![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Mass Effect Game Guide | Mass Effect Wiki | Mass Effect Review |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #101 | ||
| Daca imi merge bine pe medium in 1024 sunt multumit. Da-i Doamne! Quote:
Cred ca cele doua jocuri sunt destul de diferite, desi comparatia e inevitabila.
__________________ Been dazed and confused for so long it's not true... Last edited by Om_Bun; 01-06-2008 at 14:55. | |||
|
| | #102 | ||
|
| | #103 | ||
| Din opţiunile Video.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #104 | ||
| mie pe laptopul din semnatura merge perfect(30 fps+) cu motion blur activ dar am dezactivat film effect si dynamic shadows ruland in rezolutia 1024x640,era de asteptat sa mearga astfel fiind facut pe motorul lui Unreal. Jocul e captivant,dar nu prea as putea sa il numesc rpg,e mai mult action,oricum pentru mine asta nu prea conteaza,desi daca ar fi sa il compar cu The Witcher , Mass Effect ar fi sub el,cel putin dupa prima ora de joc asa mi se pare,as vrea sa il cumpar original ca asa face fite,dar pacat ca nu sunt un bogatas ca sa imi permit.Eh asta e viata. O sa il joc asa cum,poate o sa apara un fix calumea
__________________ Notebook HP Pavilion DV6700 AMD Turion TL60 (2x2ghz) Nvidia 8400 GS(256Mb) 2GB DDR2 RAM 160GB Samsung HDD Windows Vista HP Geniune | |||
|
| | #105 | ||
| Bai ce ma enerveaza...ce puii mei nu l-au lansat simultan in toata lumea.Trebuia sa le deie la americani mai devreme,ca vezi doamne ei sunt mai smecheri,si noi ''europenii'' stam ca fraierii si asteptam in timp ce aia il joaca ![]()
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #106 | ||
| Mass Effect mi se pare mult mai misto decat The Witcher care contine mai mult mindless fighting decat Mass Effect (spun asta dupa ce am terminat jocul) si care are ceva lacune pe parcurs + grafica/combat sistem-ul/voice acting-ul si marimea spatiului pe care il poti explora sub acest joc dar acum conteaza si ce te pasioneaza,eu mereu am fost atras de RPG-uri gen KOTOR nave spatiale,alieni laser frate!!! | |||
|
| | #107 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | e bun, dar nu mai bun decat kotor. eu l-am jucat pe xbox 360 (primul joc pe care l-am avut si a meritat). din pacate acum computerul meu folosit mai mult pt internet pentru ca a ramas in urma bine la capitolul performanta. | ||
|
| | #108 | ||
| De acord cu vlad, e dragut, dar nu ceva sennzational.
__________________ E2180 @ 3GHz | Zerotherm Nirvana | GB P35 DS3 | 2GB Geil Ultra @ 750MHz | GeCube 3850 256MB | Seagate 320GB | Sirtec 460W | TT WingRS | |||
|
| | #109 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj | A reusit cineva sa il cumpere de la EA de pe site ? Varianta pt download. Si cu credit card din .ro ..... | ||
|
| | #110 | ||
| Nu ti-l vor vinde pana cand nu se lanseaza in Europa. Am citit ca unii reusisera sa cumpere de la Gamestop, tot prin download, dar a aflat EA si nu mai merge. Pentru cei care au mai facut precomenzi la Game.shop.ro, au jocurile in ziua lansarii sau trebuie sa astepti o saptamana? Pentru ca, daca pun si transportul, la acelasi pret ajung si la TheHut.com, si la astia stiu sigur ca ajunge jocul in max 5 zile de la lansare.
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #111 | ||
| dizzee eu am precomanda la magazinul cu nume interzis aici, dar nu m-a interesat exact cand vine. La ei scrie ca pe 6, inca nu m-au sunat sa-mi zica daca le-a intrat pe stoc. | |||
|
| | #112 | ||
| Si eu l-am precomandat tot de akolo si din cate am inteles vineri o sa ajunga ..( sper ) nu mai am rabdare.. o intrebare : dak nu se vede galaxy map se poate trece mai departe ? ( din cate am vazut eu nu..) | |||
|
| | #113 | ||
| vineri e lansarea oficiala,deci poti sa fii sigur ca n-o sa-ti vina in ziua respectiva eu anticipez un marti,cel tarziu miercuri saptamana viitoare ca sa-mi ajunga | |||
|
| | #114 | ||
| Bad post, acum am vazut in posturile precedente ca au anulat autentificarea la fiecare 10 zile pe care o planuisera. Jocul isi merita banii original , aduce un plus de culoare pe langa mult uzatele fantasy in timpuri antice ![]() Last edited by lord2005; 02-06-2008 at 15:53. | |||
|
| | #115 | ||
| Quote:
verificarile tot atatea au ramas doar ca pe acelasi calculator se pot face cate verificari/reinstalari vrei(doar daca te duci si il instalezi pe alt pc o sa-ti foloseasca inca o verificare din cele 3) | |||
|
| | #116 | ||
| Am jucat versiunea piratata, am sters-o, sunt decis: il cumpar, isi merita fiecare leutz. Luptele sunt cam statice si personajele se misca ca niste momai, in rest storyline e super, Freelancer sau DarkStar One style. Excelent - si v-o spun unul care e fan FPS, nu RPG...
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #117 | ||
| am jucat ca infiltrator . mi se pare super feeling la sniper rifle. nu am apucat sa ma joc prea mult cu celelalte arme, dar din ce am vazut , sunt destul de reusite. asa imi place f mult voice acting-ul si atmosfera. parca ar fi un film SF d calitate. intro-ul a fost foarte reusit, la fel si secventele cand primesti rangul d specter si cand tii primul speech in calitate de comandant al navei. foarte motivant ![]() au facut treaba FOARTE buna cei d la bioware.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #118 | ||
| L-am jucat si eu. Arata destul de bine , se mica foarte bine , dar nu stiu , pana akum nu e ceea ce ma asteptam , ma asteptam la ceva mai mult action , nu dialoguri plictisitoare , dar no , poate mai e mai incolo . Mi-am ales clasa Vanguard , pt ca am vzt k akolo poti folosi si puterile biotice , sper deosebire de Soldier........Pana acum , din partea mea nota 8 , dupa 1 ora de joc .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #119 | ||
|
| | #120 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Din pacate pana acum mi se pare un shooter cu ceva elemente de RPG. Nu e rau ... dar ... E drept ca am si jucat f putin ![]()
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|