![]() |
| | #1 | ||
| http://www.2-worlds.com/ pentru cei care nu stiu despre ce e vorba; pt fanii TES si Gothic in special.
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #2 | ||
| http://www.jeuxvideo.tv/two-worlds-video-31868.html Ca sa va faceti o idee. Care mai stie ceva franceza intelege ce e important p-acolo. Niste highlights are fi mounted combat, un blend de Gothic 3 cu Oblivion. Grafic e practic same shit as Oblivion in afara de character model care pare tras din Gothic 3. Bineinteles 3rd person fara posibilitate de 1st person. Pana acum imi pare interesant. Povestea se anunta si ea destul de buna, cateva zeci de ore bune de joc. Ramane sa vedem AI-ul, daca gasim si ceva peisaje de prin Gothic 3 sa nu ne plictisim si eventual gameplay-ul. Ma mir cum de nu primeste atentia ce i s-ar cuveni. E practic singurul RPG de anul asta unde reintalnim free roaming sweetness combinat cu role playing addictiviness, cel putin pana la The Witcher.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #3 | ||
| @weezer super tare trailerul! sincer abia astept sa vad jocul la treaba pe propriul calc. ... si ai dreptate jocul merita multa atentie. sa nu uitam ca nici de titan quest nu vorbea nimeni pana nu au inceput oamenii sa joace. ![]()
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #4 | ||
| "CEO Alexandra Constandache" ![]()
__________________ Let the Darkness come to you. Thus you will learn to appreciate the Light... | |||
|
| | #5 | ||
| Jocul asta are multiplayer...sau ma rog, asa zic ei ca ar avea Quote:
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #6 | ||
| data de aparitzie: 9 mai
|
| | #7 | ||
| http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=52113 Nu inteleg nimic din ce zice. Cert e ca desertul e al naibii de realist, cel putin furtunile alea sunt geniale. Partea de combat iarasi foarte misto datorita miscarilor realiste. Porcusorii sunt clar decupati din Gothic 3 ![]()
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | E f fain trailerul,din cate am inteles ce o zis neamtul ala,jocul va fi ceva tare,mie mi se pare un fel de oblivion upgraded+cateva elemente din alte rpg | ||
|
| | #9 | ||
| Din trailer reiese ca dialogurile sant doar scrise, nu si vorbite, ceea ce consider ca un mare minus al jocului. Spun asta gandidu-ma cat de mult au contribuit dialogurile vorbite la senzatia de realitate din Gothic, de ex. Sa speram ca o sa si auzim ceva cuvintele acolo, nu doar o sa citim. ![]()
__________________ Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay... | |||
|
| | #10 | ||
| Vor fi vorbite numai ca se pare ca nu erau introduse.
|
| | #11 | ||
| Mda, am vazut si eu acum trailerul... La partea de concept, au "imprumutat" lejer din alte titluri gen TES, Gothic, etc, dar se pare ca au avut ochii deschisi si au vazut ce a cerut lumea: multiplayer, cai (sper ca si mounted combat, desi nu am vazut), dual wield, vraji in timpul luptei, samd. Partea de "cooking" se anunta interesanta; sper ca va fi si ceva "crafting" prin joc. Iar despre dialoguri, avand in vedere ca erau cinematic si aparent cu lipsync, cred ca vor fi vorbite. Una peste alta, jocul se anunta interesant, si merita avut in vedere. P.S. Nu-mi place totusi lock-ul cursorului pe obiecte si NPC-uri. Asta e feature de consola, care sper sa nu ajunga si in varianta de PC.
__________________ Let the Darkness come to you. Thus you will learn to appreciate the Light... Last edited by Zyrael; 16-04-2007 at 17:10. | |||
|
| | #12 | ||
| Pai o sa ajunga fiindca jocul e de XBOX 360 deci facut cu asa ceva in minte. http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2495 Nou trailer.
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... | Am o presimtire... Inca un rpg care se anunta bun, care e de fapt o porcarie Doamne ajuta sa n-am dreptate ![]() | ||
|
| | #14 | ||
| Eu as zice ca va fi mai degraba un alt RPG bun trecut cu vederea.
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... | Rpg-urile bune nu sunt trecute cu vederea in nici un caz ...daca imi zici tu unul, poate te credCele mai bune rpg-uri sunt pentru mine cele first sau third person, nu prea imi plac cele gen neverwinter nights sau diablo...si pentru mine diablo nici nu prea a fost rpg, ci mai mult un hack & slash.Cele mai bune rpg-uri pt mine sunt:morrowind tribunal+bloodmoon(imi pare rau ca nu am prins daggerfall)si gothic I si II, mai sunt si altele dar nu imi amintesc acum.Oricum doar gothic si morrowind mi-au ajuns la suflet, incat sa le rejoc de multe ori | ||
|
| | #16 | ||
| pe gamespot Release Date: Jun 26, 2007 si Players: 1 Player; Massively Multiplayer mai avem de asteptat..... macar sa iasa bine
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #17 | ||
| Wrong, release date e 9 mai. E undeva pe site-ul oficial, n-am chef sa caut acum. Gamespot e varza.
|
| | #18 | ||
| Pe la noi prin reviste nu prea se vorbeste de TW desi e data de lansare apropiata wtf. Seamana a Oblivion s-ar putea sa fie chiar tare jocul. | |||
|
| | #19 | ||
| nu s'ar putea..e foarte tare si destul de atent la detalii ca si Oblivion.abia astept 9 mai...sau mai bine zis sfantu asteapta pana ajunge si la noi in tara ptr k e un joc pe care chiar il vreau original ptr k are deja o comunitate marisoara ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| Quote:
Alte features: Quote:
Last edited by Adanos; 23-04-2007 at 14:00. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|