Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
The Witcher Info | The Witcher Review | The Witcher v1.3 Module Edition Patch | The Witcher to The Witcher Enhanced Edition v1.4 Patch | The Witcher Strands of Destiny: Deception Adventure

Reply

LinkBack (2) Thread Tools
Old 26-09-2008, 17:05   #761 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
In viata reala trebuie sa sar ca na, asta e ,asa m-a facut Dumnezeu sau cine m-o fi facut dar Geralt nu poa` sa sara...bummer..
Dar Gerald poate sa sara, mai greu dar poate, in schimb eu unu cu doua sabii in spate si una in mana (vreo 50 KG toate 3, daca nu si mai mult) nu as putea sari. Ce vorbesc de mine, eu nici fara sabii nu pot sari asa - nici unul de la Circ nu ar putea sari.

Quote:
Controlul perfect pe care il ai in viata reala asupra actiunilor corpului tau nu se afla intr-un joc fantasy..ce naspa...
Daca ma gandesc la diferite lupte din trecut, ei isi pastrau energia pentru campul de lupta. Iar la atac, goneau cu sabia scoasa. Desigur si aici vorbesc de istoria unor pamanteni, nu stiu ce stil de lupta aveau stramosii tai de pe planeta cu Town Portal-uri la indemana.

Quote:
Nu sunt npc-urile inzestrate cu constiinta si abilitatea de a simti pericolul. (unii nu o au nici in viata reala )
De beta testing ai auzit? - cica jocurile ar trebui testate inainte de lansare, iar aici vorbim de o relansare. Mi se pare destul de normal, sa te astepti la un FIX. Tin sa-ti reamintesc ca peste o luna si ceva se implineste un an de la lansarea jocului original.

Quote:
Asta e,trebuia sa faca un Carrefour pe-acolo. (ca in viata reala)
Din cate RPG-uri am jucat pana in prezent, cred ca Witcher sta cel mai prost la capitolul arme. Nu stiam ca la Carrefour gasesti de toate, chiar si sabii de argint cu diferite abilitati. Eu unu am cautat niste adidasi cu care sa alerg de doua ori mai repede (cum alerga tipul din reclama cu Nike) si nici d'aia nu am gasit, cica nu nu conteaza adidasii ci constitutia atletica. Cand le-am zis ca mi-a zis unul "aleister" ca aici gasesc de toate chiar si d'astea mai speciale, mi-au zis sa nu mai cred in fantezii. :P

Quote:
Farmacii anyone?
Si aici ii dau dreptate, la 90% din RPG-uri gasesti potiunile banale la merchants, aici mai pierzi timp si cu asa ceva. Pentru cine-si bate capul, eu am mers tot inainte si m-am multumit cu ce am prins pe drum.

Quote:
Da,asa e in rpg-uri,nu prea seamana cu lumea reala,sorry.
Nu seamana ca in Elder Scrolls (alt RPG - se vede ca nu ai auzit de el) si acesta e doar un exemplu, mai sunt destule. Mi se pare chiar stupid, sa intru in turn unde-s inconjurat de scutieri, sa fur din lazile din fata lor si sa nu reactioneze. Functia este implementat si-n acest joc, asta am observat la Salamandra cand incerc sa iau obiectele din cufarul lor, dar cuiva i-a fost lene sa o aplice si pentru restul caracterelor.

Sa nu-mi spui ca in viata reala tu te plimbi din casa in casa si cauti prin dulapuri. In baza teoriilor de mai sus, banuiesc ca pentru tine acesta e "primul" RPG. Mai incearca si altele o sa fii uimit de A.I.-ul lor. Apropo, nu mai generaliza - esti doar TU, nu si ceialti.

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 18:14   #762 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Amice mai poluezi mult thread-ul asta cu ineptiile tale? Au inteles toti, nu-ti place jocul nu-i nevoie sa repeti ca un ...

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 18:34   #763 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Dar Gerald poate sa sara, mai greu dar poate, in schimb eu unu cu doua sabii in spate si una in mana (vreo 50 KG toate 3, daca nu si mai mult) nu as putea sari. Ce vorbesc de mine, eu nici fara sabii nu pot sari asa - nici unul de la Circ nu ar putea sari.
dar superman...superman ar putea sari?

Quote:
Daca ma gandesc la diferite lupte din trecut, ei isi pastrau energia pentru campul de lupta. Iar la atac, goneau cu sabia scoasa. Desigur si aici vorbesc de istoria unor pamanteni, nu stiu ce stil de lupta aveau stramosii tai de pe planeta cu Town Portal-uri la indemana.
deci eu cand ma uit la asta cum se bate cu mormolocii aia supradimensionati as putea sa jur ca seamana brici cu Decebal.

Quote:
Cand le-am zis ca mi-a zis unul "aleister" ca aici gasesc de toate chiar si d'astea mai speciale, mi-au zis sa nu mai cred in fantezii. :P
eu cand le-am zis ca mi-a zis unul ca ii spusese altul care auzie de la altul ca mos craciun nu exista au ras de mine.

Quote:
Sa nu-mi spui ca in viata reala tu te plimbi din casa in casa si cauti prin dulapuri.
ba si prin frigider amice..se numeste sa socialize cu aproapele tau pentru ai consuma berea.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 21:42   #764 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tekken View Post
Amice mai poluezi mult thread-ul asta cu ineptiile tale? Au inteles toti, nu-ti place jocul nu-i nevoie sa repeti ca un ...
Intr-adevar, nu-mi place d'aia am pierdut 35 ore cu el. Nu inteleg care-i problema ta, e forum si parerile difera de la om la om. Nu stiam ca la un joc trebuie sa scoti numai lucrurile pozitive in evidenta si peste restul sa treci cu vederea.

---

Am inteles, Flame aka Flamer, dar fie iti fac pe plac. Si nu, nu prin continuarea flameului daca la asta te-ai asteptat. O sa adaug mai jos o filmare cu Geralt sarind peste adversari, cei ce au jucat jocul poate stiu cum se face, ceilalti...

http://www.dailymotion.com/xsallin/video/11558237

Nu am zis ca zboara, dar de sarit poate sari - ai mai sus dovada.

Old 26-09-2008, 22:12   #765 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

bah, ia calmati-va si faceti ceva creativ aici:

http://news.deviantart.com/article/58015/

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 23:05   #766 (permalink)
Registered User

Neo84's Avatar

Quote:
Originally Posted by XSamSung View Post
Intr-adevar, nu-mi place d'aia am pierdut 35 ore cu el. Nu inteleg care-i problema ta, e forum si parerile difera de la om la om. Nu stiam ca la un joc trebuie sa scoti numai lucrurile pozitive in evidenta si peste restul sa treci cu vederea.

---

Am inteles, Flame aka Flamer, dar fie iti fac pe plac. Si nu, nu prin continuarea flameului daca la asta te-ai asteptat. O sa adaug mai jos o filmare cu Geralt sarind peste adversari, cei ce au jucat jocul poate stiu cum se face, ceilalti...

http://www.dailymotion.com/xsallin/video/11558237

Nu am zis ca zboara, dar de sarit poate sari - ai mai sus dovada.
Aia este mai mult dodge decat saritura , dar dupa parerea mea este arhisuficient . Chiar nu vad necesitate de jump in jocul asta .

Neo84 is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 23:31   #767 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Doge-ul il face automat, in functie de skill-uri. Ce vezi mai sus se face la comanda - e util cand te inconjoara adversarii.

Premiul e mai mult semnificativ - dar deja s-au strans multe materiale. Poate o sa particip si eu, desi nu cred ca pot oferi un material de locul I.

Ca veni vorba de realitate: http://fc47.deviantart.com/fs37/i/20...infernet89.gif

Last edited by XSamSung; 27-09-2008 at 00:03..

Old 27-09-2008, 00:36   #768 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

prietene de jucat am jucat jocul..
l-am terminat, mi-a placut si consider ce zici tu acolo aberant si tipic romanesc (tre' sa fie ceva gresit) si imi permit sa mai fac si o gluma 2 pentru cine are capacitatea a le intelege.
ca tie nu iti plac chestiile alea..bine, perfect dar urmeaza sfatul lui Tekken ca e unul bun.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 01:24   #769 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Mai bine urmai tu sfatul lui Dominus si te opreai la ultimul post, mistocareala pe post de flame nu amuza pe nimeni. Sau tu chiar ai impresia ca daca-l faci pe un prost pe un mod mai subtil, respectivul se amuza? (sa nu mai zic ca nici nu aveai dreptate).

Cat despre tipic Romanesc, ti-as zice eu multe dar nu e topicul potrivit pentru asa ceva. Si eu am terminat jocul la randul meu (si asta de curand), ba chiar am dat bani pe el, de acolo si nemultumirile vizavi de crash-urile din prima versiune. Restul parerilor au venit mai tarziu, pentru ca doar atunci am putut sa ma bucur si eu de joc (oadata cu versiunea EE).

Jocul are si puncte negative, daca le scot unele persoane la suprafata (desi-s usor vizibile), asta nu inseamna ca persoana respectiva se astepta de la joc, sa fie o copie dupa lumea reala. In fine - daca am invatat ceva de pe forumuri, cu flame-ri nu e loc de conversatie logica, asa ca ma opresc aici. Tu poti continua cu ale tale, de la mine nu mai primesti replica.

Old 28-09-2008, 17:55   #770 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

M-am apucat de EE. N-am jucat originalul, insa eu n-am avut nici un crash si mi se pare genial pana acum. Insa am ajuns la beast si nush cum sa-l omor k la un moment dat nu ma pot misca si imi scade juma de viata. Abigail imi creste viata, dar mai putin decat imi scade beast. E vreo smecherie sau ceva potion? plssssss help

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2008, 19:04   #771 (permalink)
Registered User

Weezer's Avatar

Da, solutia = blizzard.

Weezer is online now    Reply With Quote
Old 28-09-2008, 19:14   #772 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Eu nu am folosit nici o potiune, cum pe langa Beast mai vine si o haita de Barghest, am dat atac pe Multi (cu Group Style). Nici bine nu a inceput lupta si toti erau la pamant, pe urma vin taranii la atac.

Old 28-09-2008, 20:54   #773 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Tu ai avut noroc sa il omori asa. Daca il iei la bataie cu sabia pana la urma iti da foc, moment in care iti pierzi cam jumatate din viata din cauza focului si esti si imobilizat pana se sting flacarile. Solutia mea a fost sa folosesc semnul Igni (in timp ce fugeam) pentru haita de "verzi" pana a ramas unul singur (nu i-am luat la sabie nici o clipa), iar pe urma am reusit sa-l "stun" pe Beast si asa l-am omorat dintr-o singura lovitura, asta desi in jurnal scrie ca e foarte rezistent la "signs".

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2008, 16:47   #774 (permalink)
Registered User

zugurudumba's Avatar

Uau, nu ma asteptam la atatea reactii.

Daca Geralt nu sare (white men can't jump, anyway), nu inseamna ca The Witcher nu este un joc bun. Sau ca n-am stat cateva zeci de ore sa-l joc in varianta initiala, cu crashuri, buguri si timpi de incarcare ce scot din minti si cel mai calm om. Peste cinci ani, cine va da ochii cu acest joc pentru prima oara il va gasi, probabil, de nejucat din cauza diverselor inconveniente enumerate deja - intr-o mai mare masura decat acum.

Eu doar am incercat sa subliniez motivele pentru care nu am putut sa-l joc a doua oara. Lucruri pe care am putut sa le ignor o data, din cauza unui storyline captivant, nu au mai putut fi trecute cu vederea a doua oara. Iar daca m-au deranjat, e o problema de gust, nu e nimeni obligat sa aiba aceleasi pareri cu ale mele, cu atat mai putin sa-mi spuna ca "n-am dreptate".

Astept cu nerabdare un The Witcher 2, pentru ca material exista. Si poate de data asta nu repeta greselile trecutului. Bonus din partea mea daca vor contracta tot Platige Images pentru cinematics si acelasi compozitor pentru coloana sonora.

zugurudumba is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2008, 18:12   #775 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

ms XSamSung si ARSY. Am incercat sa fug, dar m-au prins si dupa aia am dat pe group style. Si l-am rapus dintr-o lovitura. Cred k a fost ceva bug. XSamsung pe mine m-au atacat taranii. Nu mai au pic de respect pt un witcher. I-am macelarit pt k Abigail was a hot bit...witch.

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 09:00   #776 (permalink)
Manic Miner

burebista's Avatar

E primul RPG pe care-l joc in viata mea. Nu-mi placea genul. Jocul asta m-a lasat cu gura cascata. Nu prea am cuvinte sa-l laud. Pot sa spun doar ca in week-end am avut 2 zile a cite 12 ore jucate non-stop. Eram zombi prin casa.
N-am patit sa ma prinda un joc in halul asta de la STALKER incoace.
Probleme n-am avut cu el. O singura data mi-a dat un crash, in rest a mers lin si placut ochiului.
Singura mea ciriiala ar fi dialogurile nenumarate si interminabile (uneori) da' am inteles ca asta-i genul. Ma rog, daca dai click repede nu se simt prea tare.
Una peste alta jocul e un must have.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 11:46   #777 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by burebista View Post
E primul RPG pe care-l joc in viata mea. Nu-mi placea genul. Jocul asta m-a lasat cu gura cascata. Nu prea am cuvinte sa-l laud. Pot sa spun doar ca in week-end am avut 2 zile a cite 12 ore jucate non-stop. Eram zombi prin casa.
N-am patit sa ma prinda un joc in halul asta de la STALKER incoace.
Probleme n-am avut cu el. O singura data mi-a dat un crash, in rest a mers lin si placut ochiului.
Singura mea ciriiala ar fi dialogurile nenumarate si interminabile (uneori) da' am inteles ca asta-i genul. Ma rog, daca dai click repede nu se simt prea tare.
Una peste alta jocul e un must have.
Ce pofta imi faci sa-l joc din nou
Am aflat ca la g a m e s h o p il vor aduce cam pe la sfarsitul lui octombrie-ma refer bineinteles la EE

can1b@lu is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 13:27   #778 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by princeofpersia View Post
M-am apucat de EE. N-am jucat originalul, insa eu n-am avut nici un crash si mi se pare genial pana acum. Insa am ajuns la beast si nush cum sa-l omor k la un moment dat nu ma pot misca si imi scade juma de viata. Abigail imi creste viata, dar mai putin decat imi scade beast. E vreo smecherie sau ceva potion? plssssss help
Quote:
Originally Posted by Weezer View Post
Da, solutia = blizzard.
Mie o solutie mai eficienta si mai eleganta mi se pare specter oil + swallow + aard sign si lupta este extrem de usoara si rapida.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 19:46   #779 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by princeofpersia View Post
ms XSamSung si ARSY. Am incercat sa fug, dar m-au prins si dupa aia am dat pe group style. Si l-am rapus dintr-o lovitura. Cred k a fost ceva bug. XSamsung pe mine m-au atacat taranii. Nu mai au pic de respect pt un witcher. I-am macelarit pt k Abigail was a hot bit...witch.
Inseamna ca ai fost si tu norocos. Nu cred ca e de la bug, o fi de la versiune - in cealalta i-am batut mai greu, aici am dat 3 lovituri si au fost toti la pamant. In igni si alte skill-uri "secundare pentru mine (am mers pe sabii)" nu am bagat nimic pana cand am ramas cu skill-uri in plus. Cam pe la capitolul IV - am umplut ramura de Stun si Shield cu skill-urile pentru bronz.

Old 03-10-2008, 14:43   #780 (permalink)
Registered User

WyldSnake's Avatar

E adevarat ca merg salvarile de la versiunea originala de The Witcher si la Enhanced Edition? Ca as vrea sa-mi continui parcursul, dar nu sa incep de la zero.

WyldSnake is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules