![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Titan Quest Demo @ ComputerGames.ro Titan Quest Review @ ComputerGames.ro Titan Quest Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
Am ajuns si eu in actu 3 pe la mijloc cu un sage 27 (storm+hunter). Din ce am vazut eu pe orice clasa joci poti sa termini normalul fara probleme. Poveste e facuta la ca la multe jocuri h&s. In drum spre.... Oricum nici nu ma intereseaza.(n-am batut pe mephisto pe hell de 5000 de ori cu barbaru ca pentru poveste ci pentru immortal king care oricum nu a vrut sa cada tot ).Intradevar are slowdown-uri si chestii au aparut destul de multe rezolvari pe titanquest.net incercati mai ales chestia cu extrasul fisierlor din arc-uri. Ce m-a suparat despre joc e review-ul de pe gamespot. De obicei aia au review-eri buni dar la asta au lasat pe unu care iesise din nfs mw dupa ce terminase cariera de 4 ori si i s-a parut prea familiar.... (PAI NORMAL CA E FAMILIAR) si ia dat 7.6 pe chestia asta. Jocu e minim de 9 numai pentru editor. Numarul de moduri si rejucabilitatea prin aceast editor este enorm pentru faptul ca este ceva foarte simplu de folosit. De asemenea ce ma bucura este implicarea celor de la Ironlore si faptul ca incearca sa rezolve toate problemele pe care cei care au jocu le au. Deja au patch-ul 1 si adauga din ideile userilor una dintre cele mai importatante chestii deocamdata este rezovlarea problemelor de un-loading de locatii si shadows-urile care sa poata fi dezactivate pentru placi video mai slabe. Sa speram ca o sa faca ca cei de la Blizzard cu patch-urile si addonurile. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Inca nu am jucat jocul din motive de provider ( nu ma pot sa ma connectez calumea la "magazinele online") si am cateva intrebari sa vad daca pana la urma fac commanda la ********.1. Jocul are multiplayer dezvoltat (adica are lan/internet/ un fel de battlenet) ? 2. Hartile se genereaza ca la D2 ? 3. Exista si Hardcore ? (adica sa iti pierzi caracterul definitiv daca mori? ) 4. Cati jucatori suporta in MP ? 5. Aveti niste apa rece? ca e cam cald afara
__________________ | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Pe inele verzi cel puţin merge să aplici Relics, nu ştiu de arme, n-am folosit decât Galbene... L.E: Iată ce va conţine primul patch: Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
jocu asta are potential si ar fi pacat sa nu fie dezvoltat incontinuare de producatori...
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
se poate schimba a doua masterie? nu ca nu as fi happy cu ce am ales dar as vrea sa vad cum s-ar comporta arcasa mea cu alte secondary
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
mda...sux alta chestie....exista ceva imunitati la monstrii? pe diff mai mare sa stiu cum imi planuiesc charu, bow 100% sau + spell dmg
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Relaxant jocul seamana mult cu Diablo si cu cu DS. Am jucat si eu ceva, am facut toate side-questurile si am ajuns in Sparta. Stie cineva daca se va poate face si aici, ca in DS2, party ? Daca da, cati henchmani pot lua maxim cu mine ? Pacat ca ma scoate des in desktop, mai ales cand imi moare personajul...
| |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|