![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De azi merge serverul de NWN, la adresa nwn.computergames.ro (212.93.159.201). Iata setarile jocului: Maximum Clients: 24 Server Port: 5121 Module Name: Contest Of Champions 0492 Module Status: Running PVP: Party Multumim Best Distribution pentru ajutorul acordat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Eh da, in sfarsit un joc care ma pune pe jar! Neverwinter s-ar putea sa fie una din cele 5 mari revelatii ale acestui an --B&W, Emperor, Warcraft3, .... si mai puneti voi ceva Sincer sa fiu Fallout3 am tot cautat, dar sunt sigur ca nu e inca in productie! deci daca dupa el asteptati... mai aveti putin ![]() NWN pare sa fie alegerea cea mai buna la aceasta ora daca vreti RPG de calitate, fiind bazat pe regulile AD&D 3rd Edition!!! --Care inca nici nu a fost lansata oficial de WOTC. Keep on waiting -- poate cititi ceva prin martie-aprilie in Level (in ce hal am ajuns, sa fac reclama IAR la level )Stokky
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
teoretic apare prin vara... dar e mare de tot mai mult ca sigur ca va face o puzderie de victime pe net sper sa pot pune preview-ul care l-am scris in revista cat mai curand ![]() Stokky hmm... if only i had some net connection at home.. ![]()
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Detalii ?
Pai eu ce stiu estem urmatoareleam : Data aparitiei prevazuta : Spring 2002 (sigur nu o sa fie atunci dar ei asa zic) Gaming : -Single,Lan,Online,Lan&Online -Primul joc de marimea lui care are DM(Dungeon Master) -Personajul incepe de la level 1 (cu toate ca ei spun ca o sa poti sa importezi caracterele din BG) -AD&D 3rd Edition a fost lansata oficial acum cel putin o luna dar nu si electronic numai cartile (sant vreo 11 si costa cam 15$ bucata) -Primul joc AD&D cu grafica 3D -Nu mai stiu acum oricum mai spuneti si voi ceva daca va intereseaza sau daca mai stiti ceva . Oricum foarte multe informatii gasiti pe site-ul oficial sau la www.planetneverwinternights.com
__________________ what goes around comes around | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| http://www.microsoft.com/games/dunge...mg/nss_b_2.jpg http://www.microsoft.com/games/dunge...mg/nss_b_4.jpg
__________________ I'm a 21st century virtual boy, I don't know how to live but I have a lot of toys... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Sper sa nu fie asha de SURPRIZA, SURPRIZA ca "Arcanum"... Doamne pazeshte!!!
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
cum apare NWN ma duc si-l "cumpar" ca e prea marfa imi place mai ales faza cu super editorul de facut harti moduri etc.. si cica o sa se scoata mereu zeci de harti noi pe net
__________________ 0741003800 YM: hory_r (rog dati mesaj inainte de add) | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 | Neverwinter Nights
ia dati un ochi aici si ziceti cam ce parere aveti! http://www.bioware.com/games/neverwinter_nights/
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |