![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Risen PC Review @ ComputerGames.ro Download Risen Demo Download @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack (22) | Thread Tools |
| | #1262 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Am rezolvat.Chiar daca se da mura in gura uneori,este unii care nu se descurca din prima. Era bun un ajutor,nu o remarca de doi bani. Mai mult ca sigur a fost un bug,cel putin la mine. In camera de jos unde erau ghoulii,era un inel in perete care cred ca ar fi trebuit sa dezactiveze tepii,dar l-am actionat de mai multe ori si nimic. Am trecut cu levitatie. Multumesc celor care isi ofera ajutorul fara remarci de artisiti in RPG-uri. | ||
|
| | #1265 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest, Romania |
poti sa sari peste tepi foarte lejer, atat timp cat nu e mai mult de o patratica de'aia cu tepi. ideea e sa sari cat mai tarziu, si o sa ajungi cu bine in partea cealalta. daca sunt doua sau mai multe, levitation sau telekineis, altceva nu prea merge.
__________________ | ||
|
| | #1266 (permalink) | ||
|
exista lvl maxim la strenght, wisdom sau dexterity ?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #1268 (permalink) | ||
|
Tocmai am terminat si eu jocul si m-am gandit sa va impartasesc niste ganduri despre el. Nota pe care i-o acord ar fi mai aproape de nota din reviewul xpc (7) decat de nota care apare pe cg.ro (9) si ea rezulta din media notelor dintre prima si a doua jumatate a jocului (10+4/2= 7); asa cum a mai spus si altcineva inaintea mea. La inceput chiar nu intelegeam de ce il critica lumea asa de mult, dar dupa ce am jucat si eu capitolele 3 si 4 am inteles. De mentionat ca per total mi-a placut mai mult decat selectia de would-be-rpg's (oblivion, f3 s.a.m.d.) dar in final mi-a lasat un gust amar. Deja s-au spus destule despre joc dar tin sa ma alatur si eu taberei care sustine acest gen de combat. Mie chiar imi place deoarece conteaza in egala masura si stats-urile personajului cat si indemanarea jucatorului, astfel trebuie sa fii tot timpul atent, chiar daca ai un jucator de nivel mare fiindca practic poti fi omorat oricand si de catre oricine (desigur sansele sa fii omorat de animalutele din padure scad foarte mult dupa ce obtii o armura decenta; scad dar nu sunt nule). Chiar este bine gandit si prin faptul ca nu poti bloca la infinit cum au mai acuzat alti jucatori - sunt acele lovituri care iti sparg blocajul. Partea de explorare mi-a placut foarte mult, chiar daca , curiozitatea nu este intotdeauna rasplatita cu obiecte pe masura. In cele din urma, capitolul prezentare: sunetele sunt ok, vocile sub medie, dar macar dialogurile sunt vorbite in totalitate, muzica mi-a placut si nu mi s-a parut repetitiva, cum au acuzat altii. Grafica, desi nu este din punct de vedere tehnic in 2009, se achita foarte bine de sarcina de a da viata unei insule (pe alocuri) exotice. Iata un exemplu in favoarea afirmatiei "grafica nu este totul" - de la un anumit nivel de calitate in sus, nu mai observi micile imperfectiuni daca jocul de captureaza prin gameplay.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1272 (permalink) | ||
|
Chiar daca dpdv al iluminarii arata destul de bine, texturile lasa de dorit uneori, mai ales in ceea ce priveste anumite elemente de relief (stanci, bolovani), modelele npcurilor sunt lipsite de personalitate (adica multe arata la fel, dar aici nu este neaparat grafica de vine). Per total grafica isi face treaba, dar nu o pot numi de top, ceea ce nu este o problema pentru mine, dar este parerea mea. Cel putin jocul ruleaza foarte bine in aceste conditii, ceea ce este cu siguranta un plus.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1273 (permalink) | ||
|
L-am terminat si eu acum cu level 30, la fel cum spunea si Bylly si mai toti cei dinaintea lui, m-a lasat cu un gust amar, prea amar pentru cat de frumos si promitator incepuse jocul (referindu-ma si la celelalte 2 capitole). Deci mare pacat pentru PB ca si-au dat cu stangu-n dreptu' pe exact ultima suta de metri, cand culmea, trebuia sa fie un fel de apogeu, un punct terminus care sa-ti induca starea aceea de "vreau mai mult". Dupa cum s-a spus si la final, depinde numai de fani daca va exista o continuare, ori ba.
__________________ VAND REVISTE LEVEL SI CHIP | |||
|
| | #1275 (permalink) | ||
| Daca la lvl 30 poti afirma ca l-am jucat in graba, cam nasol, ce pot sa zic.
|
| | #1277 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, jocul e superb in primele 3 capitole, ai ce juca, si tare sunt curios daca merge sa faci mai mult de level 30.
|
| | #1278 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Salut,am si eu o problema.La questul cu 5 bucati de sabie pentru Don.Sunt aproape sigur ca le-am luat pe toate,prima data de la Borgar ala,pickpocket,apoi de la Cig sau cum il cheama,cel cu pariur,am platit 100 gold,apoi cea din cave unde era ala mort,apoi de la betivan.Deci pana acum sunt 4,iar de la Oscar nu am nimic,deci inseamna ca am luat-o deja,dar imi lipseste o piesa.Problema e ca Cig nu mai vorbeste cu mine ca l-am dat in gat :|.Nu-mi spuneti ca trebuie sa iau jocul de la inceput ca mor.. Am cam facut toate questurile din Swamp Camp,colectare de taxe,omorat albine,pus muncitorii la treaba etc,mai trebuie decat ultima parte care nu este pe nicaieri.Pe harta,la quest map imi arata 4 puncte dintre care si Brandon,dar el nu are nimic la el si nici in cave nu este unde m-a trimis ca doar am luat-o. M-am uitat iar peste map quest,am 4 puncte,3 rosii unul verde,cel verde este Oscar care nu zice nimic de sabie,Brandon care la fel nimic,Cig care nu mai vorbeste si Bragor ala. | ||
|
| | #1279 (permalink) | ||
|
Google it, Risen - Chapter 1 - Bandit Camp Quests - Part 1 - Game Guide and walkthrough Se pare ca ultima bucata e intr-un cufar pe langa muncitorii ce ii pui la treaba. BTW, daca nu mai vorbeste omul cu voi folositi Jest sau datii cu sabia pe spinare. Odata ce va fi la pamant puteti lua tot ce are pe el fara sa-l omorati.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #1280 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
a mers,multumesc
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |