brat Avencast: Rise of the Mage
Results 1 to 19 of 19

Thread: Avencast: Rise of the Mage

Registered User dizzee's Avatar

Avencast: Rise of the Mage

A mai jucat cineva joculetul asta? Mie sincer dupa juma de ora imi place mai mult decat Hellgate London. Grafica e OK, buguri n-am prea intalnit, skill-urile imi plac, doar controlul personajului mi se pare cam aiurea.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=R5ArmxqNlC4"]http://www.youtube.com/watch?v=R5ArmxqNlC4[/ame]
    Last edited by dizzee; 03-11-2007 at 20:47.
    The hottest under the sun

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

Pervs R me TheCrusher's Avatar
    Super tare, ce efecte vizuale

Ia sa-l instalez si eu.
    “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha
    The best Diet is simply a matter of mind over platter.

Registered User Umbra's Avatar
    Mie imi aduce aminte in mod izbitor de Fate. Ca gameplay pare ok, dar sunt cam multe culori si sunetele mi se par cam slabute. Ramane de vazut ce ofera ca story, atmosfera, skill system si overall world, asa la prima vedere merita o sansa.
    Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Registered User m4!vr34umu5t4r!'s Avatar
    controlul nu e deloc aiurea...e chiar normal dak alegi ultima varianta de camera,e practic ca in gothic,morrowind etc si in plus te mai ajuta si mausul
    later edit : grafica pare veche....mobii nu au drop?...skilltree bun...eu am ales soul magic ....nu e cine stie ce dar gameplayul atrage...mai bun decat hellgate clar ...din ce am vazut in primele minute poti fi bun sau rau cu alte npc( 2 npc mi-au dat bani k sa nu ii bat) )
    Last edited by m4!vr34umu5t4r!; 04-11-2007 at 00:24.

Registered User dizzee's Avatar
    Eu am ales prima varianta de camera, aia pt n00bi
    Ia sa vad daca pot s-o schimb...
    The hottest under the sun

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

Paranoia is natural
    Draguts, cam cum ar trebui sa fie diablo 3
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

Registered User DarkManole's Avatar
    yap frumushel jocul
    am inceput pe blood magic
    You don't stop playing games because you get older.
    You get older because you stop playing games.

SWTOR Empire Guild

Junior Moderator altceva's Avatar
    Da, joc si eu de 2 zile, sunt lvl 12. Controlul e ok, gameplay-ul in ansamblu e bunicel.
    Culorile sunt putin cam sterse, mi-ar fi placut sa fie mai vii o idee. Dar ma rog, nu deranjeaza. Ce nu mi-a placut insa, e faptul ca nu-ti poti pune vrajile pe mouse ca la d2, le bindezi doar pe f-uri, si e putin cam ciudat. Apoi faptul ca joci cu un caracter deja facut, nu-i poti customiza aspectul, nici macar genul. Ar mai fi slabiciunile monstrilor, trebuie sa experimentezi tu cu toate felurile de atacuri ca sa vezi care e cel mai optim pentru fiecare monstru in parte. Era o idee sa puna un text langa numele monstrului "resistent to melee attacks" sau magic attacks sau fire, sau ice. In plus, sistemul de salvare e si el neplacut, sa apas mereu pe tasta de salvare si apoi dublu click pe slot, e stupid. Nu puteau sa bage un quicksave?
    In fine, merg inainte....sunt curios cum e mai incolo. Deocamdata imi place mai mult decat Hellgate, asa saracut cum e.
    Last edited by altceva; 14-11-2007 at 17:47.
    Pentru copaci.

Registered User

mi se vede ca naiba

la mine nu se vede nimic in afara catorva pete de culoare http://img225.imageshack.us/img225/3725/avencastuf3.jpg

L-am terminat. Foarte dragut, dar mult prea scurt pentru un rpg! Per general, ca timp de joc, tine cat actele 1 si 2 la Diablo 2. Si atat.
    Si dupa credits ce fac? Gata, uninstall?
    Pentru copaci.

Registered User
    Eu am incercat sa il joc dar nu stiu ce sa zic , nu am fost asa prins ca sa ii acord vreo sansa . Mai mult nu suport Mage Class .. cred ca este si din aceasta cauza , apoi am vazut ca acel skill tree este destul de slabuta si stat system la fel . Ma rog asta este parerea mea ..

Nici mie nu imi plac spell-casterii. De obicei joc melee sau ranged, fighting skills. Totusi i-am dat o sansa jocului asta.
    Da, e simplutz in skill tree si stats. Obiectele sunt ok, destul de diversificate pentru cat e jocul de lung. Au mizat pe poveste si pe frumusetea gameplay-ului, dar in 10 ore termini jocul. Nici macar n-au incercat sa-l continue pe o dificultate mai ridicata, repetand tot ciclul, ca-n Diablo sau Titan Quest. Nu stiu, e sarac rau...abia ce apuci sa te incalzesti, te pregatesti sufleteste pentru multe questuri, eventul level 100 ... si cand colo, pac! Credits.
    Pacat.
    Pentru copaci.

Registered User
    Daca era mai lung jocul,era chiar frumos,chiar placut...asa e cam mediocru
    Are multe elemente frumoase,insa e cam scurt
    Nici eu nu sunt fan de mage class,mai mult imi place un warrior,insa asa de plictiseala e bun jocul,am pus cat incape la blood magic,si la spelluri de blood magic,la summons...si cam atat era de ajuns sa trec lejer de orice monstru,oricati ar fi

d46
    d46 is offline
    Registered User d46's Avatar
    >am jucat demo. destul de fain, da controlu mi se pare naspa pe orice varinata de camera...

Registered User Patrunjelu's Avatar
    prima data am auzit de el de pe MobyGames... dar nu am avut sansa sa il incerc. dar voi face rapid rost de el si va voi da parerea mea. din cate am vazut in video, modul de atac seamana cu cel din Nox.

Registered User
    eu am gasit un bug.... m-am plimbat mult pana l-am omorat pe ala in pesterile alea si pana la urma l-am omorat...si acum cand ma duc la ala ala crede ca nu l-am omorat..si mie lene sa incep de la inceput....

Registered User
    HELP PLS....

Am ajuns intr-o incapere in care apare 1 demon pe care am fost nevoit sa-l eliberez mai de mult(la questul cu usa pe care mi-o deschide ca sa intru prin portalu` prin care intrau demonii in scoala)... si ma inchide acolo... in incapere sunt 2 portale pe care le dezactiveaza... cum ies de acolo ????.... asta pt cine a terminat joc... sau care a trecut pe acolo....

Registered User
    Quote Originally Posted by Defected19 View Post
    HELP PLS....

Am ajuns intr-o incapere in care apare 1 demon pe care am fost nevoit sa-l eliberez mai de mult(la questul cu usa pe care mi-o deschide ca sa intru prin portalu` prin care intrau demonii in scoala)... si ma inchide acolo... in incapere sunt 2 portale pe care le dezactiveaza... cum ies de acolo ????.... asta pt cine a terminat joc... sau care a trecut pe acolo....
    Dai pe scroolul ala de unde iti cumperi potiuni si poti vinde arme.. si intreba de grilin sau cum il cheama pe seful lui.apoi va aparea ala si te va scapa.

Registered User
    buna eu acuma am inceput sa joc astazi dar mam blocat la planetar acolo cu aglinzile alea sau ce masina nare energie si nici cum nu reusesc sa trimit mesaju la celelalte academi. Multumesc de ajutor

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post