![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Risen PC Review @ ComputerGames.ro Download Risen Demo Download @ ComputerGames.ro |
![]() |
| LinkBack (22) | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
|
E diferit de Gothic in ceea ce priveste stilul grafic. E mai apropiat de WoW sau poate mi se pare mie. Desi la texturi sta cam prost, daca va contine animatii fluide si va fi bine optimizat sunt de parere ca va fi pe placul mai multor jucatori decat a fost G3.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
new ss..arata mult mai a la gothic ![]() WorthPlaying - Xbox 360 (X360) , PlayStation 3 (PS3), Nintendo Wii, Xbox, PlayStation 2 (PS2), GameCube (NGC), PSP, Nintendo DS (NDS), GBA, Windows PC - All about games !
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
__________________ VAND REVISTE LEVEL SI CHIP | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Ce misto au refacut totul. Si melodia superba ! Mult mai atmosferica decat ce au scos in Gothic 3 si mai aproape ca feeling de cea din G2. Chiar nu imi pasa nici cat negru sub unghie de cum va arata dpdv grafic . Daca va avea gameplay G1+G2 , PB sa traiasca ! | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
De acord cu tine slicker, se vede ca oamenii sunt profesionisti si ca-si dau silinta sa faca ceva demn de ceea ce au lasat in urma. Incep si eu sa cred ca Gothic 4 va fi de fapt acest Risen.
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
Muzica din G3 a fost excelenta iar compozitorul e acelasi in cazul Risen.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Weezer - Omul si-a spus parerea, atata tot, nu e nevoie de sarcasm. Si mie personal mi-a adus aminte site-ul de G1/2, atmosfera e de nota 10.
|
| | #93 (permalink) | ||
| Poate vrei sa spui ca era prea epica(LOTR style),iar in cazul asta iti dau dreptate,parca au vrut sa se apropie mai mult de seria TES.
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
apare pe 2 octombrie varianta germana ![]() Risen: Mood clips and picture comparisons exemplify the atmosphere - Update: Release on October 2 - Risen, Screenshots, Mood Videoclips, - PC Games Hardware
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Weezer in cazul in care nu stii germana e cam nasol...eu sper sa lanseze si varianta in engleza simultan. Pentru curiosii dintre voi uitati-va pe video-ul de mai jos :d .
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Unii mai stim si germana destul de bine, asa ca nu conteaza in ce limba apare
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
nu stiu germana :/ | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Mi se pare mie sau nu sare sange cand da in monstrii? Sau scantei cand pareaza? Nu, nu sunt mofturos ... Asa este si Gothic? Recunos ca am jucat doar putin Gothic 1, acum ceva vreme si m-a oripilat controlul si manipularea obiectelor in inventar ... dar parca ma mananca sa le incerc si pe ele.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |