![]() |
| | #806 (permalink) | ||
|
Ce ai gasit, nu e o opinie oficiala (cum ar fi de la autor), e tot o parere de la un oarecare ca si noi. :P Quote:
| |||
|
| | #808 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #810 (permalink) | ||
|
de intalnit l-am intalnit..dar nu inteleg cu ce are d'aface? iar daca te referi la a incalca codul..vezi ca se caieste la un moment dat si nici nu a omorat vreun withcer..nu mai tin minte exact cu ce il incalcase. a trecut ceva timp decand l-am jucat. dar s-a mai discutat pe tema asta si au fost vreo 3 variante din cate imi amintesc. 1. ca asasinul e tot geralt (future him and shit...sf) 2. ca e un witcher tradator (de ce ar trada a starnit si asta o mare polemica) 3. cea mai plauzibila ca e rezultatul experimentelor. | |||
|
| | #811 (permalink) | ||
|
Ce are de-a face, cait... Quote:
..... Nu mai conteaza daca e asasin sau nu, in addon-urile de la EE nu au mai aparut si altii. Poate apar in Witcher II, sau poate nu. | |||
|
| | #812 (permalink) | ||
|
In noul One Year Anniversary video , CD Projekt prezinta in exclusivitate imagini din doua proiecte inca neanuntate, printre care se pare ca se afla si un sequel pentru jocul The Witcher. (0:41) Quote:
__________________ Life is funny. Not funny like a joke, but funny like a kick in the balls | |||
|
| | #813 (permalink) | ||
|
o.O, a doua parte contine faze din cinematicuri noi. E clar vorba despre The Witcher number 2. Chiar mi s-a facut pofta de o rejucare, asa de incalzire pentru marele anunt.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #815 (permalink) | ||
|
si un joc cu masini? si un shooter cu roboti? o_O
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #816 (permalink) | ||
|
am terminat si eu joculetzul .. si mi-a facut placere sa-l joc... acu astept partea a doua
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #818 (permalink) | ||
|
Cum adaug meteorite stone in arma? Stiu ca se face la blacksmith, dar nu stiu cum e procesul. ![]() Atasez o poza cu ce imi arata mie la blacksmith. Multumesc! gata, am rezolvat! Dar am o alta intrebare, daca sword Harvall mai poate fi forjata?
__________________ Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WD800JD 80 GB + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60. Last edited by hiv_; 13-11-2008 at 01:31.. | |||
|
| | #819 (permalink) | ||
|
Daca sword harvall e aceea care ti-o da the lady of the lake DA poate fi forjata de ce nu . Dar uite un sfat : cel mi bine ar fi sa o lasi asa . orice lucru ii faci in plus ii scade din calitati . Cel putin asa e la mine
__________________ Nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda . | |||
|
| | #820 (permalink) | ||
|
Am si eu o mica intrebare.Cand incerci sa faci o potiune si dai click pe reteta ingredientele imi sunt aratate cu un cerc rosu pe ele. Ce inseamna asta?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 22-11-2008 at 20:46.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/316649-witcher.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| The Witcher: Enhanced Edition PC Downloads | This thread | Refback | 03-10-2008 19:06 | |
| The Witcher: Enhanced Edition PC RPG | This thread | Refback | 29-09-2008 22:05 | |