought, cele de dual wield si inca ceva) + earth mastery (numai pt earth enchantment). E echivalentul barbarului din D2 la puterea 100... Pana acum jocul mi se pare usor, sa vedem pe restul de dificultati cum e.
Ah, si ca idee, actul II (cel din Egipt) mi s-a parut mult mai fain decat actul I din Grecia.

Pt cei care vor sa stie despre skilluri si cum progreseaza: http://www.gamebanshee.com/titanques...ries/earth.php

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 17:21   #63
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Am terminat normalul , cu un Conqueror (warfare + defence) , ma rog in defence a pus doar la un singur skill , in rest skilurile de duale maxate , pentru warior pe duale se merita arme cu very fast A speed , chiar daca au damage mic skilurile sunt chance per hit deci mai multe sanse sa se activeze intr-un timp mai scurt

Normalul banal pana la chiar ultimul nivel , acolo omg ma rupeau aia , am murit de vreo 10 ori .Vad ca au facut warioru ca in d2 la normal rulz si dupa pe nightmare si hell e la furat
Acum ma gandesc serios ce clasa sa joc sa aiba sanse la nightmare si hell(epic si legendary)

a si de curiozitate am gasit un jade figurine intr-un chest printr-o pestera oarecare care cica ar fi quest item , si nu l-am folosit pana la terminatl jocului , oare o fi ceva gen wirts leg (un secre level ceva)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Titan Quest 2006-06-28 15-32-36-79.jpg
Views:	346
Size:	305.3 KB
ID:	118192  

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 17:29   #64
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes
a si de curiozitate am gasit un jade figurine intr-un chest printr-o pestera oarecare care cica ar fi quest item , si nu l-am folosit pana la terminatl jocului , oare o fi ceva gen wirts leg (un secre level ceva)
Nope, e un colecţionar în Chanyang care te pune să-i cauţi un artefact... e side-quest.

P.S: l-am terminat şi eu pe Normal, n-am avut probleme la final with my trusty spells

Old 28-06-2006, 18:02   #65
Registered User

HollowMan's Avatar

with all due respect cred ca cei bazati pe Nature rup.
adica sunt lvl 15 si am 7 puncte la lupi si 1-2 puncte la dryada aia micutza
si cam rup tot... am bagat puncte la healing si mai sus un spell care face bounce la healing si se duce la restul din party.

*cough* prost spart de rld*cough*... oricum si jocul are destule probleme... pur si simplu joci si te trezesti ca iti iese (*cough* fara crack *cough*) cand iti e lumea mai draga...
Aberant mi se pare faptul ca imi scade framerateul cand e NOAPTE... nu inteleg de ce... ma depaseste... nu apar alte efecte ba chiar mai dispar din umbrele copacilor daca nu ma insel... so....

ce ma oftic e faptul ca mi-am ales prost a doua specializare (earth mastery) si am cam bagat prost puncte in ea... am bagat la un spell de arunca o piatra de foc si explodeaza in mijlocul alora si zboara aia pe acolo probabil la un level mai mare e mai nimicitoare dar ...
22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 18:14   #66
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

a doua mastery se poate dezinvata , la fel si skil pointsurile , doar punctele puse in arborele principal(la ambele specializari) nu le mai poti recupera

Old 28-06-2006, 18:15   #67
Tech support

Bossman's Avatar

Hollow, las că o să ajungi tu în Egipt şi ai să constaţi cu groază că lupii nu mai fac faţă

Daem0nEyes, cum adică să anulezi al doilea Mastery, din moment ce tu singur spui că:

Quote:
doar punctele puse in arborele principal(la ambele specializari) nu le mai poti recupera

Old 28-06-2006, 18:45   #68
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bossman
Hollow, las că o să ajungi tu în Egipt şi ai să constaţi cu groază că lupii nu mai fac faţă

Daem0nEyes, cum adică să anulezi al doilea Mastery, din moment ce tu singur spui că:
mda am fost neclar , poti da unlearn la a 2-a mastery doar daca n-ai pus nici un skill point in ea .

Old 28-06-2006, 19:38   #69

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by HollowMan

*cough* prost spart de rld*cough*... oricum si jocul are destule probleme... pur si simplu joci si te trezesti ca iti iese (*cough* fara crack *cough*) cand iti e lumea mai draga...
...
Am mai spus, depinde ce fel de crack\loader\etc folosesti...Si mie mi-a crapat destul, pana l-am fixed si acum nu mai crapa, deci nu e de la joc.

Nu se stie cum ati terminat voi jocul deja...Pt ca este i-m-e-n-s. Am jucat aproape toata ziua de cand l-am luat (in total 18 ore de joc efectiv, asa scrie la statistici), si abia am terminat acum Egiptul.

Old 28-06-2006, 19:47   #70
Tech support

Bossman's Avatar

Like, eu am ajuns level 32 la final, cu 41 ore de joc efectiv. Şi sunt mai mult ca sigur că am făcut şi toate side-quest-urile.

Old 28-06-2006, 20:36   #71
Registered User

HollowMan's Avatar

Quote:
Like, eu am ajuns level 32 la final, cu 41 ore de joc efectiv. Şi sunt mai mult ca sigur că am făcut şi toate side-quest-urile.
era un quest cu un blacksmith in drum spre delphi... nu l-am gasit... unde mama lui era?

Old 28-06-2006, 21:04   #72

Dead Ghost's Avatar

Langa ultimul pod din apropierea lui Delphi, in stanga lui, cum mergi spre Delphi, exact inainte de a traversa podul respectiv. E intr-o poiana.

Old 28-06-2006, 21:19   #73
Tech support

Bossman's Avatar

Când ajungi podul respectiv, în mod normal ar trebui să apară marker-ul de Merchant pe mini-map care o să te ducă exact la el.

Old 28-06-2006, 22:00   #74
Registered User

Cum vedeti statisticile?

Stefan is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 22:04   #75
Registered User

HollowMan's Avatar

Quote:
Când ajungi podul respectiv, în mod normal ar trebui să apară marker-ul de Merchant pe mini-map care o să te ducă exact la el.
ma mir ca l-am ratat... o sa imi dau o intalnire cu el... da ceva interesant?

Old 28-06-2006, 22:29   #76
Tech support

Bossman's Avatar

Da, are nişte item-uri drăguţe pentru level-ul la care-l găseşti...

@ Stefan: deschizi inventarul şi în partea stângă ai două tab-uri, Primary şi Secondary. Statisticile sunt în Secondary.

Old 28-06-2006, 23:49   #77
Registered User

Raziel01's Avatar

@Dead Ghost n-ai dreptate, uita-te pe forumurile oficiale cam cati se plang de probleme, peste tot gamerii se plang de bug-uri, nu-mi spune ca toti se joaca vs pirat si n-au ce face decat sa posteze pe forumu oficial...

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2006, 00:14   #78
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raziel01
@Dead Ghost n-ai dreptate, uita-te pe forumurile oficiale cam cati se plang de probleme, peste tot gamerii se plang de bug-uri, nu-mi spune ca toti se joaca vs pirat si n-au ce face decat sa posteze pe forumu oficial...
Ai fi surprins...

Old 29-06-2006, 00:19   #79

Dead Ghost's Avatar

Si eu am cont pe forumurile oficiale si se stie ce versiune joc...Asta nu inseamna ca am postat cu genul asta de probleme, dar altii au tupeu si posteaza, criticand jocul cand ei joaca o vers pirat. Si asa cum zicea si Bossman, ai fi surprins cati sunt...
Si repet, eu de cand am pus un anumit loader pt joc, nu mi-a mai crapat de atunci. Si asta ar fi cam cel putin 10 ore de joc in care nu mi-a crapat o singura data de cand am pus loaderu resp.

Old 29-06-2006, 11:35   #80
Registered User

Raziel01's Avatar

Nu toti pe forumu oficial sunt romani .

@Umbra greseala mea, uitasem de item-urile albastre din D2.

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Last edited by Raziel01; 29-06-2006 at 13:01.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules