![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Mass Effect Game Guide | Mass Effect Wiki | Mass Effect Review |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| HD3870 e cea mai tare si HD3850 e egala cu 8800GT?? deci OMG. Probabil actualele drivere ATi sunt mai bine optimizate pentru jocul asta, time will tell. Daca o sa mearga la fel ca Bioshock sau GoW, o sa am pe sistemul din semnatura 40 fps in medie (cu totul la maxim, fara AA), daca nu, sper sa apara cat mai repede 4870/4850 la noi, am deja banii pregatiti (cu care bani voiam sa iau un xbox, dar m-am razgandit)..
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #62 | ||
| Din cate am inteles jocul nu are AA, you know, Unreal Engine 3 = no AA. Oricum daca jocul sta la 30 fps constant inseamna ca totul e fluid.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #63 | ||
|
| | #64 | ||
| Incepand cu Catalyst 8.2 (sau 8.3, nu mai tin minte) merge sa activezi AA in jocurile UE3 din CCC. La nvidia se putea mai demult.
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #65 | ||
| Mda, deja a fost crackuit si e pe torente peste tot. Ce pot sa zic decat lol. Sincer imi pare rau de ei, dar pe de alta parte, ori sa puna o protectie eficienta (ceea ce nu prea exista, cel putin pana in acest moment) ori sa nu puna deloc. In cazul asta mai bine nu puneau deloc: Bani irositi pt protectie si nervi adusi celor care il luau din magazin.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Mult prea rapid a aparut ![]() ![]()
__________________ | ||
|
| | #67 | ||
| Era aproape imposibil sa nu apara,you can't fight the human nature.... | |||
|
| | #68 | ||
| L-am precomandat. În schimb, nu vad de ce nu a-şi putea să pun crack-ul peste versiunea originală .... atât timp cât ma scapă de autentificare. Eventual pentru conţinutul extra ...
__________________ Different men seek after happiness in different ways and by different means, and so make for themselves different modes of life and forms of government. | |||
|
| | #69 | ||
| Cei care isi cumpara versiunea originala sa-mi spuna si mie daca se confrunta cu aceleasi probleme pe care am vazut ca le-au intalnit unii "pirati". Vreau sa-l cumpar si eu, dar daca are bug-urile despre care am citit atunci no thanks. Cel mai nasol se pare ca e atunci cand se blocheaza in timpul unui autosave si se pierde tot! Tin minte ca si intr-un review al versiunii Xbox am citit despre chestia asta cu autosave-ul corupt. E rusinos daca n-au rezolvat o asemenea problema nici in varianta pentru PC. Iar salvatul manual cica nu functioneaza in anumite locuri, dar asta s-ar putea sa tina doar de un crack prost.
__________________ X | |||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Cei cu jocul original nu au problema 'galaxy map'
__________________ | ||
|
| | #71 | ||
| Bai dar sunteti de coma. Nu am dat nume nu am zis nimic altceva decat ca a aparut. Va urasc. In alta ordine de idei ... o prima impresie ceva?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | o prima impresie : RPG'ul anului
__________________ | ||
|
| | #73 | ||
| Nu ca ar mai fi alte RPG-uri prin preajma.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #74 | ||
| Joc Infiltrator si cu toate astea nu pot baga puncte in skill-ul de Sniper Rifles ... de ce?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #75 | ||
| primul joc ce-l cumpar anu asta...pacat totusi ca n-o sa fie un Collector's Edition ![]() | |||
|
| | #76 | ||
| Hmmm.110 RON la ********. A innebunit lumea.
__________________ Nick anterior : diablobb81 | |||
|
| | #77 | ||
| Armele nu-s limitate de profesie. Cred ca imaginea iti va raspunde la intrebare.
__________________ Different men seek after happiness in different ways and by different means, and so make for themselves different modes of life and forms of government. | |||
|
| | #78 | ||
| printre putinele jocuri care isi merita banii...da-ti fuga la magazine ca se merita e superb. | |||
|
| | #79 | ||
| Jocul oficial apare pe 6 Iunie parka.. ![]() Mda si chestia cu galaxy map e doar la versiunea piratata ( normal ) e ceva de genu cum a fost la versiunea beta a lui Assasins Creed ( faza cu Ierusalim ) .. asa e si aici la Mass Effect..dak nu se vede harta nu se poate trece.. Oricum abia astept sa imi vina jocul precomandat.. ![]() | |||
|
| | #80 | ||
| Ok si pana la urma care e faza aia cu cerintele alea minime deplasat de mici pt procesor? Adica da-o incolo, "2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ CPU" ? Vi se pare pe bune? Si la recommended, cica "2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD"!!!!!!! Nu de alta dar procesorului meu (un Athlon64 3000+, single core) nu-i prea dau mare sanse, ca sa fiu sincer. Si de upgrade nu mai incape vorba, pt ca tocmai mi-am epuizat fondurile pe inca 1Gb ram si un 8600gt.
__________________ Been dazed and confused for so long it's not true... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|