![]() |
| | #222 (permalink) | ||
|
Fable 2 m-am jucat fable 1 lost chapters mia placut la nebunie
__________________ De atata jucat pe calculator o sa mi se faca ochii cat cepele dar nu conteaza imi iau altii!!! Si de la atata tasta o sa mi se toceasca degetele!!!Dar Totusi traiesc viata din plin!!! | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
De 3 ani tot aud apare apare apare. Si eu sper sa nu fie mMorpg,i-ar strica tot farmecul. Dupa Bac cred ca o sa ma pun sa mai joc un pic ca mi-ati adus aminte
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
o sa fie MMO, nu in genul wow ci mai mult in genul hellgate london, asa se aude, dar ce stiam eu ceva in jur de 2010 -2011.Momentan apare WOTLK la wow si Starcraft 2.Dupa asta mai apare un expand WoW si abia dupa.Cine stie ce are blizz in cap.Unii spun ca nu vor sa`l mai aduca pe Diablo altii ca abia dupa ce termina cu toate expandurile din wow, D3 va fi next Blizz MMO. P.S la WoW or sa mai apara 2 expands cap lvl 100(1expand pe an). Ah inca o treaba echipa Blizzard North care lucrase la proiectul Diablo 1 si 2 au plecat de la Blizz si au facut Hellgate London, care seamana cu Diablo destul de mult. E normal sa il faca MMO sau in genul Hellgate London pentru ca vor sa scoata bani f multi cu un joc.De unde credeti ca au 100mil $ buget pentru filmul World Of Warcraft + alte mil $ daca vor mai fi nevoie.Doar ca sa vedeti cat de mare va fi bugetul,LOTR a avut 90mil$ si eu zic ca a fost misto realizat. | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
ah inca o chestie despre Diablo 3...Daca cititi cartile blizz cu povestea Diablo o sa vedeti ca nu se mai lasa loc de o continuare, spre deosebire de WoW care e o lume destul de mare.In Diablo 2 au distrus acel stone..gata, nu mai vad cum ar putea sa o continue,cel putin asta da de inteles cartea.Eu zic sa ne asteptam la o dezvoltare masiva Starcraft si apoi MMO Starcraft pana la urma asta e future of rpg games pt companiile mari![]() Si dc zic Starcraft MMO, pai au renuntat cam rpd la proiectul Starcraft Ghost si deodata a aparut Sc2. Prefer mai mult sa joc un MMO Starcraft bazat pe team mai mic gen Massive Effect nu ca in WOW , sa-mi fac un marine sau ghost who knows decat Diablo shit.
| |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Cred ca toti asteptam Diablo 3 http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Final Fantasy XIII si Final Fantasy Versus XIII
| |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|