![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Mass Effect Game Guide | Mass Effect Wiki | Mass Effect Review |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Nu te lua dupa tampeniile alea, o sa-ti mearga sigur.
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #82 | ||
| Jocul s-a lansat deja in US,in EU din pacate trebuie sa asteptam pana pe 6 ![]() | |||
|
| | #83 | ||
| Doamne ce frumos e jocul asta.Baietii de la Bioware se pare ca au devenit experti in RPG-uri,si pt. asta tb. sa le multumesc prin a cumpara jocul original cand va aparea si pe la noi prin magazine.Eu zic ca, chiar(scuzati kakofonia)merita rasplatita munca baietilor/fetelor care au creat acest joc.Este cel mai fain univers fantastic pe care l-am vazut creat intr-un joc,asta si universul Star Wars binenteles pe care tot ei l-au reprezentat cel mai bine cu jocurile KOTOR.Este RPG-ul pe care l-am asteptat de f.mult timp,mai exact de cand am terminat KOTOR 2. Cei care va permiteti,mergeti si cumparati jocul,se vede ca e un joc in care s-a investit multa truda,haidati totusi sa le rasplatim munca,si poate se vor gandi baietii sa lanseze si urmatoarele 2 parti din trilogie pe PC.
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #84 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi | Ultra -super-mega-giga- liniar. Shooting stupid. Jocul arata bine cu film effect on. Skilluri, abilitati , upgrades prea simplificate. Voice acting foarte bun. Am ajuns la *cough* bugul *cough* cu Galaxy map blank si parca povestea este spusa prea repede ,pare expusa in mod fortat ,tzac pac bum bum am si ajuns spectre tzac pac bum bum am si terminat jocul. As fi preferat un Kotor 3 pe acelasi engine decat actualul ME macar in cazul Kotor e un univers familiar si deh are sabii laser . | ||
|
| | #85 | ||
| Deci, se ridica la nivelul lui Deus Ex la gameplay si story ?
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #86 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #87 | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- unde ? scrie cu spatiu intre litere ca sa nu apara asteriscuri. Last edited by Alexneo; 01-06-2008 at 01:34. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #88 | ||
| game shop.ro
__________________ Nick anterior : diablobb81 | |||
|
| | #89 | ||
| Multam ![]() | |||
|
| | #90 | ||
| Eu zic ca se ridica la gameplayul lui Deus Ex (loved that game). Eu il joc orginal dar varianta US si nu ma pot opri din jucat, nici nu mai stiu cand mi s a intamplat asta ultima oara, cativa ani..sau mmorpg.. Jocul este bestial, combatul nu e ce ma asteptam(credeam ca e ceva mai complex), dar e fun, si satisfying, grafica, voice acting, muzica, story, level design bestial. Pe langa main story, eu m am dus prin galaxie sa explorez fiecare coltisor ca asa imi place mie, si termin totul in final ![]() Singurile cons so far: 1. Probleme mici de patch finding 2. Fizica la vehicul e exagerata rau, zici ca e pe arcuri in rest numai de bine. Dupa 8 ore de joc i as da un 9/10, sa vedem dupa ce il termin la verdict ajuns. Pentru fanii Kotor, si Deus Ex 1, il recomand cu caldura , iar pt cei care iubesc un story bun la un rpg, cu un action combat dar cu elemente rpg, si other nice features, cumparatil ca meritaAh si inca ceva: In 1280x1024 (32), 8800 GT (320 mega), E6750, 2 GB Ram 800 Mhz Corsair, Full Details (Ultra High Textures), se misca perfect, si nu mi a crashat sau a facut figuri.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #91 | ||
| Quote:
![]() ![]() Ala negru da raspira greu era tat-su ma!Laser frate![]() ![]() N-am putut sa ma abtin,mi-am adus aminte de reclama.Da chiar,ce fain ar arata un KOTOR 3 cu grafica de azi. Sunt inebunit dupa jocurile astea cu universe SF si cu poveste interesanta binenteles.(scuze de off topic)
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #92 | ||
| Quote:
Pai asta si este MS, si sincer sunt fericit ca si au facut ei IP, deja dupa atatia ani m am saturat de cliseele din Star Milking COW Wars.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #93 | ||
| Merge sa folosesti biotic powers daca alegi clasa de soldier? Din ce jucasem pe X360 (putin ce e drept) nu gasisem la skill-uri biotic anything.... | |||
|
| | #94 | ||
| Quote:
![]() Probabil o sa cumpar mass effectul in vara ca pe un 7800gtx nu stiu cat de bine s-ar misca.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #95 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | nu are nicio tangenta cu Deus Ex jocul asta. la ala, luptele erau ultima alternativa. cu kotor mai merge asemanarea, dar cu deus ex nici gand. | ||
|
| | #96 | ||
| Quote:
Soldier nu are biotic powers, dar mi se pare ca vanguardul e hybrid, intre biotic si soldier, not sure
|
| | #97 | ||
| Quote:
Am incercat si eu jocul, versiunea crackuita si intr-adevar are un iz de Deus Ex. Nu stiu exact de la ce, probabil dialoguri, muzica, nu-mi dau seama inca. Oricum astept versiunea originala, pentru ca merita. | |||
|
| | #98 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | nu prea puteai sa omori la inceput mai nimic, ca o luai in freza. mai incolo, da, dar era gandit sa fie grele luptele. iDragonn, am inteles la ce te referi acuma, eu ma refeream ca la deus ex esti mereu singur, aici sunt mai multi, acolo aveai stealth aici mai greu etc. dar ca abordare neliniara, da, seamana mult. | ||
|
| | #99 | ||
| Nu m-am putut abtine si-am jucat varianta crackuita, in loc de demo. Am zis ca joc 20 de minute ca sa-mi fac o idee daca-l cumpar sau nu, dar am jucat pana la urma peste o ora.. Acum sper sa-mi mearga salvarile saptamana viitoare cand o sa-l cumpar.Si pentru ca am vazut in ultima saptamana 3 sezoane din The Wire (cel mai bun serial EVAR btw) am incercat sa-l fac pe Dizzee Shepard sa arate ca Omar, dar n-aveau braids asa ca l-am facut just a badass gangsta mofo:
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #100 | ||
| sa stii ca poti sa scoti grain effectul ala, mi e nu imi place deloc ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO Last edited by iDRAGONN; 01-06-2008 at 14:16. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|