![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| De azi merge serverul de NWN, la adresa nwn.computergames.ro (212.93.159.201). Iata setarile jocului: Maximum Clients: 24 Server Port: 5121 Module Name: Contest Of Champions 0492 Module Status: Running PVP: Party Multumim Best Distribution pentru ajutorul acordat. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Eh da, in sfarsit un joc care ma pune pe jar! Neverwinter s-ar putea sa fie una din cele 5 mari revelatii ale acestui an --B&W, Emperor, Warcraft3, .... si mai puneti voi ceva Sincer sa fiu Fallout3 am tot cautat, dar sunt sigur ca nu e inca in productie! deci daca dupa el asteptati... mai aveti putin ![]() NWN pare sa fie alegerea cea mai buna la aceasta ora daca vreti RPG de calitate, fiind bazat pe regulile AD&D 3rd Edition!!! --Care inca nici nu a fost lansata oficial de WOTC. Keep on waiting -- poate cititi ceva prin martie-aprilie in Level (in ce hal am ajuns, sa fac reclama IAR la level )Stokky
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #2 | ||
| arata bine ... stie cineva cind apare si ce aduce nou ? | |||
|
| | #3 | ||
| Neverwinter Nights !!! Ehe de cind astept eu jocu asta. Dragos la site-ul oficial gasesti destule informatii. | |||
|
| | #4 | ||
| teoretic apare prin vara... dar e mare de tot mai mult ca sigur ca va face o puzderie de victime pe net sper sa pot pune preview-ul care l-am scris in revista cat mai curand ![]() Stokky hmm... if only i had some net connection at home.. ![]()
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 | Wow Cine stie ce data de aparitzie e prevazuta pentru jocul asta? Btw Bioware ashtia se pare ka kam rulz asha ![]()
__________________ The Dude: Jesus. Jesus Quintana: You said it man. Nobody f**ks with the Jesus. | ||
|
| | #6 | ||
| Detalii ? Pai eu ce stiu estem urmatoareleam : Data aparitiei prevazuta : Spring 2002 (sigur nu o sa fie atunci dar ei asa zic) Gaming : -Single,Lan,Online,Lan&Online -Primul joc de marimea lui care are DM(Dungeon Master) -Personajul incepe de la level 1 (cu toate ca ei spun ca o sa poti sa importezi caracterele din BG) -AD&D 3rd Edition a fost lansata oficial acum cel putin o luna dar nu si electronic numai cartile (sant vreo 11 si costa cam 15$ bucata) -Primul joc AD&D cu grafica 3D -Nu mai stiu acum oricum mai spuneti si voi ceva daca va intereseaza sau daca mai stiti ceva . Oricum foarte multe informatii gasiti pe site-ul oficial sau la www.planetneverwinternights.com
__________________ what goes around comes around | |||
|
| | #7 | ||
| http://www.microsoft.com/games/dunge...mg/nss_b_2.jpg http://www.microsoft.com/games/dunge...mg/nss_b_4.jpg
__________________ I'm a 21st century virtual boy, I don't know how to live but I have a lot of toys... | |||
|
| | #8 | ||
| Nu se compara Dungeon Siege-ul cu Neverwinter Nights!!! NWN e mult prea tare!! DS-ul cam slabut, e mai mult bataie pe cand in celalalt ai ce vrei tu! ![]() | |||
|
| | #9 | ||
| Domne',stii ceva? Cam ai dreptate.Insa dupa cum ne invata Biblia gamerilor de pe la noi (GO),mai conteste si fun factoru'...
__________________ I'm a 21st century virtual boy, I don't know how to live but I have a lot of toys... | |||
|
| | #10 | ||
| Il are si p-ala dar important e ca are si mai multe in + ! Zau. ![]() | |||
|
| | #11 | ||
| Eu nu incercam sa ponegresc NWN,doar ca o sa-mi fie greu sa-mi impart timpul daca apar simultan ![]()
|
| | #12 | ||
| Sper sa nu fie asha de SURPRIZA, SURPRIZA ca "Arcanum"... Doamne pazeshte!!! ![]()
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 | cum apare NWN ma duc si-l "cumpar" ca e prea marfa imi place mai ales faza cu super editorul de facut harti moduri etc.. si cica o sa se scoata mereu zeci de harti noi pe net
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #14 | ||
| Dungeon Master-ul are editor ? | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 | asta nu stiu..... iar daca are, trebuia sa fi spus si ei de el mai mult
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #16 | ||
| uah... cum de am ratat topicul asta... deabia astept si eu nwn, eventual si fallout 3, ds, arcanum2 ![]() | |||
|
| | #17 | ||
| Daca te referi la Dungeon Masterul ala de pe aPC sa sti ca ala n-are editor. Nu stiu de 2... ![]() | |||
|
| | #18 | ||
| Mda,editorul face banii,ca dungeon siege-ul e tot ca diablo:hack &slash dupa cate am citit (????).O sa asigure lui NN o rejucabilitate mai buna ca la starcraft .... cred | |||
|
| | #19 | ||
|
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 | Neverwinter Nights ia dati un ochi aici si ziceti cam ce parere aveti! http://www.bioware.com/games/neverwinter_nights/
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|