![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De azi merge serverul de NWN, la adresa nwn.computergames.ro (212.93.159.201). Iata setarile jocului: Maximum Clients: 24 Server Port: 5121 Module Name: Contest Of Champions 0492 Module Status: Running PVP: Party Multumim Best Distribution pentru ajutorul acordat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
|
EvilGOd zi si mie cum fac questu ala cu culorile din ruine din actu 3 ca m-am chinuit 1 ora la el
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
bug idiot: dupa uciderea dragonilor din moonwood, nu ma mai pot intoarce in camp . Dau pe spatziu de intrare, nu face nimik, dau cu recall in templu, vreau sa ies pe usha in camp, nu se intampla nimik (dar nimik, nu se blocheaza, nu plange ca nu are fishiere, NIMIK, e ca shi kum ash da click aiurea) A mai auzit careva de asha ceva???? Rezolvare????
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
DIABOLIK din cate tzin minte tre sa iei 2 pietre de culori diferite si in centru sa pui ce culoare iese combinata. si eu m-am chinuit la ele ceva timp. erau 3 questuri, sound light si inca unul. tu zici de ala cu o singura ``fantana`` si ``tabloul`` care-tzi da instructiunile sau de cel cu 4 ``fantanii` ?
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Era vorba de cel cu 4 fantani dar am trecut de faza aia .Acum sunt la sfarsit si e aiurea ptr ca sunt sorcerer si nu pot sa ma odihnesc.Abea ii bat pe primii si nu mai am nici o vraja.Cand intru la Mordrag s-a terminat... Ce sa fac?
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Ma stie careva se cearta jocul asta cu voodoo5 5500?Ma ajuta patchul cu ceva?Pls help.....jocul asta la mine se prezinta in 2 feluri : 1.Vad prezentari dar nu vad menuri (adika imagine neagra) 2.Nu vad prezentari,vad menuri dar nu am curosr la mouse adika daca pun mouseul pe ceva apare highlighted dar in joc tot nu am curosr deci nu am cum sa ma deplasez ....
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
mersi EvilGod dar am ales varianta mai simpla am vandut voodooul si imi cumpar maine un geforce3ti
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| NEED HELP !!!!(as usual)
Poate careva sa imi explice careva cum merg level-upurile alea?adika eu sunt level4 si am trecut 5 dar nu mi-am pus skillurile si in loc de imaginea sus dreapta cu elful meu mi-a aparut una cu o stafi care se inalta intrebarea meaeste.....mia cresti in nivel daca nu iti pui skillurile?chestia cu xexperienta nu ti-o mai arata pentru ca e "click to level up" peste.....2 la mana fara sa pun level up nu imi dai life bonusul so restul bonusurilor.....PLZ HELP
|
| | #213 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Buc. | Re: NEED HELP !!!!(as usual) Quote:
P`orma dai cu recomanded shi oki...sfatul meu...asta daca n-ai jucat Baldurs inainte... P`orma cu drag &drop potzi baga skilurile noi in quick bar...samd
__________________ Nu cerceta aceste legi ca s`ar putea sa le-ntzelegi... :P | ||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Buc. |
Oki..hai sa bag si aci la voi o intrebare...am adus in bluezone jokuletzu` asta fain da` cu cd key de la dl Mumulescu Acu daca vreau sa bag un LAN cu bajetzii cum fac???
__________________ Nu cerceta aceste legi ca s`ar putea sa le-ntzelegi... :P | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Buc. |
PS. daca mvretzi satrecetzi very easy prin mobs ..here`s 1 hint arbar...halforc...true neutral...maxat pe primele 3 statusuri...Pe hardcore io am optat ptr. un paladin undead hunter Asta pen`ca l-am transfreat de pe BG2 si merge foarteeee fain... Bah ...sper sa rezolv cu cdkey-ul si sa facem totzi un party pe serv-ul CG
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare, doua, ... am strins o multime de pietre pretioase. Ce se poate face cu ele pentru ca bani nu pre iti dau cei care au obiecte de vinzare? Sunt paladin. Am folosit pina acum una singura la forja din capitolul unu iar acum sunt la cap 2 pe drumul de est (la mine este ultimul, pe cel de nord si sud am fost). In Temple of Tyr, dupa ce ii dai anumite carti poti face anumite obiecte magice din combinatia a doua obiecte peste care aplici o vraja. In cazul meu fiind paladin nu pot face frajile respective pe care la-am gasit de cumparat la ea, intrebarea este cum pot obtine obiectele? Despre erorile din joc unde pot gasi mai multe informatii deoarece am dat peste unele grave, cum ar fi faptul ca intr-o caverna unde un monstru pazea o poarta si trebuia sa-i dai un inel desi i-am dat inelul si mi-a zis ca este OK poarta nu s-a deschis, noroc ca am avut o salvare la intrarea in caverna si am reluat faza cu succes de data asta. Dar s-ar putea sa am o mare problema ca sa intru in LUSKAN deoarece cind am ajuns la portile orasului am avut o altercare cu cei doi paznici si i-am omorit iar Aarin Gend mi-a spus ca a aranjat la poarta intrarea mea. Ceva sugestii?
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
L-am terminat si eu , iar "absolut fantastic" , pe langa faptul ca e o combinatie periculoasa de cuvinte, mi se pare si inadecvat ... aceeasi vrajeala medievala, o gramada de bug-uri si de restarturi . Vreau Fallout 3 !
__________________ ... and then the beavers started yelling at each other | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |