![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De azi merge serverul de NWN, la adresa nwn.computergames.ro (212.93.159.201). Iata setarile jocului: Maximum Clients: 24 Server Port: 5121 Module Name: Contest Of Champions 0492 Module Status: Running PVP: Party Multumim Best Distribution pentru ajutorul acordat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #421 (permalink) | ||
| NWN 1.69 Final Update E mare si contine foarte multe.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Salut! Sunt cam nou in domeniul calculatoarelor si am o problema! Am luat jocul Neverwinter NIghts de pe Torrent si am montat cu DTools Install disk1, Install disk2 si Play disk si l-am instalat si dupa ce am terminat de instalat imi cere Play disk sa il introduc. De ce?
| ||
|
| | #424 (permalink) | ||
| Maugeter (more-jitter) Quote:
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #425 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Salut. Am intampinat si eu o problema destul de stupida. Am recuperat Snow Globe in actul III, si cand sa intru in Drinking House sa vorbesc cu doamna Liliana, pur si simplu nu se intampla nimic (Click pe zona de transfer si caracterul nu face nimic). Am inchis/deschis usa. Am si spart-o. Am incercat sa intru pe usa din spate : locked. Nu pot sa o sparg, nu pot sa o "lucrez" cu pick lock. Pot intra in orice alta cladire mai putin asta. Ceva idei de rezolvare? In afara de a relua capitolul 3.
__________________ "My name is Legion; for we are many." (Marcos 5:9) | ||
|
| | #427 (permalink) | ||
|
Sunt comezi de consola prin care poti sa te teleportezi in ce "area" vrei tu... atata timp cand stii exact unde vrei sa ajungi. Nu imi dau exact seama unde esti blocat, (n-am jucat de mult OC). Daca poti fa un screenshot si numele exact al zonei in care te afli.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #430 (permalink) | ||
|
Da, desi tot mai putina lume. Eu joc pe acest PW 3T: Three Towns:
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |