![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| The Witcher Info | The Witcher Review | The Witcher v1.3 Module Edition Patch |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Fratilor, da' voi plouati cu spoilere pe aici. ![]() | |||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi | Am jucat cam 1 ora pe hard si de abia astept sa il cumpar original sant placut impresionat de joc. Ar mai fi ceva de lucru la miscarea personajului prin decor si parca prea se agata in toate colturile dar in rest . | ||
|
| | #43 | ||
| E dragutzel jocul, pacat ca se mai agata in colturile decorului cum ai spus si tu si ca interactiunea cu mediul este foarte scazuta (pareri formate dupa 15 minute de joc). Grafica decenta, nu stiu de ce se tot plangeau unii de cerinte. Sper sa nu devina plictisitor prea repede, secventele intermediare in special s-ar putea sa posede acest defect
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | faza superenervanta e k nu poti sa jump dak ai in fata un gardulet de 10 cm inaltime si 1 km lungime tre sal ocolesti ![]()
__________________ | ||
|
| | #45 | ||
| dap, cel mai enervant este faptul ca nu poti merge decat exact acolo pe unde s-a vrut. Daca adaugau si o parte de explore+libertate cum este in gothic atunci nu prea aveam cum sa ma plang de joc, imi place foarte mult. Parere formata dupa ~ 1,5 ore de joc.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | dupa 8-9 ore de joc pot spune k este o reusita cam de 9,5...mai are mici inconveniente dar na..joc perfect nu exista... ![]() ![]() ![]() ...bate clar hellgate cu toate k nu prea se aseamana
__________________ | ||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | ok il joc de juma de ora ... e 4 noaptea ... pls sunt to tired to think , tocma am batut oleaca banditii si sunt in laborator unde treb sa meditez ca de mos nu poti trece decat cu later , stiu ca treb sa stai linga un foc sau sa incropesti unul ca sa poti medita deocamdata nu mi-au iesit variantele am stat pe linga toate luminarile pe linga soba nimic , need help , thx in advance | ||
|
| | #48 | ||
| Dute la mos si apare o iconita de sleep cand vb cu el.Apesi pe ea si dai mediate ![]() | |||
|
| | #49 | ||
| My god, jocul e prea bun. Are animatii si la gaste, da-o naibii de treaba, de mult nu am mai jucat un joc cu atata atentie la detalii.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | plus ![]() ![]() ![]() porumbeii aia god damnit cateodata ma sperii f tare cand isi iau zboru si fac zgomotul ala si nu-i vezi )
__________________ | ||
|
| | #51 | ||
| Mda, e clar, nu sunt in stare sa "enhance" nici un talent, voi ati reusit? Nu ma lasa decat sa ma uit la ele, imi zice ca "you gained new talents" cand meditez dar sunt tot alea de baza, si nu mai pot sa dau click pe nimic. Cine s-a prins cum bagi puncte in talentele alea sa ma lumineze si pe mine pls.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #52 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | cand meditezi,dai click pe cercurile alea cu bronze doar dak esti level mic..care sunt available pot fi bifate a omorat careva za beast...eu am murit de fiecare data,e prea criminal...care l-a omorat sa zica si mia o strategie ![]() edit later : l-am ucis pffff
__________________ | ||
|
| | #53 | ||
| Mah voi ma faceti sa las treaba si sa ma pun sa-l joc. ![]() | |||
|
| | #54 | ||
| Bataile sunt chiar simple, pt cei din generala. E mai mult de explorat, vorbit etc.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #55 | ||
| E misto jocul insa eu deja m-am plafonat la un quest ![]() | |||
|
| | #56 | ||
| Patch v1.1 http://computergames.ro/ro/downloads...v11-patch.html "Notice that the bugfixes included in this patch will work only if a game is restarted from scratch, for some others a corresponding act needs to be restarted" Asa ca va sfatuiesc sa o luati de la capat, pana cand nu e prea tarziu ![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #57 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | grafica excelenta, story interesant, sistemul de lupte e pur si simplu ingrozitor, poate cel mai oribil vazut vreodata, la fel si lipsa jump-ului. | ||
|
| | #58 | ||
| Bine ca nu m-am apucat inca de el. | |||
|
| | #59 | ||
| Iar legătura între un RPG de calitate şi posibilitatea de a sări este...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #60 | ||
| Are legatura cu libertatea de miscare. Se vede nitel la inceput, apoi mai pronuntat in primu' act, in satu' de acolo, cand nu poti trece de niste amarate de garduri.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|