Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Mass Effect Game Guide | Mass Effect Wiki | Mass Effect Review

Reply

Thread Tools
Old 31-05-2008, 16:26   #81
Registered User

dizzee's Avatar

Nu te lua dupa tampeniile alea, o sa-ti mearga sigur.

dizzee is online now    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 16:57   #82
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Jocul s-a lansat deja in US,in EU din pacate trebuie sa asteptam pana pe 6

2K is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 22:39   #83
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Doamne ce frumos e jocul asta.Baietii de la Bioware se pare ca au devenit experti in RPG-uri,si pt. asta tb. sa le multumesc prin a cumpara jocul original cand va aparea si pe la noi prin magazine.Eu zic ca, chiar(scuzati kakofonia)merita rasplatita munca baietilor/fetelor care au creat acest joc.Este cel mai fain univers fantastic pe care l-am vazut creat intr-un joc,asta si universul Star Wars binenteles pe care tot ei l-au reprezentat cel mai bine cu jocurile KOTOR.Este RPG-ul pe care l-am asteptat de f.mult timp,mai exact de cand am terminat KOTOR 2.
Cei care va permiteti,mergeti si cumparati jocul,se vede ca e un joc in care s-a investit multa truda,haidati totusi sa le rasplatim munca,si poate se vor gandi baietii sa lanseze si urmatoarele 2 parti din trilogie pe PC.

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 23:04   #84
Registered User

Ultra -super-mega-giga- liniar. Shooting stupid. Jocul arata bine cu film effect on. Skilluri, abilitati , upgrades prea simplificate. Voice acting foarte bun.
Am ajuns la *cough* bugul *cough* cu Galaxy map blank si parca povestea este spusa prea repede ,pare expusa in mod fortat ,tzac pac bum bum am si ajuns spectre tzac pac bum bum am si terminat jocul.

As fi preferat un Kotor 3 pe acelasi engine decat actualul ME macar in cazul Kotor e un univers familiar si deh are sabii laser .

slicker is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 23:14   #85
raz
Nick anterior: raz98

raz's Avatar

Deci, se ridica la nivelul lui Deus Ex la gameplay si story ?

raz is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 00:42   #86
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Am ajuns la *cough* bugul *cough* cu Galaxy map blank
ala nu e *cough* bug *cough*

Flame is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 01:34   #87
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Atrium View Post
Armele nu-s limitate de profesie. Cred ca imaginea iti va raspunde la intrebare.
Nu pot sa dau quote si la imagine. Dar, man...urat caracter ti-ai facut in joc, e urat cu spume
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by diablo81 View Post
Hmmm.110 RON la ********. A innebunit lumea.
unde ? scrie cu spatiu intre litere ca sa nu apara asteriscuri.

Last edited by Alexneo; 01-06-2008 at 01:34. Reason: Automerged Doublepost

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 01-06-2008, 01:40   #88
Sine qua non

diablo81's Avatar

game shop.ro

diablo81 is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 02:05   #89
Registered User

Alexneo's Avatar

Multam

Old 01-06-2008, 02:10   #90
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by raz View Post
Deci, se ridica la nivelul lui Deus Ex la gameplay si story ?
Eu zic ca se ridica la gameplayul lui Deus Ex (loved that game). Eu il joc orginal dar varianta US si nu ma pot opri din jucat, nici nu mai stiu cand mi s a intamplat asta ultima oara, cativa ani..sau mmorpg..

Jocul este bestial, combatul nu e ce ma asteptam(credeam ca e ceva mai complex), dar e fun, si satisfying, grafica, voice acting, muzica, story, level design bestial.

Pe langa main story, eu m am dus prin galaxie sa explorez fiecare coltisor ca asa imi place mie, si termin totul in final

Singurile cons so far:

1. Probleme mici de patch finding
2. Fizica la vehicul e exagerata rau, zici ca e pe arcuri

in rest numai de bine.

Dupa 8 ore de joc i as da un 9/10, sa vedem dupa ce il termin la verdict ajuns.

Pentru fanii Kotor, si Deus Ex 1, il recomand cu caldura , iar pt cei care iubesc un story bun la un rpg, cu un action combat dar cu elemente rpg, si other nice features, cumparatil ca merita

Ah si inca ceva:

In 1280x1024 (32), 8800 GT (320 mega), E6750, 2 GB Ram 800 Mhz Corsair, Full Details (Ultra High Textures), se misca perfect, si nu mi a crashat sau a facut figuri.

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 02:47   #91
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Quote:
Originally Posted by slicker View Post
macar in cazul Kotor e un univers familiar si deh are sabii laser .
Ala negru da raspira greu era tat-su ma!Laser frateN-am putut sa ma abtin,mi-am adus aminte de reclama.

Da chiar,ce fain ar arata un KOTOR 3 cu grafica de azi. Sunt inebunit dupa jocurile astea cu universe SF si cu poveste interesanta binenteles.(scuze de off topic)

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 03:16   #92
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kobayashi View Post
Ala negru da raspira greu era tat-su ma!Laser frateN-am putut sa ma abtin,mi-am adus aminte de reclama.

Da chiar,ce fain ar arata un KOTOR 3 cu grafica de azi. Sunt inebunit dupa jocurile astea cu universe SF si cu poveste interesanta binenteles.(scuze de off topic)

Pai asta si este MS, si sincer sunt fericit ca si au facut ei IP, deja dupa atatia ani m am saturat de cliseele din Star Milking COW Wars.

Old 01-06-2008, 03:38   #93
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Merge sa folosesti biotic powers daca alegi clasa de soldier?
Din ce jucasem pe X360 (putin ce e drept) nu gasisem la skill-uri biotic anything....

2K is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 04:02   #94
raz
Nick anterior: raz98

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by iDRAGONN View Post
Eu zic ca se ridica la gameplayul lui Deus Ex (loved that game). Eu il joc orginal dar varianta US si nu ma pot opri din jucat, nici nu mai stiu cand mi s a intamplat asta ultima oara, cativa ani..sau mmorpg..

Jocul este bestial, combatul nu e ce ma asteptam(credeam ca e ceva mai complex), dar e fun, si satisfying, grafica, voice acting, muzica, story, level design bestial.

Pe langa main story, eu m am dus prin galaxie sa explorez fiecare coltisor ca asa imi place mie, si termin totul in final

Singurile cons so far:

1. Probleme mici de patch finding
2. Fizica la vehicul e exagerata rau, zici ca e pe arcuri

in rest numai de bine.

Dupa 8 ore de joc i as da un 9/10, sa vedem dupa ce il termin la verdict ajuns.

Pentru fanii Kotor, si Deus Ex 1, il recomand cu caldura , iar pt cei care iubesc un story bun la un rpg, cu un action combat dar cu elemente rpg, si other nice features, cumparatil ca merita

Ah si inca ceva:

In 1280x1024 (32), 8800 GT (320 mega), E6750, 2 GB Ram 800 Mhz Corsair, Full Details (Ultra High Textures), se misca perfect, si nu mi a crashat sau a facut figuri.
thanks asta voiam sa aud, asteptam de mult un joc ca Deus Ex 1
Probabil o sa cumpar mass effectul in vara ca pe un 7800gtx nu stiu cat de bine s-ar misca.

raz is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 11:32   #95
Registered User

nu are nicio tangenta cu Deus Ex jocul asta. la ala, luptele erau ultima alternativa. cu kotor mai merge asemanarea, dar cu deus ex nici gand.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 12:03   #96
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
nu are nicio tangenta cu Deus Ex jocul asta. la ala, luptele erau ultima alternativa. cu kotor mai merge asemanarea, dar cu deus ex nici gand.
Daca te referi ca nu are abordarea de hacking si rutele stealth, da, MS nu are asa ceva, in rest e asemanator ca abordare, combat atrenant, dialogurile cu npc-uri, posibilitatea de upgradare armelor etc, un action rpg de calitate

Soldier nu are biotic powers, dar mi se pare ca vanguardul e hybrid, intre biotic si soldier, not sure

Old 01-06-2008, 12:12   #97
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
nu are nicio tangenta cu Deus Ex jocul asta. la ala, luptele erau ultima alternativa.
Ei de unde atat ? La Deuse Ex il jucai cum vroia muschiu tau. Puteai sa omori tot in stanga si-n dreapta sau sa joci stealth.

Am incercat si eu jocul, versiunea crackuita si intr-adevar are un iz de Deus Ex. Nu stiu exact de la ce, probabil dialoguri, muzica, nu-mi dau seama inca. Oricum astept versiunea originala, pentru ca merita.

Old 01-06-2008, 12:18   #98
Registered User

nu prea puteai sa omori la inceput mai nimic, ca o luai in freza. mai incolo, da, dar era gandit sa fie grele luptele.
iDragonn, am inteles la ce te referi acuma, eu ma refeream ca la deus ex esti mereu singur, aici sunt mai multi, acolo aveai stealth aici mai greu etc. dar ca abordare neliniara, da, seamana mult.

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 12:58   #99
Registered User

dizzee's Avatar

Nu m-am putut abtine si-am jucat varianta crackuita, in loc de demo. Am zis ca joc 20 de minute ca sa-mi fac o idee daca-l cumpar sau nu, dar am jucat pana la urma peste o ora.. Acum sper sa-mi mearga salvarile saptamana viitoare cand o sa-l cumpar.

Si pentru ca am vazut in ultima saptamana 3 sezoane din The Wire (cel mai bun serial EVAR btw) am incercat sa-l fac pe Dizzee Shepard sa arate ca Omar, dar n-aveau braids asa ca l-am facut just a badass gangsta mofo:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	MassEffect 2008-05-31 18-30-18-60.jpg
Views:	131
Size:	96.8 KB
ID:	350998  Click image for larger version

Name:	MassEffect 2008-05-31 23-13-19-92.jpg
Views:	140
Size:	104.4 KB
ID:	350999  

dizzee is online now    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 14:16   #100
Registered User

iDRAGONN's Avatar

sa stii ca poti sa scoti grain effectul ala, mi e nu imi place deloc
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Om_Bun View Post
Ok si pana la urma care e faza aia cu cerintele alea minime deplasat de mici pt procesor?

Adica da-o incolo, "2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ CPU" ? Vi se pare pe bune?
Si la recommended, cica "2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD"!!!!!!!

Nu de alta dar procesorului meu (un Athlon64 3000+, single core) nu-i prea dau mare sanse, ca sa fiu sincer. Si de upgrade nu mai incape vorba, pt ca tocmai mi-am epuizat fondurile pe inca 1Gb ram si un 8600gt.
Ar trebuie sa ti mearga bine in medium-high in 1024 sau 1280.

Last edited by iDRAGONN; 01-06-2008 at 14:16. Reason: Automerged Doublepost

Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules